- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Emodex değil sperra ile sayımız arttı günde 2 defa emodex de arttırır günde 2 kapsül alsın. İnciri zeytinyağında bekletmeye gerek Yok bence günde 3/4 tane yesin. Benim eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor suda hiç yapmadım ama saraçoğlunun tarifini biliyorum denenebilir. Multivitamin olarak eşim solgar vm formula kullanıyordu gün aşırı 1 kapsül bazen 3 günde bir 1 kapsül ala ilk hafta hergün içtik. Kan sayımı yaptırdığımızda dr çok beğendi değerleri bence solgar etkili oldu. Herkes 1 ay da olda multivitamin kullanmalı.cnm sizde emodexle ve multivitaminlerlemi sayi artmisti.. emodex i esim gunde bir kere aliyor gunde 2 dahami etkili olr 2 ayımız kaldi cunki, Allahtan birsy cikmassa subatta baslicz bikac aksamdır zeytin yaginda beklems incir.. kaynamış keci boynuzu suyunada baslamayi dusunuyorm..
Size hünnap tavsiye ederim soğuk pres olması önemli.soğuk pres keçi boynuzu pekmezi mi yoksa normal mi hangi marka kullanıyorsunuz ?
tşk ederimSize hünnap tavsiye ederim soğuk pres olması önemli.
Merhaba, ben aktardan soğuk press keçi boynuzu özü almıştım ilk, markasını hatırlayamadım, ikincide hünnap keçi boynuzu özü aldım. Pekmez sanırım kaynatıldığı için besin değeri açısından soğuk press daha iyi.soğuk pres keçi boynuzu pekmezi mi yoksa normal mi hangi marka kullanıyorsunuz ?
evet soğuk pres daha iyi bende öyle duymuştumMerhaba, ben aktardan soğuk press keçi boynuzu özü almıştım ilk, markasını hatırlayamadım, ikincide hünnap keçi boynuzu özü aldım. Pekmez sanırım kaynatıldığı için besin değeri açısından soğuk press daha iyi.
Merhaba, ben aktardan soğuk press keçi boynuzu özü almıştım ilk, markasını hatırlayamadım, ikincide hünnap keçi boynuzu özü aldım. Pekmez sanırım kaynatıldığı için besin değeri açısından soğuk press daha iyi.
bildgim kadarıyla keci boynuzu kullanimi a vitamini yukseltiyor, a ve e vitamin esit olmasi gerektigi icin e vitaminide takviye gerekiyor multivitaminlerlede desteklenebilir hatta iyi bir tercih olr vücuttaki vitamin esit olmasi acisinda dogal olanlarindan bahsediliyor tabi piyasada cok sentetik vitamin oldgnu duydm mutis derecede vitamin patlamasi var buda guvenirligi azaltiyor.Bal ari sutu probolis karisimida dusundm bi ara soğuk zincir bozuluyor saklanma koşullari ve piyasada yine ayni orjinal bulunmaz diye y önelmedm boyle bir bilgi oldugunu biliyormuydnzEmodex değil sperra ile sayımız arttı günde 2 defa emodex de arttırır günde 2 kapsül alsın. İnciri zeytinyağında bekletmeye gerek Yok bence günde 3/4 tane yesin. Benim eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor suda hiç yapmadım ama saraçoğlunun tarifini biliyorum denenebilir. Multivitamin olarak eşim solgar vm formula kullanıyordu gün aşırı 1 kapsül bazen 3 günde bir 1 kapsül ala ilk hafta hergün içtik. Kan sayımı yaptırdığımızda dr çok beğendi değerleri bence solgar etkili oldu. Herkes 1 ay da olda multivitamin kullanmalı.
Vitaminlere suda eriyen ve yağda eriyen vitaminler olarak bakmak lazım. Suda eriyen vitaminlerin fazlalığı idrarla atılıyor yağda eriyebilen ise depolanıyor bu yüzden yağda erişenleri ara vererek kullanmakta fayda var. Sorduğunuz soru arı sütü bal polen propolis galiba evet saklama koşulları çok önemli hava almamalı ışık ve nem olmamalı piyasa da iyi olan da olmayan da var araştırmak lazım. Hiç kullanmadık. Sadece polen kullanıyoruz o da arkadaşımızdan alıyoruz kendi arıları var.bildgim kadarıyla keci boynuzu kullanimi a vitamini yukseltiyor, a ve e vitamin esit olmasi gerektigi icin e vitaminide takviye gerekiyor multivitaminlerlede desteklenebilir hatta iyi bir tercih olr vücuttaki vitamin esit olmasi acisinda dogal olanlarindan bahsediliyor tabi piyasada cok sentetik vitamin oldgnu duydm mutis derecede vitamin patlamasi var buda guvenirligi azaltiyor.Bal ari sutu probolis karisimida dusundm bi ara soğuk zincir bozuluyor saklanma koşullari ve piyasada yine ayni orjinal bulunmaz diye y önelmedm boyle bir bilgi oldugunu biliyormuydnz
Eşimin değerleri düşük olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Aralık’ta bir test daha verecek Ocak gibi yetişirse inşallah başlamayı düşünüyorum artık.Saklicennet siz tüp bebeğe başlayacaktınız ne yaptınız acaba
Hadi bakalım ben başladım genetikten geldiler adetle transfer olacağım hangi hastanede düşünüyorsunUzEşimin değerleri düşük olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Aralık’ta bir test daha verecek Ocak gibi yetişirse inşallah başlamayı düşünüyorum artık.
me guzel Boyle orjinal kendi yapan birileri olsa sizin gibi dusunmeden bende alicam da iste smdilik olanla yetinmekte fayda var cokta bunlara kafa yormak istemiyorm enguzeli endiselere son verip zmani beklemekVitaminlere suda eriyen ve yağda eriyen vitaminler olarak bakmak lazım. Suda eriyen vitaminlerin fazlalığı idrarla atılıyor yağda eriyebilen ise depolanıyor bu yüzden yağda erişenleri ara vererek kullanmakta fayda var. Sorduğunuz soru arı sütü bal polen propolis galiba evet saklama koşulları çok önemli hava almamalı ışık ve nem olmamalı piyasa da iyi olan da olmayan da var araştırmak lazım. Hiç kullanmadık. Sadece polen kullanıyoruz o da arkadaşımızdan alıyoruz kendi arıları var.
Hastaneye karar vermedim. İnşallah başarılı sonuç alırsınız.Hadi bakalım ben başladım genetikten geldiler adetle transfer olacağım hangi hastanede düşünüyorsunUz
Evet kafanı rahat tut takviyelere kafa yorma ben zamanında o kadar çok kafa yordum ki herşeyi biliyorum ama işe yaramıyor işte. Yarayanlarla idare edeceksin kullanmadıkların olursa da endişe etmeyeceksin.me guzel Boyle orjinal kendi yapan birileri olsa sizin gibi dusunmeden bende alicam da iste smdilik olanla yetinmekte fayda var cokta bunlara kafa yormak istemiyorm enguzeli endiselere son verip zmani beklemek
evet cnm bazi seyler nekadr ustune dusulsede farketmioyr dogal beslenmede fayda saglayan sagliyor ztn enguzeli sabretmek insan mekanizmasıni cozmek zorEvet kafanı rahat tut takviyelere kafa yorma ben zamanında o kadar çok kafa yordum ki herşeyi biliyorum ama işe yaramıyor işte. Yarayanlarla idare edeceksin kullanmadıkların olursa da endişe etmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?