Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhaba. Esimin degerleri dusuk. Toplam 45 milyon ama iyi olan 12 milyon. Hareketlilik de %41. Sadece keci boynuzu kuru uyguluyorum. Onerebileceginiz vitamin ya da hap gibi bir seyler var mi? Ozellikle sayi ve hareket icin.
Merhaba, bize doktor progeny m isimli vitamini vermişti, sayı ve hız bir kutu içtikten sonra yükselmiş görünüyor testte ama aynı yerde yapılmadı test, yanıltıcı olabilir mi bilemiyorum.

Herkese iyi akşamlar. Bende 5 yıllık evliyim. 3 tüp bebek denemem var. İkisi kimyasal sonuçlandı. Daha sonra eşime varikosal diyip ameliyat ettiler. 1 yıl içerisinde normal yolla olur dedikleri için hep bekledik. Ancak sayımız (Düzen lab.) toplam 8 milyon. Mililitrede 4 milyon morfoloji %5 yani hala yükselmeyince sperm dna hasar testi yaptırdık fakat ben hiç bşey anlamadım. Bileniniz varsa rica etsem bakabilirmisiniz. Randevu gününe kadar çatlıcam yoksa

Eklentiler

• 3B21325F-A556-404A-98E8-3D14AF6F08BE.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 95
%3 diyor yani normal ,bizimde 7 idi Kaan Aydos normal demişti .

L karnitin 250
L larjinin 150
Vitamin c 200 mg
Q10 40
Astaksantin 4 mg
Folik asit 4
Selenyum 75 mg
DNA hasarı düştüğünde sperm değerleri yükselir mi
Günde yek kapsül alınıyor değil mi? Yükselir tabi neden yükselmesin. Yükselmezse vitamin değişikliği yapın.

Hasar Yok.

Bizim de DNA hasar bitti ama 3 Ay oldu test yapmayalı korkumuzdan test bile yaptıramıyoruz çünkü her test hüsran sürekli düştü Kaan hoca istemedi hiç
İnş zeucit ün bi faydası olur
Test yaptırın neden yaptırmıyorsunuz. İlerleme yoksa vitamin değiştirirsiniz. Bana kalsa etkilemek istemem ama bu vitaminin hiç bir esprisi yokmuş. İçindeki en etken madde astaksantin o da zaten hasarı düşürmüş. Eğer yükselme yoksa değerlerde vitamin değiştirip sadece astaksantin takviyesini ayrı almak çok mantıklı.
Drlar bekleyin diyorlar diye beklemek mantıklı değil vitamin konusunda da çok ama çok araştırma yapıp bilgili olmakısınız ki yolunuzu çizebilesiniz.

Biz bi perşembe günü test verelim sonuca göre takviyeyi değişikliği yaparız benim eşimin bintanıdığı variliysek
biz bi soerm testi yaptıralım sonuca göre takviye değişikliği yaparız eşimin bi tanıdığı varikosel ameliyatı olmuştu doktor ona çay copmlex diye bi takviye verdi ikiz çocukları oldu şimdi aynı doktora biz gittik bize yazmadı içimde bi iğde kaldı olmazsa onu alırız

Hepinizden Allah razi olsun kizlar.
Burayi cok bosladim
Turlu sebeplerden dolayi
Eger topigi devralmak isteyen varsa vereyim buraya girip umutla bekleyen arkadaslarimiza az da olsa motivasyon saglamak acisindan hem ilk sayfayi duzenlesin hemde aktif olarak yurutsun. Ben yapamiyorum kizlar var mi isteyen??

Çay complex nedir?

merhaba morfoloji nasıl %4e çıktı bzimde sıfır da argi men ve tribestan kullanıyoruz 1 ay olmadı daha

Bizim de DNA hasar bitti ama 3 Ay oldu test yapmayalı korkumuzdan test bile yaptıramıyoruz çünkü her test hüsran sürekli düştü Kaan hoca istemedi hiç
İnş zeucit ün bi faydası olur
Merhaba, spermiyogram ve dna hasar testinizi nerede yaptırmıştınız acaba? Bizim Düzen lab. Mecidiyeköy’de yaptırdığımız testte sayı, hız ve morfoloji iki ay önce bir özel hastanede yapılan teste göre daha iyi çıkmış, sizce güvenilir bir merkez mi yoksa yanıltıcı sonuçlarla karşılaşan oldu mu önceden de?

Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu şmdi tekrar sipariş verdm uygulayıp şifa olur nomrla gebelik oluşur bunları yazmamın sebebi sizlerede bir umut olur yardımcı olmak istedim.

ne suyu aldığınız ?

bilgi verebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…