- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
bende almayı düşünüyorum kendim için. onu alırız :)))
Sperm sayısı değişkenlik gösteriyor diyorlar ama. BanaMrh arkadaslar benim esimin spermleri tamamen cansiz sayibirer ay arayla 42 milyon daha sonrada dusus oldu 12 milyon cikti.dna hasar testi daha yaptirmadik acaba bu cansizligin nedeni hasar oldugu icin olabilirmi.benimle ayni durumu yasayan varsa beni bilgilendirebilirmisiniz acaba
Kimisi önemli kimisi değil diyor. Bugün benim kadın doğumcumda morfoloji sorunu herkeste var takılma dedi. Bizim 3 için evet sizin biraz düşük ama takılma hiç dedi. Bizim hızda yavaş kadın ona daha çok takıldı. Israrla promeni kesmeyin dedi. Biz 3 aydır kullanıyoruz .etki etmedi. Yarın sperm testi vercez inş hüsran yaşamayızMerhaba biz daha geçen hafta oradaydık. Bizim de sorun morfoloji. Kaan hoca testin bu kısmını yok varsayın dedi.. morfoloji çok önemsiz bişey dedi. Yine de gidin en azından aklınızdan gitsin ben ne diyeceğini ezbere bilmeme rağmen gittim ama olsun.
Bu arada eşime hangi testleri yaptırdın bence kaan hocaya gitmeden önce hepsini yaptırın. Dna, kromozom, hormon yaptırın ben bi ros yatırmamıştım onu istedi o da yeni geldi 28 kasımda sistemden göndereceğim keşke girmeden yapsaydim
Kaan hoca bizim tedavimizi bitirdi DNA hasarı 20 ile bitirdi zeucit tablete devam etmemizi 6 ay doğal bekleyip olmazsa tüp bebeğe yönlendir siTeşekkür ederim canım. Benim 2mm miş.
Bizim hasarı 20 de bitirdi Kaan hoca 6 ay doğal bekleyin olmazsa tüp bebek dediBizim hasar %18di hasar için tedavi görmedik. Hasar Yok dedi ve 2 ay ilaç tedavisiyle yol alamayınca tüp bebek dedi.
cnm klomen yumurtalaman icin verilen bir ilac yumurtalarn gelisimi icin verms takip yapiliyor kullandgn sure icinde bnmde adetlerm düzenszdi pko var bende ilk tedaviye basladm doktor bana her ay 9 gun kullandrirdi gec gelisiyordu 6ay kullandm ve bunun yani sira catlama ignesi oluyordm yumurtalar gelişince.. sonra esimden kaynaklandığını ögrendik bosuna kullandm diyemicem 5ay oldu birakali artk 5aydir 32 günde bir adet oluyorm belki ilerleyen aylarda etkisi oldu aslinda bu yunurtlamak icin kullailan bir tedavi catlama igneside olunca otamatikman adette duzenlenio takviye olarak teatrio kullandm ben ayrıca klomen verdyse takibi ultrasondan kendi yapmasi lazm testle bakarak ugrasma ilac kullaniosn sonucta ultasonda gelisimi kendi takip etmesi onemliMerhaba arkadaşlar. Bugün kadın doğuma gittim. Adet dönemlerim düzensiz seğrettiği için klomen deniycekmiş. Hiç klomen kullanan oldu mu? O ne oluyor?. Klomene başlamadan önce 1 aylık süreçte inofolic ve prowomenı aksatmadan kullan yumurta kaliten için önemli bu ikisi dedi. Hatta üstüne basa basa kullan önemli dedi. Ovülasyon takibi yap gününü yakalaman için dedi. Ve kadın doğum uzmanı bana sperm dna hasar testine baktır dedi ama ürolog gerek yok diyor:)))
Sen kullanmaya devam et daha da düşer bizim de %18 ama %15 ve altı istendiği yazıyor bilmiyorum artık.Bizim hasarı 20 de bitirdi Kaan hoca 6 ay doğal bekleyin olmazsa tüp bebek dedi
Ben buralardym cnm iyilik vakit gecirmece iste sen nasilsinKimseler yok mu yine ? Nasılsınız kızlar ?
