Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aldığınız şeyin adı neydi, ne diyerek alabiliriz aktardan?

Şirinevlerde fitoterapi uzmanı diye geçiyor önce benden tüm testleri istedi gönderdim ona göre karışım yapıp gönderiyor sadece su gibi zaten dilni altında 3 saniye tutup sabah öglen akşam yutuyorsun isterseniz özelden tel no veririm size knşursunz belki faydam dokunur

BAna da özelden numara isim atar mısın?

Bence değerler yükselmişken tüp bebek yaptırın. Milyonlara çıkmadıysa eğer.

Biz devlette verdik hep düşük çıktı

Canım ben omega 3 kullanıyorum ama prowomen almadım daha. Kalakaldım öyle tüp e başlıcam diye daha çok stres oldum sanki ben rahatlamam lazım biraz.alsam iyi olacak sanki.
Bende de öyle oldu. Hala çok korkuyorum. Ama biryerden başlamam gerekiyor korka korka başladık. Allah yardımcımız olsun.

Diğer ay başlayacağım ben promotil women ve ovulexe başlamayı düşünüyorum
Normal yollamı denemeyi düşünüyorsunuz? Yoksa bir süre sonra tedaviye mi başlamayı mı düşünüyorsun?
Ben de polip varmış 2 ay bitkisel kapsül le inositol kullanmıştım gerçekten baya etkisi oldu. Vajinadan yapışkan sıvı akıyordu yumurtlama dönemi fsh bile 5 küsürleri düştü. Ama acaba östrojeni mi çok salgıladım da polip oluştu diye düşündüm. Pro womene karar verdim. 1 ay kullanıp tedaviye başlayacağım inşallah.

Ocak ayında eşim test verecek varikosel ameliyatı sonrası değerler ne durumda göreceğiz. Eğer Nisan ayına kadar normal yolla olmazsa tekrar tüp bebek yaptıracağız. Bende araştırmaya başladım tekrar neler yapabiliriz diye .

İnşallah herkeş gönlünce olur.
Pcoslularınntüp bebekte dezavantajı var mı biliyor musun? Ohss haricinde.

Şimdi bi akrabamın kızının hamile olduğunu öğrendim. 4. Çocuğu olacak. Kadın sigarasız Asım atmaz o kadar içer ve içiyorda hala. Üstelik 8 haftalık hamileymiş. Bizde sağlıklı beslenmekten o vitamin bu vitamin tüketmekten ölecez halA Yok birşey. Bu iş tamamen kısmet meselesi. Rabbim isterse istersen 70 yaşında ol veriyor işte. Kısmetinde yoksa veya sınavınsa yok ne yaparsan yap olmuyor işte.

Buarada eşim ilaç kullanmıyordu. Geçen test vermişti ama cinsel perhize uymadı yani cumartesi gece ilişki oldu Pazartesi test yaptırmış. 1 cc de 8.5 milyon sperm çıkmış. Onunda değerler yerde bende sağlık yerlerde galiba biz bu defteri kapatacağız.

Sizce nasıl sonuç ? Ben de pkoluyum.

Eklentiler

• 3A40291B-3BA0-4DDB-AF0F-27C6691DFB1A (1).webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 71
Yüksek doz ilaç kullanılırsa çok yumurta oluşup kaliteleri düşüyor diye okumuştum.
Evet onu bende duydum muhakkak söyleyeceğim. Bugün bir programa pcolu çıktı da çocuğu olmuyormuş bende korktum eşimden sonra birde bende sorun olmasını istemiyorum. Eşimle izledik hatta üzüldüm dert bir değil ki dedim allah affetsin tövbe etmek lazım. Ama korktum polip de korkutuyor gerekirse alsınlar onları da zaten.

Sizce nasıl sonuç ? Ben de pkoluyum.
Hoşgeldin yanıma. Eşinle eşimin değerleri o kadar benziyor ki bizimde başta böyleydi. İleri haraket %7 gerisi haraketsizdi sizde yerinde haraket de var. Yapmadığımız şey kalmadı bir tek sayı yükseldi tüp bebeğe başlayacağız. Bende pcoluymuşum ama her ay adet oluyorum. Ama bu seni korkutmasın bu değerlerde olup düzelen çok kişi var. Bizim nasipte yokmuş düzelmedi.

Kizlar merhaba bizde test yaptirdik ama dr iyi demis ben anlamadim pek sonuclardan anlayan war mi?? Dosya yukledimm

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-06-23-50-13.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…