- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Astaksantin 25mcg yazıyor,bakalım araştırayım biraz dahaGncde inositol az var yanlış hatırlamıyorsam. İnofolik kullanırsan olur. Q10 içim omepa alırsın. Ben astaksantin okumadım aztaklantin mi ne var. Ya da ben yanlış okudum. İçine hangisi yatıyorsa onu kullan.
Benim çekildigim gün kırmızı peçete kirletecek kadar kan sonra 4 gün kahve leke geldi cnmKızlarrrr özellikle hsg çektirenler. Benim 1 hafta oldu neredeyse ve yeni yeni kahverengi akıntım geliyor eski kan gibi. Birde eşimle ilişkiye girdikten sonra kırmızı gelmişti. Ama ilk çektirdiğimde ertesi gün falan hiçbirşey yoktu. Normal mi?????
Canını sıkmak istemem ama Kaan hoca morfoloji için size hiçbirşey yapmayacağını düşünüyorum. Takılmıyor maalesef.Biz de Kaan hocaya gideceğiz haftaya. Inşallah faydalı olur. Morfoloji sorunumuz var
Neyse randevu aldık gideceğiz artık. Bakalım nasıl yönlendirecek.Canını sıkmak istemem ama Kaan hoca morfoloji için size hiçbirşey yapmayacağını düşünüyorum. Takılmıyor maalesef.
Değerler kötü değil bencede.. test sonuçlarına göre haraket etmeni tavsiye ederim. Takviyenin işe yarayıp yaramadığını anlamış olursun. Takviyeyi değiştirerek hangisinden max. Etkiyi aldığınızı anlamış olursun. Daha çok başındasın biraz sabırla herşey daha güzel olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumunuzu takip ediyorum. Hamile arkadaşları gördükçe umutlanıyoeum. İsim olarak bir çoğunuza aşina oldum artık:)) sonra bu derdin tek çekilmeyeceğini düşündüm ve aranıza katılmak istedim. Bende marttan beri isteyenlerdenim. Aynı anda düşündüğüm herkes hamile. Ağustosa kadar olmayınca eşimi teste götürdüm. Testten sonra 5 gün robot gibi gezdim. Sayı iyi 62 milyon mlde. İleri hız %10 yavaş ileri hız %15 diğerleri ya yerinde hareketli ya hareketsiz. Morfoloji 3 baş anomalisi %40 boyun %15 kuyruk %20 bide gelişmemiş spermler var. Kadın doğumcu herkesin aynı olur diyor. Üroloji uzmanı ısrarla aşılama diyor. Dna hasar testi yaptıralım diyorum hiç gerek yok diyor. Böylece aldığımız tek takviye promenk ile devam ediyoruz. 3 ay geçti 2. Teste gitçez ctesi. Ben ovülasyon testi yaptım geçen ay geç yumurtlama oldu ama tutmadı. Ne yapçağım konusunda kararsız çıldırma noktasına geldim artık. Sonuçlar iyi diyenler oluyor fakat 8 ay bitti. Nokta atışı denedik olmadı.promenk işe yaramayan oluyor. 4 kutu bitirdi test yapmadık ama işe yaramadı sanırım. Eşim için tek artı sonuçları öğrenince sigarayı kesti. Sperm testi yapmadan 1 ay önce başlamıştı. Doktor içtiği süre boyunca etki eder dedi. Ben birde sonuçları buradaki deneyimli arkadaşlara sormak istedim. Benimde sürecim böyle. İnşallah kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Merhaba, sigaranın Dna hasarına yol açacağını bize de iki doktor söyleyince eşim bıraktı, ama hasar testi yaptırmamızı söylemedi her ikisi de. Şu anda vitamin takviyelerine devam ediyoruz, birkaç hafta sonra hem spermiyogram hem hasar testi yaptırmayı düşünüyoruz biz yine de.Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumunuzu takip ediyorum. Hamile arkadaşları gördükçe umutlanıyoeum. İsim olarak bir çoğunuza aşina oldum artık:)) sonra bu derdin tek çekilmeyeceğini düşündüm ve aranıza katılmak istedim. Bende marttan beri isteyenlerdenim. Aynı anda düşündüğüm herkes hamile. Ağustosa kadar olmayınca eşimi teste götürdüm. Testten sonra 5 gün robot gibi gezdim. Sayı iyi 62 milyon mlde. İleri hız %10 yavaş ileri hız %15 diğerleri ya yerinde hareketli ya hareketsiz. Morfoloji 3 baş anomalisi %40 boyun %15 kuyruk %20 bide gelişmemiş spermler var. Kadın doğumcu herkesin aynı olur diyor. Üroloji uzmanı ısrarla aşılama diyor. Dna hasar testi yaptıralım diyorum hiç gerek yok diyor. Böylece aldığımız tek takviye promenk ile devam ediyoruz. 3 ay geçti 2. Teste gitçez ctesi. Ben ovülasyon testi yaptım geçen ay geç yumurtlama oldu ama tutmadı. Ne yapçağım konusunda kararsız çıldırma noktasına geldim artık. Sonuçlar iyi diyenler oluyor fakat 8 ay bitti. Nokta atışı denedik olmadı.promenk işe yaramayan oluyor. 4 kutu bitirdi test yapmadık ama işe yaramadı sanırım. Eşim için tek artı sonuçları öğrenince sigarayı kesti. Sperm testi yapmadan 1 ay önce başlamıştı. Doktor içtiği süre boyunca etki eder dedi. Ben birde sonuçları buradaki deneyimli arkadaşlara sormak istedim. Benimde sürecim böyle. İnşallah kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Hasar için Progeny M kullanıyoruz biz de, bakalım sonuca etkisi olacak mı. Sanıyorum bu ve benzeri takviyeler vitamin eksiği varsa gidermek ve içeriğindeki antioksidanlar ile oksidatif strese yönelik tedavi sağlayarak Dna hasarını azaltmak. Bizde de hız ve morfoloji düşüktü, inşallah fayda sağlarız. Bu arada omega 3 ve astaksantin içeren bir takviye daha almayı düşünüyorum ben de.Benim eşim sperm testi yaptırmadan 1 ay önce sigaraya başladı ama o arada sağlam içti. Sabah aç karna ilk işi sigara yakmak oluyordu. Bişeyde söyleyemedim. Sadece doktora 1 aydır içiyor dedim. Doktorda içtiği sürece bozar dedi ama adamda bi olumsuzluk sezinliyorum sanki. Dna hasarına hiç gerek yok diyor ama aşılama yaptır diyor. Morfoloji düzelir çok düzelmez ama 6 ya 7 ye çıkar diyor. Çözemiyorum amacını. Değiştircez sanırım doktoru. Dna hasarı evet önemli diyor buradaki tecrübeli arkadaşlar. Bende yaptırmak istiyorum. Benimde rahim dışında miyomlarım var. Kadın doğum sıkıntı değil diyor. Bu konularda çok bilgisizim. Burası sayesinde birşeyler öğreniyorum. Dna hasarı için promenk iyi demişti başka bir doktor. Bu doğru mu peki?
İnşallah canım, hormonlara bakılmışsa sende (amh, fsh, lh gibi adetin 3. günü bakılanlar ile 21.günü bakılan progesteron) hsg de sorun görülmediyse kendini üzme, belki d vitamini ve B12 önerirse doktor onlar da önemliymiş, ama zaten kullandığın takviyenin içinde de bunlar vardır belki. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.İnşallah söylediğin gibi düşer kısa sürede. Pkolu hiç adet görmeyen arkadaşımda hamile kalmış onuda öğrenince hepten endişe bastı beni. Onun adına çok sevindim ama kendi adımada üzüldüm. Bendede mi sorun var diyorum. Geçen ay ovülasyon testi yaptım. 20. Gün yumurta oldu. 32 gün sürdü döngüm.
