- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Bu arada gecen ay esim universitede urolojiye gitti. Duzende ve gen artta yaptirdigimiz tahlilleri de goturduk. Doktor asistan falandi sanirim. Bizim sonuçlari gorunce şoka girdi benim bilgim ondan daha çok sanirim :)) varikosel icin rontgen verdi ayrica genetige baktirin dedi. Daha once ankarada baktirmistik bende hafif pihtilasma vardi.Ah ya hiç sorma temiz çıktı diye sevinirken polip araştırmasına girdim girmez olaydım. Ama benim polipler 2 mm olduğu için almaya gerek görmeyebilirler ya hormon ilaçlarıyla büyürse bebişlerime engel olursa diye endişeleniyorum. :))
Senin poliplerden daha önce hiç bahsetmemiştin. İnşallah daha tekrarlamaz. Kürtaj yöntemiyle alınırsa tekrarlar diğer türlü kökünü yakıyorlarmış diye okumuştum. Bir de tekrarlıyor mu yani
Ben rahim filmimi anestezi almadan çektirdim. Deneyimli ve son teknoloji kullanan bir dr du. Geldi Benin’le baya bir konuştu hatta onu özellikle istemiştim. Hiç birşey duymadım diyebilirim sadece rahminle birşey geziyormuş gibi oldu hani tuvaletin gelince sesler gelir sanki gaz bir sağa bir sola yuvarlanır ya o hissiyat oluştu acı yoktu. Ben de çok korktum eşimi yanıma almadılar :) yarım saat önce minoset içtim belki işe yarar diye. Gerek olduğunu düşünmüyorum çok başarılıydı bir daha gerek olursa yüne oraya giderim ama biraz pahalıydı Yada İstanbul pahalı.
Canım şu an DNA hasarı düştü işte ben hsg çekildim sağ tüp kapalı. Doktorlar bi kaç ay bekleyin isterseniz dedi ama fazla da beklemeye gerek yok tüp deneyebilirsiniz dediler. Biz de şu an hem maddi olarak hem de tatil olacağı için ocağa şubata kadar beklemeyi düşünüyoruz. Nasip tabi..Evet birde Omega ilave edicem ,sizin tedavi ne aşamada
Aynen bende spora ve kurslara gidiyorum onlar etkili aslında oyalanma konusunda.. Esinle bebek istediğimizi ve olmadığını kimse bilmiyor bizimde ama. Her görenin daha bebek düşünmüyo musunuz kaç yıl oldu olsun artık demeleri, sorgular gözlerle göbeğimi işaret etmeleri falan sinirlerini bozuyor. Düşünmüyoruz henüz derkenki içimde olan acı tarifsiz. Ama sınav dünyası.. Bizlerin sınavı da bu. Umarım sabrımızın sonunda bizi mis kokulularımız bekliyordur
Iyi ki sana sormuşum kuzum. Allah razı olsun .Google a yazinca pek bisey elde edilmiyor .Mesela sadece arisutunu biliyordum. Mesajini kaydettim d.Pazartesi tahlil verecek .B 12 ve D vit eksiği var .Vitamin kullaniyor .Ocean Omega ben hala kullaniyorum .Diger kapsuller gibi kokmuyor .Çok sevindim canım anlatamam inşallah bu kez olur. Yengenden ziyade abinde kullansın en azından emodex kullansın.
Yengen astaksantin resveratrol q10 omega 3 inositol folik asit d vit. B vitaminleri eksikse onlara da baktırmalı. Bu saydıklarım yumurtlamada ve kalitelerinde gözle görülür farklar gerçekleştiriyor. Kullanmış biri olarak söylüyorum. Sana bir kaç isim vereyim bunları içeriklerine göre bakıp bütçeye göre de tercih edin.
Teatrio
İnofolik
Prowomen
Ocean omega 3
Ocean astaksantin
Lifetime resveratrol
Bunların arasından tercihler yapılabilir en az 2 ay düzenli aldığı taktirde biraz daha kaliteli olacaklarına inanıyorum. Hadi inşallah diyelim bu kez.
