Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar birsey sormak istiyorm 6gunluk sperm analizimi 3gunluk sperm analizimi daha dogru olr esimle 6gundr beraberlik olmadi 3gun sonra 21 inde test vermesi gerekiyor ya bugun iliski olacak yada olmayacak kararsizm.3gunde cok az birikim icin biz genelde ole verdk sonuçlarmz cok dusuktu napsak smdi blemedm ya 6gunde fazlami olr

Bu aralar o kadar çok şey üst üste geldi ki manevi desteğe ihtiyacım vardı bu msjın da iyi geldi tavsiyeni dikkate alıcm eşime mi soğan kürü? Ben onu bayanlar için biliyrdm

Bizim hep 3 gün cnm hatta özellikle söylüyor doktor 3 gün die

3 günle 6 gün arasında sayı anlamında bir farklılık olacağını düşünmüyorum. Araştırma yaptığım zamanlar erkeklerin bir haznesi olduğunu ve bu kapasitenin deışına çıkamadıklarını okumuştum hatta hazne dolunca boşalma ihtiyaçlarını rüya sonucu gideriyorlar. Fakat haznede ne kadar çok durursa o kadar hızı düşüyormuş spermlerin kendilerini yenilemeleri gerekiyormuş. Doğru ya da yanlış bilmiyorum. Biz bir kez 6 günde vermiştik ilk sperm testimizde o zaman ileri hızımız %8 yerinde haraket %3. Sperm sayımız 37 milyondu. 8lik hızı bir daha hiç göremedik maalesef bu yüzden güne takılma 3 günde olur siz sayıya değilde a b c parametrelerine odaklanın sayı değişiyor ve artıyor da.

Bu aralar o kadar çok şey üst üste geldi ki manevi desteğe ihtiyacım vardı bu msjın da iyi geldi tavsiyeni dikkate alıcm eşime mi soğan kürü? Ben onu bayanlar için biliyrdm
Bayan ya da erkek demedi iltihaba iyi geliyor dedi. Erkekte de olabileceğini düşünüyorum. Araştır dememin nedeni bu. Eğer böyle bir etkisi varsa denemekte yarar var.

Benim duygularıma tercüman olmuşsun. Ayni seyleri ben de yaşıyorum. İnsallah en kısa sürede sağlıkla hayirlisiyla yavrularımıza kavuşuruz.
Amin canım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte inşallah... Farklı kişileriz ama hikayelerimiz yaşadıklarımız hissettikletimiz aynı. Rabbim sınavımızın sonunda nasip eder inşallah evlatlarımızı...

aynen cnm zaten sayimiz dusuk o nedenle fark olmayacakti yinede bu sefer iste fark edermi diye bi umut ama dedigin gibi bende okumustm ölü sperm gorulebliyor 1 haftalık sperm testlerinde bu seferde dejantaj malesfki hic birseye yaramaz bu arada bu test rapor icin gerekli olan son test dosyaya koyulacak yani uroloji.muayenemzi olacaz nihayet iste takviler sornasinda baslarz bikac ay gecsnde maksat rapor

Biz saraçoğlunun kürlerini yapiyoruz bu da onun bir aşaması 3 çay, bu karışım bir de incir çekirdeği yağı. Sayı ve hızımız yükseldi çok şükür.

Biz saraçoğlunun kürlerini yapiyoruz bu da onun bir aşaması 3 çay, bu karışım bir de incir çekirdeği yağı. Sayı ve hızımız yükseldi çok şükür.
GERÇEKTEN Mİ ??? BİZİM DE SAYI VE HIZ PROBLEMİMİZ VAR. KÜRÜ NASIL ?? BİRAZ AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…