Bunu bana yazdın galiba ya da üzerime alındım. :) site de yeniydin galiba bizim yorumlarımızın altında cevapla butonu var istediğin kişinin yazışmasına o butona basarak yazarsan bildirim olarak gelir yorumlara ulaşmak kolay olur. Aramıza hoşgeldin bu arada. Prowomen sizde yumurta kalitesini arttırdı mı? Her ay düzenli yumurtanız oluyor mu? Ben de kullanmayı düşünüyorum. Sonra tüp bebek allah nasip ederse.Bu arada ben prowomen kullanıyorum 3 aydır. Yumurta kalitesine etkisi oluyor mu bilmiyorum ama onun sayesinde çok uyuklamıyorum ve hasta olmadım bu yıl. Farkettiğim tek olumlu etkisi bu:) eritmesi biraz zor. Promenk gibi hemen erimiyor. Çok karıştırmak gerek. :)) ne güzel şimdiden bebeğin için bişeyler düşünmen. Kıyafet eğitici kitaplar. Duygulandım okuyunca. İnşallah rabbim gönlüne göre verir hepimizin sağlıkla hayırlısıyla:))
Evet sana yazmıştım:))hoşbuldum:) şöyle; promenkyı ve prowomenı bize kadın doğumcum yazdı ben zırlayınca daha test sonuçlarını bile almamıştık. Doktora prowomenın ne işe yaradığını sormuştum. Yumurta kalitesi için çok iyi bir takviye dedi. Her gün düzenli mi almalıyım dedim evet dedi. Benim adetlerim düzensiz. 3 aydır kullanıyorum ama sadece grip olmadığımı daha enerjik olduğumı hissediyorum. Bu ay ovulasyon testi yaptım geç oldu. Ama kalitesi nasıldı yumurtanın bilmiyorum. Bi ark daha kullanıyor. O yumurta takibi yaptırıyordu. Prowomenle 4 çok kaliteli yumurtası olmuş doktoru öyle söylemiş. Deneyebilirsin bence. Tadıda tank içecekler vardı ya eskiden onun gibi sanki:))Bunu bana yazdın galiba ya da üzerime alındım. :) site de yeniydin galiba bizim yorumlarımızın altında cevapla butonu var istediğin kişinin yazışmasına o butona basarak yazarsan bildirim olarak gelir yorumlara ulaşmak kolay olur. Aramıza hoşgeldin bu arada. Prowomen sizde yumurta kalitesini arttırdı mı? Her ay düzenli yumurtanız oluyor mu? Ben de kullanmayı düşünüyorum. Sonra tüp bebek allah nasip ederse.
Yok ben dediğim gibi canım çok bilgisizim bu konuda. ama bu ay onlara baktırmak istiyorum. Kan tahliliyle mi bakılıyor o hormonlara? Siz daha önce hiç hasar testi yaptırdınız mı? Söylediğin ilacı doktor mu tavsiye etti?İnşallah canım, hormonlara bakılmışsa sende (amh, fsh, lh gibi adetin 3. günü bakılanlar ile 21.günü bakılan progesteron) hsg de sorun görülmediyse kendini üzme, belki d vitamini ve B12 önerirse doktor onlar da önemliymiş, ama zaten kullandığın takviyenin içinde de bunlar vardır belki. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
Evet canım hormon ve vitamin değerlerine kanda bakılıyor, mümkünse adetin 2. ya da 3.günü aç gitmek gerekli diye biliyorum. Hasar testi biz daha yaptırmadık hiç, doktor da istemedi. Spermiyogramda morfoloji ve hız düşük çıkmıştı, eşime vitamini o yüzden yazdı doktor. Önümüzdeki haftalarda tekrarlayıp duruma bakmayı düşünüyoruz. O sırada hasar testi de yapılsın istiyorum.Yok ben dediğim gibi canım çok bilgisizim bu konuda. ama bu ay onlara baktırmak istiyorum. Kan tahliliyle mi bakılıyor o hormonlara? Siz daha önce hiç hasar testi yaptırdınız mı? Söylediğin ilacı doktor mu tavsiye etti?
Merhaba biz daha geçen hafta oradaydık. Bizim de sorun morfoloji. Kaan hoca testin bu kısmını yok varsayın dedi.. morfoloji çok önemsiz bişey dedi. Yine de gidin en azından aklınızdan gitsin ben ne diyeceğini ezbere bilmeme rağmen gittim ama olsun.Neyse randevu aldık gideceğiz artık. Bakalım nasıl yönlendirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?