2015 te rahim filmini 600 tl ye çektirmiştim, histereskopiyi de martta 2500 tl ye çektirdim.senin rahim filmi bayağı iyiymiş fiyatı_kunfeyekun_ yahuuu şöyle bir dr bize denk gelmedi. Bizde eğitim araştırmaya gidiyoruz tahlillerimiz gösteriyoruz. Dr 40 milyon %7 ileri harakete bile kötü demiyor. En son test 150 milyon %96 haraketsizdi dedim ki rapor çıkarttırmak istiyoruz. Dışarıdan test kabul etmiyoruz burada 2 tane yaptıracaksınız dedi. Tamm dedim. Bir de kromozom testi yaptıralım tüp bebeğe geçeceğiz dedim gerek Yok azo değişsiniz dedi. Çok sinir olmaya başladım hangi testi istiyorsam Yok diyorlar anlamadım gitti. Talihsizmiyim ne.
Hsg ye 570 tl verdim bana pahalı geldi. :) ama değdi.
Polipler için de tüp bebek merkezine gideceğim bakalım be diyecekler. Bir de Zeynep ana testi yaptırmıştı düşüklerin nedeni o çıkmıştı aklında bulunsun.
Hiç pes etmesinler. Sperm çıkışı olmayan insanlar baba oluyorlar. Çaba emek çok önemli. Çok büyük sorunları Yok sanırım. Nasip olmamış. Abinde DNA hasarı falan olabilir. Tüp bebek merkezinden muhakkak ımsı ve mikro çip kullanılmasını istesinler. Şansın artacağına inanıyorum. Yengene biraz sizin için araştırma yaptım bu teknolojiler çok iyiymiş gibi şeyler söyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Iyi ki sana sormuşum kuzum. Allah razı olsun .Google a yazinca pek bisey elde edilmiyor .Mesela sadece arisutunu biliyordum. Mesajini kaydettim d.Pazartesi tahlil verecek .B 12 ve D vit eksiği var .Vitamin kullaniyor .Ocean Omega ben hala kullaniyorum .Diger kapsuller gibi kokmuyor .
Rabbim bu yolda emek harcayan kimsenin emegini bosa çıkarmasın insallah .
Moral olarak çökük .Ama benim bebegimi gorunce yeniden umutlanıyorlar. Biraz da bebek ugurlu geldi
Kucaklarina alinca deli gibi istenecek bir sey oldugunu ve pes etmemeleri gerektigini idrak ettiler şükür .
Evet o zaman iyiymiş. Ben biraz araştırma yapmıştım. Benim yaptırdığım yerden daha uygunlar vardı ama iyi bir yer olsun istedim. İyiki de öyle yaptım.2015 te rahim filmini 600 tl ye çektirmiştim, histereskopiyi de martta 2500 tl ye çektirdim.senin rahim filmi bayağı iyiymiş fiyatı
Yaa sanki her test bunlar icin kulfet gibi niye hastayi tatmin edici bir tedavi uygulanmaz ki devlette? bu yuzden ozele gidiyor iste durumu olan. Olmayan da yazik senelerce beklesin dursun._kunfeyekun_ yahuuu şöyle bir dr bize denk gelmedi. Bizde eğitim araştırmaya gidiyoruz tahlillerimiz gösteriyoruz. Dr 40 milyon %7 ileri harakete bile kötü demiyor. En son test 150 milyon %96 haraketsizdi dedim ki rapor çıkarttırmak istiyoruz. Dışarıdan test kabul etmiyoruz burada 2 tane yaptıracaksınız dedi. Tamm dedim. Bir de kromozom testi yaptıralım tüp bebeğe geçeceğiz dedim gerek Yok azo değişsiniz dedi. Çok sinir olmaya başladım hangi testi istiyorsam Yok diyorlar anlamadım gitti. Talihsizmiyim ne.
Hsg ye 570 tl verdim bana pahalı geldi. :) ama değdi.
