Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim morfoloji sorunumuz da var o yüzden e vitamini kullanıyoruz. Üroloğa gideceğiz ondan sonra antioksidan tarzı şeyler de alırız muhtemelen.

Merhabalar kizlar
Hayirli kandiller hepinize
Rabbim hepimizin kucagini tez zaman doldursun hayirlisiyla.
Facebookta bazi tup bebek gruplarina üye oldum surekli birileri transfer oluyor, birileri test yaptiriyor falan. Uzun zamandir hic bu kadar icice olmamistim bu bebek isiyle
Sanirin artik sahalara dönme vakti geldi haydi canlandiralim Saklicennet kim kaldi eski kaan aydosculardann bir sen bir ben

ari sutu polen bizde deneyeceğiz emodex e yeni basladk keciboynuzu pekmezide alicamda ona kararszm esim evlendfmzden buyana 10kilo aldi bu takviyeler de kilo yapar diye dusunuyrm kiloda hormon değerlerni etkiliyor bakalim bu carsmba uroloji muayenemz var ins hormonlarda bsi ckmaz ztn tup yaptrcz o kesinde biz mevcut durumu iyileştirmeye bakiorz sayimiz cok dusuk 0.2 lerde son testi yaptrcak ona gore 2 ay sonra baslarz tupe biraz kullansinda

Sperra emodex tarzı kapsülleri kullanın sayıyı arttıracaktır. İnşallah sizde de artar.

Ay ben de çok heyecanlıyım. Sen beni bir gör. Tüp bebeğe başlamadım ama bebek için kıyafet mi desen ayakkabı mı desen oda tasarımı eğitici oyuncak. Hangi eğitim sistemiyle yetiştireceğimi herşeyi araştırmaya başladım. bu bile beni çok mutlu ediyor. Hamile kıyafetleri de bakıyorum. Hahhaaa
Kaan hocanın hastası olarak sen ben rm angel longway ayyyyylin var hatırladığım kadarıyla. Gerisi hep hamiş hayta bebekleri kucaklarında. Sadece Sibelak vardı ya sonra karabiberim oldu. Hiç bizi hatırlamıyor küstüm küseceğim. :)
Gerisi hep yeni arkadaşlar. Biz eski olduğumuza göre hamiş sıramız geldi sanırım :)))))

Kız dur aman diyim sen de bayagi kaptirmişın kendini
Hadi bakalim insallah kizz hepimiz birer birer listede emojimizi aliriz
Eee ne zaman basliyorsun? Ben de guzel bir merkez buldum. embriyo dondurma islemi yapiyorlarmis. Su genetik sonuclarimizi alalim da ben de baslayacagim belki sömestr da. baharda hamile olmak istiyorum insallaahhh

bende bakiorm cnm karşılaştgm zman hatta hamile arkdslarm arastirma yaparken banada fikir oluyor maksat kendini oyalamak hayirlisi belki bizimde gonlumuzr gore olr

Hem de ne kaptırma. Ama ne yapayım dayanamıyorum. O kadar güzel şeyler var ki dayanamıyorum. Bazen hayal ediyorum birşey yaptığımda falan oda da olduğumda şimdi kapıdan emekleyip gelse yüzüme baksa diyorum özellikle yanlış olduğum da. Onun güzel yüzünü bir görsem. Acaba babasına benzer mi? Babasının minnoşları mı oluruz diyorum. Eşimi severken bile amanda aman baba mı olacakmış diyorum. Bu kadar abarttım yani. Aman maaşallah diyelim de aksi olmasın. :) inşallah Çifter Çifter olur hepimizin.

bende bakiorm cnm karşılaştgm zman hatta hamile arkdslarm arastirma yaparken banada fikir oluyor maksat kendini oyalamak hayirlisi belki bizimde gonlumuzr gore olr
Nasıl mutlu oluyorsam öyle yaşıyorum. :)
Bebek kıyafeti bile alıyorum orta da hiçbirşey yok :)

moral bozup can sıkmaktansa guzel dusun iyi dusun iyi olsun insallah bizlerede nasip olr hamile olsam neler alcagm az cok belli ne alsam diye dusunmem yani

Insallahh canimm insallahh
Ruyamda bugun 1 yaslarinda bir erkek bebegi emziriyordum. Ama ne emzirme bir suru sutum varmis guya nasil mutlu oluyorum :)
Gece uyandim bir ara o zaman da hatirladigim kimsesiz bir bebegi almışım parka goturup oynatiyordum. Diyorum ki kendi canindan olmasa da nasil seviyor insan. Evlatlik falan mi alacagiz nr yapacagiz

Ne guzel hayal kurumaktan hiç vazgecme .Bir gun hayallerini yasarken bulacaksin kendini.Ben de senin gibiydim .Şimdi hep esimle sohbet ederken soyle hayal kurardik simdi boyle oldu diye konuşuruz ,guleriz.

O kadar çok rüyalar görüyoruz ki çeşit çeşit bebek görmüşüzdür. Bende emziriyordum ama sütüm yoktu allah hayırlara vesile etsin.
Ben evlat edinme ya da koruyucu aile olayına sıcak bakıyorum ama ilk önce kendi canımdan kanımdan olsun istiyorum. O duyguları hepimiz tadalım inşallah.

Ne guzel hayal kurumaktan hiç vazgecme .Bir gun hayallerini yasarken bulacaksin kendini.Ben de senin gibiydim .Şimdi hep esimle sohbet ederken soyle hayal kurardik simdi boyle oldu diye konuşuruz ,guleriz.
Umarım hayal kırıklığına uğramam. Her gittiğim tatil yerinden bebeğimi es geçmiyorum, ona da mutlaka birşey alıyorum. Beni hamile sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…