Ben de iyiyim yoruldum uzanıyorum tüp bebek merkezlerinin yorumlarını okuyorum ama hiçbir şey de yapasım gelmiyorBen buralardym cnm iyilik vakit gecirmece iste sen nasilsin
aynen cnm skinti stresten oluyor konulari okuyup kafa yoruncada sanki bunalima griyor insan beklemek zor vallaBen de iyiyim yoruldum uzanıyorum tüp bebek merkezlerinin yorumlarını okuyorum ama hiçbir şey de yapasım gelmiyor
cnm aslinda çoğumuzda benzer sorunlar var ve care bulup bekliyorz bu baslik altinda zaman geçiriyoruz aslinda ben durumu cok caresz karsilamadm sureci bekledm bekliyormda 3ay sonra baslicz tedaviye takviye kullanip sansimiz artsn diye 2 milyon suan sperm değermz hersyin sonu degil olumlu olacağına inanmak gerekiyor cok istyorz olsun ama Allahn taktiri bu isler zorms bizde rapor ckariyrz ozelde degil tipta deneyecgm kalabalik vs beklemek diye dusunursenz ozeldede durum ayni tedavi gören cok sayida insan var cnmİyi akşamlar kızlar bizim durumunuz çoğunuzdan daha vahim heralde (Allah beterinden saklasın) 1,5 yıllık evliyiz korunmadığımız halde olmadı yaş 28 benim. Eşimin 29 ürolojiye gittiğimizde hormon normal ultrasonda varikosel çıkmadı genetik dediler. (babasının 7 yaşayan 3 ölü çocuğu var bu arada) özelde 11 milyon sperm çıktı sadece ileri hız 0 morfoloji 0 yerinde hareketli 20 yerinde durağan %80 çıktı kesinlikle tüp bebek bu vakalarda ilaç etki etmiyor dediler. Keçi boynuzu kürleri yağlar ne var ne yok kullandı Tıp fakültesine gittik 3 ay sonra sonuç 830 BİN !!!! İlaçlar etki etmiyor dediler yine yarın rapor çıkaracağız randevumuz var. Tedaviye ilk etapta tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde mi başlasak özelde mi başlasak kafam karışık üzgün ve mutsuzum umuda tutunacak dala ihtiyacım var
cnm aslinda çoğumuzda benzer sorunlar var ve care bulup bekliyorz bu baslik altinda zaman geçiriyoruz aslinda ben durumu cok caresz karsilamadm sureci bekledm bekliyormda 3ay sonra baslicz tedaviye takviye kullanip sansimiz artsn diye 2 milyon suan sperm değermz hersyin sonu degil olumlu olacağına inanmak gerekiyor cok istyorz olsun ama Allahn taktiri bu isler zorms bizde rapor ckariyrz ozelde degil tipta deneyecgm kalabalik vs beklemek diye dusunursenz ozeldede durum ayni tedavi gören cok sayida insan var cnm
Ben antalyadaym buradaki tip fakultesi de kalabalik ama ozelide ole 2 ozel var orada rapor gecmio bide memorial var orada geciyor sanrm ama yinede pahali diye dusunuorm 3 hakkimz var nede olsa ins birdaha gerek kalmaz...bizde biran once bu stresten kurtulurz.. ben evraklarin bi kısmıni tamamliyorm fakat nezman baslayacagm konusunda kafam allak bullak bize doktor istedgnz zman adetn 2.gunu gelin demsti..Bende ilk denemeyi tıp fak. Yaptırayım diyorum hem İstanbul'dan daha yakın bize inşallah olur da olmazsa özel araştıracağım bazı özellerde raporda geçmiyormuş. Bide devlet hastaneleri ve tıp fakültelerinde sıra varmış 6 ay sonrasına atılabiliyormuş bilmiyorum ki bu konuları bilgisi olmadığım bi işte buldum kendimi
Takviyelerinize multivitamin ekleyin. Promen k buradaki arkadaşların hızını arttırdı. Sonuçlarınız kötü değil.kızlar selamlar. size bir şey danışacaktım. 13 aydır deniyoruz ancak henüz hamile kalamadım. eşimin 4 ay önce yaptırdığı testte sperm sayısı 32 mil, morfoloji %1 idi. şimdiki sonuçlarında sayı 64 milyona ve morfoloji %2'ye yükselmiş. ancak hareketlilik açısından, önceki sonuç total %45, progresif hareket %30 imiş. şimdi ise total %40, progresif %20.
bu dönemde sabahları ballı polen karışımı, akşamları keçiboynuzu özü tüketti. sonuçları nasıl yorumlarsınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?