Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aslında balık yağıda alınabilir omega 3 te faydalıysa. Doktoru bir kez daha aramak istemiyorum şuanda. Yarın arayıp sorayım artık onuda:)) çok teşekkürler canım
İnşallah fayda görürsünüz canım, kadın doğum uzmanının yazdığı balık yağı krilom omega 3 benim, daha içmedik ama biz de.

gebelikler tüp bebek ile gerçekleşti. morfoloji ilaç ile yüzde 2 ve 3 e ancak çıkıyor az bir oranda da olsa.ilacı bir aydır kullandığı için henüz dna hasar testi yaptırmadık kaan hocaya gitmeden yaptıralım o zaman. bizim merkz dna hasar adı altında dna tünel testi yapıyoruz dedi aynı şeyse oraya yaptırırız. yazılanları okuyunca promen ile başlayan maceramıza progeny m ile devam mı etsek diye düşünmeye başladım

Promenkdan çok fayda gören oluyor aslında ama bizde 3 ayda hiçbir fayda sağlamadı. İstersen 1 ay deneyip bakın duruma göre. Faydasını görmezseniz diğerine geçin. Belki size fayda sağlar denemeden bilemezsiniz:))

Arkadaşlar doktorumuzla görüştük progeny m diye bir ilaç tavsiye etti. Aranızda kullanan oldu mu? Promenk etki etmemiş dedi. Bu tavsiye ettiği ilaç ney anlamadım niye verdiğini:))
Biz kullandık canım 1 ay kullandık bugün kontrolümüz vardı tahlil yapıldı tekrar hareketsiz 89 dan 59 a düşmüş ileri hareket hala 0 ama ileri yavaş 9 dan 35 olmuş morfoloji 0 dan 1 e çıkmış 3 ay daha devam etmemizi önerdi

Eklentiler

• 6FFEB541-2A15-41FE-99E6-AD278E6947D2.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 65
  • D78176AA-32FE-4545-BA5F-7C1506406DF2.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 52
Sizdede iyi etkisi olmuş canım. Bende alcam bakalım haftasonu inşallah bizdede iyi etkisi olur. Promenk gibi hüsran olmasında:)) beni morfoloji korkutuyor işte. Şu doktorların sayının yanında çokta önemsemediği morfoloji:))

Ya aynen ileri hız hala sıfır ama tahlilleri attım görmüşsündür ileri yavaşın artıp hareketsiz düşünce bile sevindim doktormuz da bi sefer daha kullanalım olmazsa raporumuzu çıkarıp özel merkeze yönlendireceğim dedi tıp fakültesinde olduğu için doktorumuz.

Zaten a+b önemliymiş. Anın tek önemi yokmuş. Saklıcennet söyledi banada biraz rahatladım:)) sizin sonucunuz bu haliyle iyi oluyor canım:)) benim gittiğim ürologta bu işin matematiği yok tek 1 tanesi yeter nice olmaz dediğimiz insanların oldu dedi:))

Saklicennet biz proxeed plus kullanıyoruz. Ben de omega 3 ve inofolic kullanıyorum. Daha napsam ki prowomen alsak mı ya da eşime başka birşeyler kullandırsam mı? Ocakta toplayabilirsek bütçeyi başlayacak gibiyim. Nasipse tabi

Yaaaaa inan okumamıştım onu inşallah sonuçlar biraz daha yükselir ya yazık adamın içmediği şey kalmadı öğüre öğüre içiyor progeny m takviye edici vitamin olduğundan ekstradan bişey kullanmıyor bi kaç macunu var işte arı sütü poleni mesir macunu onlarla beraber içmiştik demem edelim. Günde 2 defa sabahları aç akşam da yatmadan önce içiyor

3 tedavimizde de sadece proxeed plus kullandık sayı ve morfoloji düzelmişti ama başarılı gebelik elde edemedik. başka ilaçlar ile deniyoruz bu sefer.ek ilaçlarda kullanmanızı öneririm.ben sadece folik asit ve omega 3 almıştım önceki tedavilerimde, şimdiki tedavimizde dr regenesis verdi ama ben yine de yanına ek ilaç alıcam.

Canım bide beslenme önemli biz dikkat etmeye çalışıyoruz her akşam o ceviz fındık antepfıstığını yedirdim bide meyve olarak muz. Çakşır suyu duydum ama ilaçla yan etki yapar diye korkuyorum

Bende folik asit kullanıyorum ek olarak sorun eşimde olduğu için aöa kadın Doğuma gideceğim bi durumu anlatıp benim kullanmam gereken bişey var mı başka onu soracağım

DNA hasarı vardı o düştü sonra bu takviyeyi verdi Kaan hoca ama işte başka napsam bilemedim. Beslenmeye falan dikkat ediyoruz zaten. Yanına ne alacaksın ?

Maca da çok etkiliymiş kısırlıkta. Ben şuan promotil women ve ovulex araştırıyorum kendime .Maca için de araştırma yapın derim.

Aynen bende çok bilgisizim bu konularda ama bu forumda baya yardımcı oluyorlar:))) çakşırı bende duydum canım özellikle burda bebeği olan afilim vardı o herkese tavsiye ediyordu ama bende kullanmadım:)) benim kadın doğumcum prowomenin bu alanda çok başarılı olduğunu söyledi istersen sor bi doktoruna. Ben kullanıyorum ama yumurtalarım kaliteleşti mi bilmiyorum sadece daha enerjiğim:)))

Canım bide beslenme önemli biz dikkat etmeye çalışıyoruz her akşam o ceviz fındık antepfıstığını yedirdim bide meyve olarak muz. Çakşır suyu duydum ama ilaçla yan etki yapar diye korkuyorum
Evet köyden kuru incirle kuru üzüm getirttim onları yediriyorum. Özellikle izmirdeki arkadaşlar urla yağcılar köyünde bağcılıkla uğraşanlar var. Onlardan üzüm alabilirsiniz. Burçak tarlasında güneşte kurutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…