Polipler için de tüp bebek merkezine gideceğim bakalım be diyecekler. Bir de Zeynep ana testi yaptırmıştı düşüklerin nedeni o çıkmıştı aklında bulunsun.
Bağışıklığıyla alakalı bir testmiş. Vücut embriyoyu yabancı cisim olarak görüp savaş açıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. :)Yaa sanki her test bunlar icin kulfet gibi niye hastayi tatmin edici bir tedavi uygulanmaz ki devlette? bu yuzden ozele gidiyor iste durumu olan. Olmayan da yazik senelerce beklesin dursun.
Ana testi neydi ki hic hatirlamiyorum zeynebin yaptirdigini.
Kac kez dogal yoldan hamile kaldi pihtilasmadan dolayi dusuk yapti .Bazi seyler aciyla tecrube ediliyor maalesef.Pihtilasmayi biliyorlar simdi önlem alinir ama yumurta tembelliği uzuntu ve stres kaynakli maalesefHiç pes etmesinler. Sperm çıkışı olmayan insanlar baba oluyorlar. Çaba emek çok önemli. Çok büyük sorunları Yok sanırım. Nasip olmamış. Abinde DNA hasarı falan olabilir. Tüp bebek merkezinden muhakkak ımsı ve mikro çip kullanılmasını istesinler. Şansın artacağına inanıyorum. Yengene biraz sizin için araştırma yaptım bu teknolojiler çok iyiymiş gibi şeyler söyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hee icerik olarak duymustum onu. Bagisikligi bastirmak icin ilac falan veriyorlar hatta sanirim. Bagisikligi guclu olanda mi cikiyor acaba? Hangi bolum yapiyor acabaaBağışıklığıyla alakalı bir testmiş. Vücut embriyoyu yabancı cisim olarak görüp savaş açıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. :)
Hiç bilmiyorum kuzum. Hep birlikte kafayı yedik zaten :) herşeyden birşey buluyoruz.Hee icerik olarak duymustum onu. Bagisikligi bastirmak icin ilac falan veriyorlar hatta sanirim. Bagisikligi guclu olanda mi cikiyor acaba? Hangi bolum yapiyor acabaa
Aynı durumdayım canımm
Promotil womanı da düşünüyorum yumurta kalitesine iyi geliyor iki vitamin de diyorlar, eğer varikosel ameliyatından fayda görmezsek tüp bebeğe hazırlık olsun istiyorum,biraz daha araştırıp şipariş vericem bendeAynı durumdayım canımm
İçindeki bileşenlere bak hangisi aklına yatarsa onu kullan. Ben takviye aldıktan sonra gözle görülür farklar yaşıyorum. İyi geldiğine eminim.Promotil womanı da düşünüyorum yumurta kalitesine iyi geliyor iki vitamin de diyorlar, eğer varikosel ameliyatından fayda görmezsek tüp bebeğe hazırlık olsun istiyorum,biraz daha araştırıp şipariş vericem bende
Soğan kürünün iltihabı azaltma etkisi varmış bir araştırsana. Saraçoğlundan duyduğum zaman aklıma hemen sen geldin diyorum lökosit problemi çeken bir arkadaş vardı kimdi acaba. Bir kaç gün oldu daha kalbin temizmiş. Sende yazdın, ben hatırlayamamıştım seni. Nasip belki de işe yarar. Bitkisel olarak araştırma yap inşallah iyi gelir.Kızlar hergün girip yazdklrınızı okyrm,takipteyim sizleri bir umutla bakyrm biri güzel haberler veripte umut olr bana diye....ara ara bende dahil olyrm yazşmalara belki hatrlrsnz bizim lökosit problemimizi...mart ayındn beri uğrayrz bu illetle dün test verdik tekrar lökosit yüksek çıktı diplerdeyim şuan elimzdn bişy gelmyr doktorlr önemsiz görp antibytk veriyrlr o ay birz düşüş olyr sonra tekrar yükleyr ne yapacz bizde bilmyrz:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?