Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Emodex değil sperra ile sayımız arttı günde 2 defa emodex de arttırır günde 2 kapsül alsın. İnciri zeytinyağında bekletmeye gerek Yok bence günde 3/4 tane yesin. Benim eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor suda hiç yapmadım ama saraçoğlunun tarifini biliyorum denenebilir. Multivitamin olarak eşim solgar vm formula kullanıyordu gün aşırı 1 kapsül bazen 3 günde bir 1 kapsül ala ilk hafta hergün içtik. Kan sayımı yaptırdığımızda dr çok beğendi değerleri bence solgar etkili oldu. Herkes 1 ay da olda multivitamin kullanmalı.
 
soğuk pres keçi boynuzu pekmezi mi yoksa normal mi hangi marka kullanıyorsunuz ?
Merhaba, ben aktardan soğuk press keçi boynuzu özü almıştım ilk, markasını hatırlayamadım, ikincide hünnap keçi boynuzu özü aldım. Pekmez sanırım kaynatıldığı için besin değeri açısından soğuk press daha iyi.
 
bildgim kadarıyla keci boynuzu kullanimi a vitamini yukseltiyor, a ve e vitamin esit olmasi gerektigi icin e vitaminide takviye gerekiyor multivitaminlerlede desteklenebilir hatta iyi bir tercih olr vücuttaki vitamin esit olmasi acisinda dogal olanlarindan bahsediliyor tabi piyasada cok sentetik vitamin oldgnu duydm mutis derecede vitamin patlamasi var buda guvenirligi azaltiyor.Bal ari sutu probolis karisimida dusundm bi ara soğuk zincir bozuluyor saklanma koşullari ve piyasada yine ayni orjinal bulunmaz diye y önelmedm boyle bir bilgi oldugunu biliyormuydnz
 
Vitaminlere suda eriyen ve yağda eriyen vitaminler olarak bakmak lazım. Suda eriyen vitaminlerin fazlalığı idrarla atılıyor yağda eriyebilen ise depolanıyor bu yüzden yağda erişenleri ara vererek kullanmakta fayda var. Sorduğunuz soru arı sütü bal polen propolis galiba evet saklama koşulları çok önemli hava almamalı ışık ve nem olmamalı piyasa da iyi olan da olmayan da var araştırmak lazım. Hiç kullanmadık. Sadece polen kullanıyoruz o da arkadaşımızdan alıyoruz kendi arıları var.
 
Eşimin değerleri düşük olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Aralık’ta bir test daha verecek Ocak gibi yetişirse inşallah başlamayı düşünüyorum artık.
Hadi bakalım ben başladım genetikten geldiler adetle transfer olacağım hangi hastanede düşünüyorsunUz
 
me guzel Boyle orjinal kendi yapan birileri olsa sizin gibi dusunmeden bende alicam da iste smdilik olanla yetinmekte fayda var cokta bunlara kafa yormak istemiyorm enguzeli endiselere son verip zmani beklemek
 
me guzel Boyle orjinal kendi yapan birileri olsa sizin gibi dusunmeden bende alicam da iste smdilik olanla yetinmekte fayda var cokta bunlara kafa yormak istemiyorm enguzeli endiselere son verip zmani beklemek
Evet kafanı rahat tut takviyelere kafa yorma ben zamanında o kadar çok kafa yordum ki herşeyi biliyorum ama işe yaramıyor işte. Yarayanlarla idare edeceksin kullanmadıkların olursa da endişe etmeyeceksin.
 
Evet kafanı rahat tut takviyelere kafa yorma ben zamanında o kadar çok kafa yordum ki herşeyi biliyorum ama işe yaramıyor işte. Yarayanlarla idare edeceksin kullanmadıkların olursa da endişe etmeyeceksin.
evet cnm bazi seyler nekadr ustune dusulsede farketmioyr dogal beslenmede fayda saglayan sagliyor ztn enguzeli sabretmek insan mekanizmasıni cozmek zor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…