- 25 Temmuz 2018
- 92
- 57
- 88
- 35
Benim kadın doğumcum bana ısrarla prowomeni kullandırıyor. 3 aydır kullanıyorum. Eşimin sonuçlarını söylemek için aradım prowomene devam dedi. O yumurta gelişimi için kaliteli bir takviyeymiş.Saklicennet biz proxeed plus kullanıyoruz. Ben de omega 3 ve inofolic kullanıyorum. Daha napsam ki prowomen alsak mı ya da eşime başka birşeyler kullandırsam mı? Ocakta toplayabilirsek bütçeyi başlayacak gibiyim. Nasipse tabi
İnşallah diyelim. Dualarınıza ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum.Çok teşekkürler. Bu forumun doktoru gibi olmuşsun şuan onu farkettim:))) herkese açıklayarak cevap veriyorsun. Bize moral oluyorsun:))inşallah en kısa sürede tüm emeklerinin karşılığını alırsın. Bebeğine kavuşursun:))
Progeny m de pycnegol diye bir takviye var hem antioksidan görevi görüyor hemde morfoloji üzerinde etkiye sahip en mühim takviyedir.gebelikler tüp bebek ile gerçekleşti. morfoloji ilaç ile yüzde 2 ve 3 e ancak çıkıyor az bir oranda da olsa.ilacı bir aydır kullandığı için henüz dna hasar testi yaptırmadık kaan hocaya gitmeden yaptıralım o zaman. bizim merkz dna hasar adı altında dna tünel testi yapıyoruz dedi aynı şeyse oraya yaptırırız. yazılanları okuyunca promen ile başlayan maceramıza progeny m ile devam mı etsek diye düşünmeye başladım
Kuzum ben proxeed önermiyorum içime sinmiyor. Senin yerinde olsam gnc argımac mens alırdım yanına da l carnitin omega 3 ekleyip doğal beslenmeyle desteklerdim. Sende Prowomen alabilirsin gün aşırı da olsa kullanman faydalı olabilir.Saklicennet biz proxeed plus kullanıyoruz. Ben de omega 3 ve inofolic kullanıyorum. Daha napsam ki prowomen alsak mı ya da eşime başka birşeyler kullandırsam mı? Ocakta toplayabilirsek bütçeyi başlayacak gibiyim. Nasipse tabi
dr regenesis verdi ama aslında prowomen kullanmak istiyorum, içeriği daha zenginDNA hasarı vardı o düştü sonra bu takviyeyi verdi Kaan hoca ama işte başka napsam bilemedim. Beslenmeye falan dikkat ediyoruz zaten. Yanına ne alacaksın ?
cidden dr gibi ilaç içerik vs iyisin. çok teşekkür ederim. tedavi aşamasındayken hep okurdum şimdi diyorum iyi ki üye olmuşum. Allah razı olsunProgeny m de pycnegol diye bir takviye var hem antioksidan görevi görüyor hemde morfoloji üzerinde etkiye sahip en mühim takviyedir.
Ben ameliyat oldum canim beklemedeyiz tüp bebeğe başlıycaz bizdeSagol canım iyi olmaya çalışıyorum şuan bişe yapmıyoruz beklemedeyim tüp bebek yapicaz insallah sen nasilsin
Spermlerin birbirine yapışması demek. Ama mühim olan derecesi. Çok ileri derecede spermler hiç haraket edemiyor. Sizde nasıl bilmiyorum ama sperm antikor testi yapılmalı bildiğim kadarıyla.Kızlar sperm aglütinasyonu pozitif cıktı.bu konuda fikri olan var mı ?
Anladım canım benim progeny m veya promen k için ne düşünüyorsun? Hız Mağduruyuz morfolojiye de bakmıyorum artık 1 ya da 0 dı en son haftaya bir daha test verecek bakalım.Kuzum ben proxeed önermiyorum içime sinmiyor. Senin yerinde olsam gnc argımac mens alırdım yanına da l carnitin omega 3 ekleyip doğal beslenmeyle desteklerdim. Sende Prowomen alabilirsin gün aşırı da olsa kullanman faydalı olabilir.
CAnım biliyorsun biz fayda göremediğimiz için siz görürsünüz Yada göremezsiniz diyemiyorum. Ama progeny m bana daha yakın geliyor en azından içinde antioksidan daha fazla. Hız için l arjinin l carnitin hangisinde daha fazlaysa onu kullanın. Bana kalırsa dediğim gibi gnc men sıvı l carnitin hız için daha etkili olabilir diye düşünüyorum ama tüp bebekte kararlıysan yakın zamanda o zaman ben emodex sperra gibi takviyelerin yanında normal bir multivitamin omega tarzı şeyleri öneriyorum. Hızdan daha çok yapıya güçlendirmeye bakmak gerekiyor tüp bebek için karar senin araştır karar ver. Hayırlısı okur inşallah.Anladım canım benim progeny m veya promen k için ne düşünüyorsun? Hız Mağduruyuz morfolojiye de bakmıyorum artık 1 ya da 0 dı en son haftaya bir daha test verecek bakalım.
Tabiki prowomen. Resveratrol tek başına fayda etmez ben hücre yenileyici olarak ekstra önermiştim.kendime de ilaç alıcam bu sefer böyle bir tedavi deneyeceğim. tek ilaç ilr olmuyor. resveratrol mü prowomen mı? kullanan var mı hangisi daha etkili. kaan hocaya da gitmeden eşime de dna hasar testi ve ros testi yaptırcam düzen lab da. çol fazla zaman kaybetmek istemiyorum yaş 35
Biz kullandık morfolojiye etki etmedi. Ters bir tepkimede olmadı. Sayı arttı.Sizce dr un verdiği ilaçlar morfolojiye de iyi gelir mi veya olumsuz olarak sprrme kötü bir yan etkisi olur mu? Bu ilaçları kullanıp fayda gören var mı
cnm sizde emodexle ve multivitaminlerlemi sayi artmisti.. emodex i esim gunde bir kere aliyor gunde 2 dahami etkili olr 2 ayımız kaldi cunki, Allahtan birsy cikmassa subatta baslicz bikac aksamdır zeytin yaginda beklems incir.. kaynamış keci boynuzu suyunada baslamayi dusunuyorm..Biz kullandık morfolojiye etki etmedi. Ters bir tepkimede olmadı. Sayı arttı.
Hayırdır inşallah çok geçmiş olsun canımBen ameliyat oldum canim beklemedeyiz tüp bebeğe başlıycaz bizde
Sorma canım benim eşimde aynı. Bilmiyorum ki iyi mi oluyor kötü mü oluyor. Sonuçta dışarıdan alınan herşey karaciğerde depolanıyorYaaaaa inan okumamıştım onu inşallah sonuçlar biraz daha yükselir ya yazık adamın içmediği şey kalmadı öğüre öğüre içiyor progeny m takviye edici vitamin olduğundan ekstradan bişey kullanmıyor bi kaç macunu var işte arı sütü poleni mesir macunu onlarla beraber içmiştik demem edelim. Günde 2 defa sabahları aç akşam da yatmadan önce içiyor
Sagol canim Rahim filminde sorun cıktı canım histeroskopi ameliyatı oldumHayırdır inşallah çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?