- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Eczaneden mi sormak lazım ki ? Yoksa sipariş ettiğiniz bi yer var mı ?Aynı durumdayım canımm
Ben galiba prowomen sipariş edeceğim. Astaksantin var içinde. Ben netten siparişlerimi veriyorum hep.Eczaneden mi sormak lazım ki ? Yoksa sipariş ettiğiniz bi yer var mı ?
11 den mi sipariş ediyorsun? Ben takviyelere bazen güvenmiyorum daBen galiba prowomen sipariş edeceğim. Astaksantin var içinde. Ben netten siparişlerimi veriyorum hep.
Astaksantin ile omega ayni anda kullanıliyor mi canim ?Ben galiba prowomen sipariş edeceğim. Astaksantin var içinde. Ben netten siparişlerimi veriyorum hep.
Aynen biz dr sicak bakiyoruz ama televizyonda cikip ailesini arayanlari gordukce de acabaa diyorum gozum korkmuyor degil. Benim arkadasim almis biz tanismadan. cocugun anne ve babasi yok. daha dogrusu kimsesi yok gizli tutulmasini istemis ayrica. bakalim yavas yavas aciklayacak cocuk ilkokulda. Ama oyle bagli ki arkadasima. Öz annesi olsa bu kadar birbirlerine tutkun olurlarO kadar çok rüyalar görüyoruz ki çeşit çeşit bebek görmüşüzdür. Bende emziriyordum ama sütüm yoktuallah hayırlara vesile etsin.
Ben evlat edinme ya da koruyucu aile olayına sıcak bakıyorum ama ilk önce kendi canımdan kanımdan olsun istiyorum. O duyguları hepimiz tadalım inşallah.
Canim sen tup bebege baslamis miydin karistiriyor muyum yoksa baskasiylaHayal etmekten bile korktuğun zamanlar var benim. Eskilerden bi biz kaldık Kaan hocanın hastalarından bekliyoruz öyle bakalım..
Bence normal kuzu sonucta bir mudahale var rahmine. Eskiden kalanlar belki dökülüyor. Bir de hir yerde okumustum, iliskide spermden dolayi adet olamiyorsan mesela adetin söküluyormus. bunda da benzer birsey yasamis olabilirsin kalintilar geliyordurKızlarrrr özellikle hsg çektirenler. Benim 1 hafta oldu neredeyse ve yeni yeni kahverengi akıntım geliyor eski kan gibi. Birde eşimle ilişkiye girdikten sonra kırmızı gelmişti. Ama ilk çektirdiğimde ertesi gün falan hiçbirşey yoktu. Normal mi?????
Hiç biryerde kullanılmaz diye okumadım. Biri antioksidan biri yağ asidi. Birşey diyemeyeceğim.Astaksantin ile omega ayni anda kullanıliyor mi canim ?
Ben de annesi babası olmayan bir evlat isterim herhalde çünki sonradan sorun yaşanıyor. Ama dediğim gibi ilk önce ben doğurmak istiyorum. 2. 3. İnşallah. Eşim biraz sıcak bakmıyor ama ben istiyorum manevi açıdan. Arkadaşının kendi çocuğu var mı?Aynen biz dr sicak bakiyoruz ama televizyonda cikip ailesini arayanlari gordukce de acabaa diyorum gozum korkmuyor degil. Benim arkadasim almis biz tanismadan. cocugun anne ve babasi yok. daha dogrusu kimsesi yok gizli tutulmasini istemis ayrica. bakalim yavas yavas aciklayacak cocuk ilkokulda. Ama oyle bagli ki arkadasima. Öz annesi olsa bu kadar birbirlerine tutkun olurlar
Canim sen tup bebege baslamis miydin karistiriyor muyum yoksa baskasiyla
Bence normal kuzu sonucta bir mudahale var rahmine. Eskiden kalanlar belki dökülüyor. Bir de hir yerde okumustum, iliskide spermden dolayi adet olamiyorsan mesela adetin söküluyormus. bunda da benzer birsey yasamis olabilirsin kalintilar geliyordur
Yok canim kendisinin yok. Bekarken almis bu cocugu da. Dogurmak istemiyormus sonradan evlenmis kocasi da kabul etmis.Ben de annesi babası olmayan bir evlat isterim herhalde çünki sonradan sorun yaşanıyor. Ama dediğim gibi ilk önce ben doğurmak istiyorum. 2. 3. İnşallah. Eşim biraz sıcak bakmıyor ama ben istiyorum manevi açıdan. Arkadaşının kendi çocuğu var mı?
