Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim kadın doğumcum bana ısrarla prowomeni kullandırıyor. 3 aydır kullanıyorum. Eşimin sonuçlarını söylemek için aradım prowomene devam dedi. O yumurta gelişimi için kaliteli bir takviyeymiş.

İnşallah diyelim. Dualarınıza ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.

Progeny m de pycnegol diye bir takviye var hem antioksidan görevi görüyor hemde morfoloji üzerinde etkiye sahip en mühim takviyedir.

Kuzum ben proxeed önermiyorum içime sinmiyor. Senin yerinde olsam gnc argımac mens alırdım yanına da l carnitin omega 3 ekleyip doğal beslenmeyle desteklerdim. Sende Prowomen alabilirsin gün aşırı da olsa kullanman faydalı olabilir.

Progeny m de pycnegol diye bir takviye var hem antioksidan görevi görüyor hemde morfoloji üzerinde etkiye sahip en mühim takviyedir.
cidden dr gibi ilaç içerik vs iyisin. çok teşekkür ederim. tedavi aşamasındayken hep okurdum şimdi diyorum iyi ki üye olmuşum. Allah razı olsun

Anladım canım benim progeny m veya promen k için ne düşünüyorsun? Hız Mağduruyuz morfolojiye de bakmıyorum artık 1 ya da 0 dı en son haftaya bir daha test verecek bakalım.

Anladım canım benim progeny m veya promen k için ne düşünüyorsun? Hız Mağduruyuz morfolojiye de bakmıyorum artık 1 ya da 0 dı en son haftaya bir daha test verecek bakalım.
CAnım biliyorsun biz fayda göremediğimiz için siz görürsünüz Yada göremezsiniz diyemiyorum. Ama progeny m bana daha yakın geliyor en azından içinde antioksidan daha fazla. Hız için l arjinin l carnitin hangisinde daha fazlaysa onu kullanın. Bana kalırsa dediğim gibi gnc men sıvı l carnitin hız için daha etkili olabilir diye düşünüyorum ama tüp bebekte kararlıysan yakın zamanda o zaman ben emodex sperra gibi takviyelerin yanında normal bir multivitamin omega tarzı şeyleri öneriyorum. Hızdan daha çok yapıya güçlendirmeye bakmak gerekiyor tüp bebek için karar senin araştır karar ver. Hayırlısı okur inşallah.

Merhaba. Bugün kaan Aydos'a ros test sonucunu da gönderdim. Yuzdev28 gibi bi sorun vardı raporda yanitinibasagiya kopyaliyirum
"
Sadece spermlerin içerisinde yüzdüğü sıvıda zararlı metabolitler dediğimiz ROS miktarı yüksek. Aşağıdaki önerilerime uyarsanız ileride bir sorun yaşamazsınız.

Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok. Ben böyle durumlarda, eğer beklemek istemezseniz bir tüp bebek denemesi yaptırmanızı, tutmazsa 6 ay doğal yolu beklemenizi öneriyorum.Çünkü doğal yolla gebelik beklenir ama doğal yolla aşamayacağımız nedneler de olabilir. Bunu da ancak tüp bebebekle geçebiliriz. Tabii ki tüp bebeğin başarısı da en fazla %50'dir. Bir kaç kez denemek gerekebilir. Arada da doğal yolla olmasını beklersiniz. Saklı embriyonuz vardı, bunu da kullanmanızda sperm yönünden bir sakınca yok.

Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.

Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı tedavi olarak:

1. İmpryl tablet. Günde 1 tane

2. Sperra tablet. Sabah akşam 1 tane 3 ay süreyle kullanmanızı öneriyorum. 3 ay sonra bunları da kesersiniz.

Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim.

Sperm yönünden başka bir önerim olmayacak. Yeni bir tahlil de gerekmez.

Şayet tüp bebek için karar verirseniz, bunu özel HRS hastanesinde yaptırabilirsiniz. Eşinizin hazırlığını da Prof.Dr. Murat Sönmezer yapar. Telefonu 0533 557 2921. Kendisini arayıp eşinizin hazırlığı ve maliyet konularında bilgi alabilirsiniz. Murat bey, eşinize rapor çıkması konusunda size yol gösterir.

Cinsel sorunlar için yukarıda yazdığım ilaçlar iyi gelecektir. Bir süre devam etmenizde fayda var.

Saygılarımla.

Sizce dr un verdiği ilaçlar morfolojiye de iyi gelir mi veya olumsuz olarak sprrme kötü bir yan etkisi olur mu? Bu ilaçları kullanıp fayda gören var mı

kendime de ilaç alıcam bu sefer böyle bir tedavi deneyeceğim. tek ilaç ilr olmuyor. resveratrol mü prowomen mı? kullanan var mı hangisi daha etkili. kaan hocaya da gitmeden eşime de dna hasar testi ve ros testi yaptırcam düzen lab da. çol fazla zaman kaybetmek istemiyorum yaş 35

Tabiki prowomen. Resveratrol tek başına fayda etmez ben hücre yenileyici olarak ekstra önermiştim.

Biz kullandık morfolojiye etki etmedi. Ters bir tepkimede olmadı. Sayı arttı.
cnm sizde emodexle ve multivitaminlerlemi sayi artmisti.. emodex i esim gunde bir kere aliyor gunde 2 dahami etkili olr 2 ayımız kaldi cunki, Allahtan birsy cikmassa subatta baslicz bikac aksamdır zeytin yaginda beklems incir.. kaynamış keci boynuzu suyunada baslamayi dusunuyorm..

Sorma canım benim eşimde aynı. Bilmiyorum ki iyi mi oluyor kötü mü oluyor. Sonuçta dışarıdan alınan herşey karaciğerde depolanıyor( umarım en kısa sürede herkes istediği bebeklerine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…