Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar. Bugün kadın doğuma gittim. Adet dönemlerim düzensiz seğrettiği için klomen deniycekmiş. Hiç klomen kullanan oldu mu? O ne oluyor?. Klomene başlamadan önce 1 aylık süreçte inofolic ve prowomenı aksatmadan kullan yumurta kaliten için önemli bu ikisi dedi. Hatta üstüne basa basa kullan önemli dedi. Ovülasyon takibi yap gününü yakalaman için dedi. Ve kadın doğum uzmanı bana sperm dna hasar testine baktır dedi ama ürolog gerek yok diyor:)))

Sperm sayısı değişkenlik gösteriyor diyorlar ama. Bana
Kimisi önemli kimisi değil diyor. Bugün benim kadın doğumcumda morfoloji sorunu herkeste var takılma dedi. Bizim 3 için evet sizin biraz düşük ama takılma hiç dedi. Bizim hızda yavaş kadın ona daha çok takıldı. Israrla promeni kesmeyin dedi. Biz 3 aydır kullanıyoruz .etki etmedi. Yarın sperm testi vercez inş hüsran yaşamayız

sayimz cok dusuk tup bebek bu durumda sayıyı yükselterek basarili olacak tup bebege gecmek icnde bi sure takviye kullanimi şart bizim doktormz sigarayı yasakladi en az 3ay emodex kullanin ole baslayalim diyor sigarayı keske alt edeblse esim 3 ay kullanip ole baslyacagz

cnm klomen yumurtalaman icin verilen bir ilac yumurtalarn gelisimi icin verms takip yapiliyor kullandgn sure icinde bnmde adetlerm düzenszdi pko var bende ilk tedaviye basladm doktor bana her ay 9 gun kullandrirdi gec gelisiyordu 6ay kullandm ve bunun yani sira catlama ignesi oluyordm yumurtalar gelişince.. sonra esimden kaynaklandığını ögrendik bosuna kullandm diyemicem 5ay oldu birakali artk 5aydir 32 günde bir adet oluyorm belki ilerleyen aylarda etkisi oldu aslinda bu yunurtlamak icin kullailan bir tedavi catlama igneside olunca otamatikman adette duzenlenio takviye olarak teatrio kullandm ben ayrıca klomen verdyse takibi ultrasondan kendi yapmasi lazm testle bakarak ugrasma ilac kullaniosn sonucta ultasonda gelisimi kendi takip etmesi onemli

Son düzenleme:
Bizim test sonuçlarımız çıkmış. Telle bilgi almaya çalıştım. Daha öncekilere benzer sonuçlar çıkmış. Morfolojimiz aynı düzelmemiş 3. İleri Hızda ℅10larda demekki. Çıldırcam. (( bütün tadım tuzum kaçtı. İşyerinde olmasam avazım çıktığı kadar ağlıycam(

kızlar selamlar. size bir şey danışacaktım. 13 aydır deniyoruz ancak henüz hamile kalamadım. eşimin 4 ay önce yaptırdığı testte sperm sayısı 32 mil, morfoloji %1 idi. şimdiki sonuçlarında sayı 64 milyona ve morfoloji %2'ye yükselmiş. ancak hareketlilik açısından, önceki sonuç total %45, progresif hareket %30 imiş. şimdi ise total %40, progresif %20.
bu dönemde sabahları ballı polen karışımı, akşamları keçiboynuzu özü tüketti. sonuçları nasıl yorumlarsınız acaba?

herkese merhaba, eşimin spermlerinde sayı hız morfoloji bozukluğu var, morfoloji özellikle baş kısmında yüzde 99 bozuk olup genetiği bozuk olduğu için beş tüp bebek denememiz de başarısız oldu. 6. denemek için gittiğimiz ürolog eşime promen k ve evicap 400 mg kullanmasını ve 3 ay sonra örnek vermesini sonuca göre tedaviye başlayabileceğimizi söyledi. promen k ve evicap ı birlikte kullanıp faydasını gören oldu mu yardımcı olabilir misiniz (bu ilaçları ilk defa kullanıyor).

İyi akşamlar kızlar bizim durumunuz çoğunuzdan daha vahim heralde (Allah beterinden saklasın) 1,5 yıllık evliyiz korunmadığımız halde olmadı yaş 28 benim. Eşimin 29 ürolojiye gittiğimizde hormon normal ultrasonda varikosel çıkmadı genetik dediler. (babasının 7 yaşayan 3 ölü çocuğu var bu arada) özelde 11 milyon sperm çıktı sadece ileri hız 0 morfoloji 0 yerinde hareketli 20 yerinde durağan %80 çıktı kesinlikle tüp bebek bu vakalarda ilaç etki etmiyor dediler. Keçi boynuzu kürleri yağlar ne var ne yok kullandı Tıp fakültesine gittik 3 ay sonra sonuç 830 BİN !!!! İlaçlar etki etmiyor dediler yine yarın rapor çıkaracağız randevumuz var. Tedaviye ilk etapta tıp fakültesinde tüp bebek merkezinde mi başlasak özelde mi başlasak kafam karışık üzgün ve mutsuzum umuda tutunacak dala ihtiyacım var

Ben de iyiyim yoruldum uzanıyorum tüp bebek merkezlerinin yorumlarını okuyorum ama hiçbir şey de yapasım gelmiyor
aynen cnm skinti stresten oluyor konulari okuyup kafa yoruncada sanki bunalima griyor insan beklemek zor valla

cnm aslinda çoğumuzda benzer sorunlar var ve care bulup bekliyorz bu baslik altinda zaman geçiriyoruz aslinda ben durumu cok caresz karsilamadm sureci bekledm bekliyormda 3ay sonra baslicz tedaviye takviye kullanip sansimiz artsn diye 2 milyon suan sperm değermz hersyin sonu degil olumlu olacağına inanmak gerekiyor cok istyorz olsun ama Allahn taktiri bu isler zorms bizde rapor ckariyrz ozelde degil tipta deneyecgm kalabalik vs beklemek diye dusunursenz ozeldede durum ayni tedavi gören cok sayida insan var cnm

Bende ilk denemeyi tıp fak. Yaptırayım diyorum hem İstanbul'dan daha yakın bize inşallah olur da olmazsa özel araştıracağım bazı özellerde raporda geçmiyormuş. Bide devlet hastaneleri ve tıp fakültelerinde sıra varmış 6 ay sonrasına atılabiliyormuş bilmiyorum ki bu konuları bilgisi olmadığım bi işte buldum kendimi

Ben antalyadaym buradaki tip fakultesi de kalabalik ama ozelide ole 2 ozel var orada rapor gecmio bide memorial var orada geciyor sanrm ama yinede pahali diye dusunuorm 3 hakkimz var nede olsa ins birdaha gerek kalmaz...bizde biran once bu stresten kurtulurz.. ben evraklarin bi kısmıni tamamliyorm fakat nezman baslayacagm konusunda kafam allak bullak bize doktor istedgnz zman adetn 2.gunu gelin demsti..
takviye kullanimina yeni basladik en az 3ay kullanin dendi , smdi ben ocakta baslasam tutarda hamile kalirsam ekim gibi dogum olacak esim ekim sonu bedelli askerlige gdio 21gun sadece olur olmaz yanmda kafam cok karisik subatta baslasak kurtarirmi hamilelik bu nezman dogum olr oda blinmez smdiden zmani tespit etmek cok zor delirecem

Takviyelerinize multivitamin ekleyin. Promen k buradaki arkadaşların hızını arttırdı. Sonuçlarınız kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…