- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
tşk ederim . çakşır suyunu duymuştum zaten. başka ilaç falan kullanıyor musunuz ?Çoban çökerten,kirkkilit otu,çakşır otu kökü çaylar bunlar.
İşallah bir ilerleme kaydederizbiz 7. kutudayız . 3 ay sonra tahlil yaptırdık değişiklik olmadı. 6 . ayda bir daha tahlil yaptırdık değerler değişti. doktor devam etsin dedi
Çoban çökerten,kirkkilit o
inşallahİşallah bir ilerleme kaydederiz
ilk önce ilaçla mı tedaviye başlayalım dediler size deİşallah bir ilerleme kaydederiz
Sperra emodex tarzı kapsülleri kullanın sayıyı arttıracaktır. İnşallah sizde de artar.aynen cnm zaten sayimiz dusuk o nedenle fark olmayacakti yinede bu sefer iste fark edermi diye bi umut ama dedigin gibi bende okumustm ölü sperm gorulebliyor 1 haftalık sperm testlerinde bu seferde dejantaj malesfki hic birseye yaramaz bu arada bu test rapor icin gerekli olan son test dosyaya koyulacak yani uroloji.muayenemzi olacaz nihayet iste takviler sornasinda baslarz bikac ay gecsnde maksat rapor
Ay ben de çok heyecanlıyım. Sen beni bir gör. Tüp bebeğe başlamadım ama bebek için kıyafet mi desen ayakkabı mı desen oda tasarımı eğitici oyuncak. Hangi eğitim sistemiyle yetiştireceğimi herşeyi araştırmaya başladım.Merhabalar kizlar
Hayirli kandiller hepinize
Rabbim hepimizin kucagini tez zaman doldursun hayirlisiyla.
Facebookta bazi tup bebek gruplarina üye oldum surekli birileri transfer oluyor, birileri test yaptiriyor falan. Uzun zamandir hic bu kadar icice olmamistim bu bebek isiyle
Sanirin artik sahalara dönme vakti geldi haydi canlandiralimSaklicennet kim kaldi eski kaan aydosculardann bir sen bir ben
Sayı hız ve morfoloji sorunumuz var. İlk 2 ay sadece sperm testi yaptı. Sonraki ay Klomen kullandı eşim. Fakat çok bir yükselme olmadı. Şu an ise klomen ve promen men kullanıyorinşallah
Kız dur aman diyim sen de bayagi kaptirmişın kendiniAy ben de çok heyecanlıyım. Sen beni bir gör. Tüp bebeğe başlamadım ama bebek için kıyafet mi desen ayakkabı mı desen oda tasarımı eğitici oyuncak. Hangi eğitim sistemiyle yetiştireceğimi herşeyi araştırmaya başladım.bu bile beni çok mutlu ediyor. Hamile kıyafetleri de bakıyorum. Hahhaaa
Kaan hocanın hastası olarak sen ben rm angel longway ayyyyylin var hatırladığım kadarıyla. Gerisi hep hamiş hayta bebekleri kucaklarında. Sadece Sibelak vardı ya sonra karabiberim oldu. Hiç bizi hatırlamıyor küstüm küseceğim. :)
Gerisi hep yeni arkadaşlar. Biz eski olduğumuza göre hamiş sıramız geldi sanırım :)))))
bende bakiorm cnm karşılaştgm zman hatta hamile arkdslarm arastirma yaparken banada fikir oluyor maksat kendini oyalamak hayirlisi belki bizimde gonlumuzr gore olrAy ben de çok heyecanlıyım. Sen beni bir gör. Tüp bebeğe başlamadım ama bebek için kıyafet mi desen ayakkabı mı desen oda tasarımı eğitici oyuncak. Hangi eğitim sistemiyle yetiştireceğimi herşeyi araştırmaya başladım.bu bile beni çok mutlu ediyor. Hamile kıyafetleri de bakıyorum. Hahhaaa
Kaan hocanın hastası olarak sen ben rm angel longway ayyyyylin var hatırladığım kadarıyla. Gerisi hep hamiş hayta bebekleri kucaklarında. Sadece Sibelak vardı ya sonra karabiberim oldu. Hiç bizi hatırlamıyor küstüm küseceğim. :)
