- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
Aldığınız şeyin adı neydi, ne diyerek alabiliriz aktardan?Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu şmdi tekrar sipariş verdm uygulayıp şifa olur nomrla gebelik oluşur bunları yazmamın sebebi sizlerede bir umut olur yardımcı olmak istedim.
BAna da özelden numara isim atar mısın?Şirinevlerde fitoterapi uzmanı diye geçiyor önce benden tüm testleri istedi gönderdim ona göre karışım yapıp gönderiyor sadece su gibi zaten dilni altında 3 saniye tutup sabah öglen akşam yutuyorsun isterseniz özelden tel no veririm size knşursunz belki faydam dokunur
Bence değerler yükselmişken tüp bebek yaptırın. Milyonlara çıkmadıysa eğer.Şirinevlerde fitoterapi uzmanı diye geçiyor önce benden tüm testleri istedi gönderdim ona göre karışım yapıp gönderiyor sadece su gibi zaten dilni altında 3 saniye tutup sabah öglen akşam yutuyorsun isterseniz özelden tel no veririm size knşursunz belki faydam dokunur
Biz devlette verdik hep düşük çıktıMerhaba, spermiyogram ve dna hasar testinizi nerede yaptırmıştınız acaba? Bizim Düzen lab. Mecidiyeköy’de yaptırdığımız testte sayı, hız ve morfoloji iki ay önce bir özel hastanede yapılan teste göre daha iyi çıkmış, sizce güvenilir bir merkez mi yoksa yanıltıcı sonuçlarla karşılaşan oldu mu önceden de?
Canım ben omega 3 kullanıyorum ama prowomen almadım daha. Kalakaldım öyle tüp e başlıcam diye daha çok stres oldum sanki ben rahatlamam lazım biraz.alsam iyi olacak sanki.
Diğer ay başlayacağım ben promotil women ve ovulexe başlamayı düşünüyorum
Bende de öyle oldu. Hala çok korkuyorum. Ama biryerden başlamam gerekiyor korka korka başladık. Allah yardımcımız olsun.Canım ben omega 3 kullanıyorum ama prowomen almadım daha. Kalakaldım öyle tüp e başlıcam diye daha çok stres oldum sanki ben rahatlamam lazım biraz.alsam iyi olacak sanki.
Normal yollamı denemeyi düşünüyorsunuz? Yoksa bir süre sonra tedaviye mi başlamayı mı düşünüyorsun?Diğer ay başlayacağım ben promotil women ve ovulexe başlamayı düşünüyorum
Ocak ayında eşim test verecek varikosel ameliyatı sonrası değerler ne durumda göreceğiz. Eğer Nisan ayına kadar normal yolla olmazsa tekrar tüp bebek yaptıracağız. Bende araştırmaya başladım tekrar neler yapabiliriz diye .Normal yollamı denemeyi düşünüyorsunuz? Yoksa bir süre sonra tedaviye mi başlamayı mı düşünüyorsun?
Ben de polip varmış 2 ay bitkisel kapsül le inositol kullanmıştım gerçekten baya etkisi oldu. Vajinadan yapışkan sıvı akıyordu yumurtlama dönemi fsh bile 5 küsürleri düştü. Ama acaba östrojeni mi çok salgıladım da polip oluştu diye düşündüm. Pro womene karar verdim. 1 ay kullanıp tedaviye başlayacağım inşallah.
İnşallah herkeş gönlünce olur.Ocak ayında eşim test verecek varikosel ameliyatı sonrası değerler ne durumda göreceğiz. Eğer Nisan ayına kadar normal yolla olmazsa tekrar tüp bebek yaptıracağız. Bende araştırmaya başladım tekrar neler yapabiliriz diye .
Yüksek doz ilaç kullanılırsa çok yumurta oluşup kaliteleri düşüyor diye okumuştum.İnşallah herkeş gönlünce olur.
Pcoslularınntüp bebekte dezavantajı var mı biliyor musun? Ohss haricinde.
Evet artık bi yerden başlamak lazım. Bekledik inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür. Kimseler kalmadı burada da.Bende de öyle oldu. Hala çok korkuyorum. Ama biryerden başlamam gerekiyor korka korka başladık. Allah yardımcımız olsun.
Evet onu bende duydum muhakkak söyleyeceğim. Bugün bir programa pcolu çıktı da çocuğu olmuyormuş bende korktum eşimden sonra birde bende sorun olmasını istemiyorum. Eşimle izledik hatta üzüldüm dert bir değil ki dedim allah affetsin tövbe etmek lazım. Ama korktum polip de korkutuyor gerekirse alsınlar onları da zaten.Yüksek doz ilaç kullanılırsa çok yumurta oluşup kaliteleri düşüyor diye okumuştum.
Hoşgeldin yanıma. Eşinle eşimin değerleri o kadar benziyor ki bizimde başta böyleydi. İleri haraket %7 gerisi haraketsizdi sizde yerinde haraket de var. Yapmadığımız şey kalmadı bir tek sayı yükseldi tüp bebeğe başlayacağız. Bende pcoluymuşum ama her ay adet oluyorum. Ama bu seni korkutmasın bu değerlerde olup düzelen çok kişi var. Bizim nasipte yokmuş düzelmedi.Sizce nasıl sonuç ? Ben de pkoluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?