Polip varya o mu coştu acaba diyorum. Normalde ara kanama falan okumuş ilişkide ağrı yaparmış ama bende hiç bir belirtisi yoktu hsg de öğrendim.
Aaa çok enteresan. Ama saygı duymak lazım. Bizde burada anne olmak için yıpranıyoruz. :)Yok canim kendisinin yok. Bekarken almis bu cocugu da. Dogurmak istemiyormus sonradan evlenmis kocasi da kabul etmis.
Dogru polip iliski sirasinda, yumurtlama sirasinda kanamalara sebep oluyor. Rahim icinde miydi senin girisinde falan mi
Yok canım başlamadım tüpe ama düşünüyorum.Aynen biz dr sicak bakiyoruz ama televizyonda cikip ailesini arayanlari gordukce de acabaa diyorum gozum korkmuyor degil. Benim arkadasim almis biz tanismadan. cocugun anne ve babasi yok. daha dogrusu kimsesi yok gizli tutulmasini istemis ayrica. bakalim yavas yavas aciklayacak cocuk ilkokulda. Ama oyle bagli ki arkadasima. Öz annesi olsa bu kadar birbirlerine tutkun olurlar
Canim sen tup bebege baslamis miydin karistiriyor muyum yoksa baskasiyla
Bence normal kuzu sonucta bir mudahale var rahmine. Eskiden kalanlar belki dökülüyor. Bir de hir yerde okumustum, iliskide spermden dolayi adet olamiyorsan mesela adetin söküluyormus. bunda da benzer birsey yasamis olabilirsin kalintilar geliyordur
Canım hsg sen sonra benden de geldi bi haftaya yakın.Aaa çok enteresan. Ama saygı duymak lazım. Bizde burada anne olmak için yıpranıyoruz. :)
Dr henüz göstermedim çekende birşey demedi ben baktım da rahmin alt kısmında görünüyor.
Rm ben ismimi değiştirdim :)ben birde gnc ultrason women e baktım içerik çok zengin kafam karıştıBen galiba prowomen sipariş edeceğim. Astaksantin var içinde. Ben netten siparişlerimi veriyorum hep.
Hayırlı olsun :)Rm ben ismimi değiştirdim :)ben birde gnc ultrason women e baktım içerik çok zengin kafam karıştı
İnofolicte de var ya inositol fazla mı olur ki ikisi prowomen ve inofolic? Ocean omega aldım bide ben ?Hayırlı olsun :)
Bende bakmıştım ona hatta gnc men’i de eşime bakmıştım o da çok iyi fakat bizim için olanın mg az geldi özellikle yumurta için inositol folik asit astaksantin q10 yüksek miktarda olması gerekiyor.
İnositol inofolikte olduğu için gnc de de var inositol ekstra şeyler var vücut için cilt için kolajen falan var,aksaksantin var ilave Omepa mı alsam diyorum bakalım kararsızım bendeHayırlı olsun :)
Bende bakmıştım ona hatta gnc men’i de eşime bakmıştım o da çok iyi fakat bizim için olanın mg az geldi özellikle yumurta için inositol folik asit astaksantin q10 yüksek miktarda olması gerekiyor.
Prowomen alacaksan inofolik alma Yada gün aşırı tek kapsül al. Omega 3 kullanabilirsin.İnofolicte de var ya inositol fazla mı olur ki ikisi prowomen ve inofolic? Ocean omega aldım bide ben ?
Gncde inositol az var yanlış hatırlamıyorsam. İnofolik kullanırsan olur. Q10 içim omepa alırsın. Ben astaksantin okumadım aztaklantin mi ne var. Ya da ben yanlış okudum. İçine hangisi yatıyorsa onu kullan.İnositol inofolikte olduğu için gnc de de var inositol ekstra şeyler var vücut için cilt için kolajen falan var,aksaksantin var ilave Omepa mı alsam diyorum bakalım kararsızım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?