Gerisi hep yeni arkadaşlar. Biz eski olduğumuza göre hamiş sıramız geldi sanırım :)))))
Hem de ne kaptırma. Ama ne yapayım dayanamıyorum. O kadar güzel şeyler var ki dayanamıyorum. Bazen hayal ediyorum birşey yaptığımda falan oda da olduğumda şimdi kapıdan emekleyip gelse yüzüme baksa diyorum özellikle yanlış olduğum da. Onun güzel yüzünü bir görsem. Acaba babasına benzer mi? Babasının minnoşları mı oluruz diyorum. Eşimi severken bile amanda aman baba mı olacakmış diyorum. Bu kadar abarttım yani. Aman maaşallah diyelim de aksi olmasın. :) inşallah Çifter Çifter olur hepimizin.Kız dur aman diyim sen de bayagi kaptirmişın kendini
Hadi bakalim insallah kizz hepimiz birer birer listede emojimizi aliriz
Eee ne zaman basliyorsun? Ben de guzel bir merkez buldum. embriyo dondurma islemi yapiyorlarmis. Su genetik sonuclarimizi alalim da ben de baslayacagim belki sömestr da. baharda hamile olmak istiyorum insallaahhh
Nasıl mutlu oluyorsam öyle yaşıyorum. :)bende bakiorm cnm karşılaştgm zman hatta hamile arkdslarm arastirma yaparken banada fikir oluyor maksat kendini oyalamak hayirlisi belki bizimde gonlumuzr gore olr
moral bozup can sıkmaktansa guzel dusun iyi dusun iyi olsun insallah bizlerede nasip olr hamile olsam neler alcagm az cok belli ne alsam diye dusunmem yaniNasıl mutlu oluyorsam öyle yaşıyorum. :)
Bebek kıyafeti bile alıyorum orta da hiçbirşey yok :)
Insallahh canimm insallahhHem de ne kaptırma. Ama ne yapayım dayanamıyorum. O kadar güzel şeyler var ki dayanamıyorum. Bazen hayal ediyorum birşey yaptığımda falan oda da olduğumda şimdi kapıdan emekleyip gelse yüzüme baksa diyorum özellikle yanlış olduğum da. Onun güzel yüzünü bir görsem. Acaba babasına benzer mi? Babasının minnoşları mı oluruz diyorum. Eşimi severken bile amanda aman baba mı olacakmış diyorum. Bu kadar abarttım yani. Aman maaşallah diyelim de aksi olmasın. :) inşallah Çifter Çifter olur hepimizin.
Ne guzel hayal kurumaktan hiç vazgecme .Bir gun hayallerini yasarken bulacaksin kendini.Ben de senin gibiydim .Şimdi hep esimle sohbet ederken soyle hayal kurardik simdi boyle oldu diye konuşuruz ,guleriz.Nasıl mutlu oluyorsam öyle yaşıyorum. :)
Bebek kıyafeti bile alıyorum orta da hiçbirşey yok :)
O kadar çok rüyalar görüyoruz ki çeşit çeşit bebek görmüşüzdür. Bende emziriyordum ama sütüm yoktuInsallahh canimm insallahh
Ruyamda bugun 1 yaslarinda bir erkek bebegi emziriyordum. Ama ne emzirme bir suru sutum varmis guya nasil mutlu oluyorum :)
Gece uyandim bir ara o zaman da hatirladigim kimsesiz bir bebegi almışım parka goturup oynatiyordum. Diyorum ki kendi canindan olmasa da nasil seviyor insan. Evlatlik falan mi alacagiz nr yapacagiz
Umarım hayal kırıklığına uğramam. Her gittiğim tatil yerinden bebeğimi es geçmiyorum, ona da mutlaka birşey alıyorum. Beni hamile sanıyorlar.Ne guzel hayal kurumaktan hiç vazgecme .Bir gun hayallerini yasarken bulacaksin kendini.Ben de senin gibiydim .Şimdi hep esimle sohbet ederken soyle hayal kurardik simdi boyle oldu diye konuşuruz ,guleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?