Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin değerleri düşük olduğu için rapor çıkartmak istiyorum. Aralık’ta bir test daha verecek Ocak gibi yetişirse inşallah başlamayı düşünüyorum artık.
Ben tip fakultesinde cikartiyorum cnn esim son testi verdi 10gun oldu sonuc hala cikicak bekliyorz bakalim rapor cikacgi icin illa universitesi hastanesinden istiyorlar testi ben sonucu merak ediyorm yoksa hemen teslim etmicem evraklari baslayacagm zmana yakin tamamlamyi dusunuyirm kimlikler fotoğraf nüfus kaydi falan kaldi insallah sıkıntısız atlatirz şu zmanlari ocak gelsin istiyorm bende :)

Bende :)
Bizde eğitim araştırmada yapıyoruz iki test arasını biraz açtılar zaten Ekim’de gittim Kasım sonu bir test Aralık ortası da bir test tarihi verdiler doluymuş.
Millet yıkılıyor galiba infertilite aldı başını gidiyor. Hiç olmaz dediklerimizin de oluyor.
Ben Kasım’da başlamayı düşünüyordum İnan şimdi iyiki başlamamışım diyorum. Kesinlikle rabbim herşeyin vaktini biliyor ve ayarlıyor.
Kasım ayında çok hasta oldum öksür öksür bir haldim. Hatta ilişkiden sonra popoyu kaldırıp yatıyorum. Amanallahım yatmak ne mümkün öksürdükçe spoşlor hep dışarıya çıkıyordu. İyiki tüp bebek yaptırmamışım dedim. İyileşmeye çalışıyorum. :)

Yaaaaa şu anlattığına ne güldüm geçen hafta ben de öyleydim güya dikkat edip yatayım falan ama nerde hastalıktan hepsi dışarı burnumu silerken bile

Gerçekten zmani bizim istedgmz gibide olmuyor nasipte ne varsa bende kasm diye dusundm haziranda tup bebekle gorusmustm.. kasim dedik kasim geldi son testler uroloji randevusu kasimda yaptramadk zor aldik randevu nese takviyede sans ariyorz anca iste... Bide bizim sperm testi 10gundr cikmadi bence basina birsey geldi okadr ugrastik bekledik 1 ay randevuyu smdide skinti oldu kesin pzrtesi hastaneden öğrenmeye calisicam hep bir aksilik yani hersy olacagina variyor cnm hayirlisi Allah yardmcimz olsun...

Sadece test ise çıkması gerekiyordu ama DNA hasarı da yaptırdıysanız çıkmaz hemen. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ya arkadaşlar ben iki haftadir eşime mesir macunu veriyorum günde bir tatlı kaşığı. Uzun süredir keçiboynuzu kuru de veriyorum. Bir aydır ısırgan otu ,ceviz, bitter filan... Ama şu mesir macunundan sonra cinselliği unutan adam bi anda kudurdu maşallah tabii ama içim de hiç rahat değil . Mesir macunu içind e baharatlar da çok. Sizce sprrme aksi yönde olumsuz etkisi olur mu bilen var mi?

Kızlar ömrümde ilk defa adetim 6 gün geçikti,dün test yaptım negatif çıktı kist olablr mi ya 2 gün öncesine kadar tüm adet bekirtilerimi yaşıyrdm şu an normal günlermde gibiyim

Kizlar merhaba. Esimin degerleri dusuk. Toplam 45 milyon ama iyi olan 12 milyon. Hareketlilik de %41. Sadece keci boynuzu kuru uyguluyorum. Onerebileceginiz vitamin ya da hap gibi bir seyler var mi? Ozellikle sayi ve hareket icin.

Kizlar merhaba. Esimin degerleri dusuk. Toplam 45 milyon ama iyi olan 12 milyon. Hareketlilik de %41. Sadece keci boynuzu kuru uyguluyorum. Onerebileceginiz vitamin ya da hap gibi bir seyler var mi? Ozellikle sayi ve hareket icin.
Sayı için emodex Yada sperra hız için l carnitin çinko Q10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…