- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Seni okadar iyi anlıyorum ki. Tv de gördüm yiyecek ekmekleri Yok hastane sıcak diye orada yatıp kalkıyorlar yaş 40larda kadın hamile. Yine biri adam 50 yaşlarında paket paket sigara alkol. Kadın 45 yaşında ve hamile. Rabbim imtihanı her yerden veriyor işte kimi çocuklu kimi çocuksuz.Buarada eşim ilaç kullanmıyordu. Geçen test vermişti ama cinsel perhize uymadı yani cumartesi gece ilişki oldu Pazartesi test yaptırmış. 1 cc de 8.5 milyon sperm çıkmış. Onunda değerler yerde bende sağlık yerlerdegaliba biz bu defteri kapatacağız.
Toplam sperm 70 milyon. Morfoloji yani sperm şekli %8 en düşük 4 olması lazım bu iyi bir rakam. İleri hız %40 en düşük %31 olmalı buda iyi. Değerleriniz olması gerekenden biraz daha yüksek. İnşallah gebe kalırsın biran önce.Kizlar merhaba bizde test yaptirdik ama dr iyi demis ben anlamadim pek sonuclardan anlayan war mi?? Dosya yukledimm
Yani iyi diyorsunuz oyle mi? Bi topikte 50-100 milyon arasi olmali denmisti kafam karisti yikandiktan snra ml 18 cnku. Nette 1 ve yukarsi diyordu ben de pek anlayamadimToplam sperm 70 milyon. Morfoloji yani sperm şekli %8 en düşük 4 olması lazım bu iyi bir rakam. İleri hız %40 en düşük %31 olmalı buda iyi. Değerleriniz olması gerekenden biraz daha yüksek. İnşallah gebe kalırsın biran önce.
Hoşgeldin yanıma. Eşinle eşimin değerleri o kadar benziyor ki bizimde başta böyleydi. İleri haraket %7 gerisi haraketsizdi sizde yerinde haraket de var. Yapmadığımız şey kalmadı bir tek sayı yükseldi tüp bebeğe başlayacağız. Bende pcoluymuşum ama her ay adet oluyorum. Ama bu seni korkutmasın bu değerlerde olup düzelen çok kişi var. Bizim nasipte yokmuş düzelmedi.
Evet gayet iyi. Yıkama sonrası değer sadece aşılama için önemli şuan seni ilgilendirmiyor. Aşılama için da iyi bir değer çıkmış kafana takma.Yani iyi diyorsunuz oyle mi? Bi topikte 50-100 milyon arasi olmali denmisti kafam karisti yikandiktan snra ml 18 cnku. Nette 1 ve yukarsi diyordu ben de pek anlayamadimtesekkur ederimm hepimiz insaallah hamis kalirizz
Tabiki var sen daha balındasın ben 2 sene uğraştım. Yeni tüp bebeğe geçiyorum bende hala umut varsa sende daha çok olmalı. Yeni başlamışsın. Bir bakmışsın düzelmiş. Dr varikosel var mı yok mu sorun. İlk ona teşhis konulsun.Beniim de sabah randevum var dönünce yazarım bakalım ne diyecek...Umut var mı diyorsun yani?
Pco kolay grup diye biliyorum ben,poliplerde histereskopi ile kolayca hallediliyor bence sorun etme çok.Evet onu bende duydum muhakkak söyleyeceğim. Bugün bir programa pcolu çıktı da çocuğu olmuyormuş bende korktum eşimden sonra birde bende sorun olmasını istemiyorum. Eşimle izledik hatta üzüldüm dert bir değil ki dedim allah affetsin tövbe etmek lazım. Ama korktum polip de korkutuyor gerekirse alsınlar onları da zaten.
Çok sağol teşekkür ederim. Benim olmazsa stresimden dolayı olmayacak sanırım. Uyuyup uyanıp düşünüyorum kafamda ki tek düşünce önümüzdeki aylara hamile olarak mı gireceğim acaba olacak mı yumurtalar döllenecek mi 5. Güne gidecek mi???? Delireceğim. :)Pco kolay grup diye biliyorum ben,poliplerde histereskopi ile kolayca hallediliyor bence sorun etme çok.
Evet çok sessiz buralar :))Evet artık bi yerden başlamak lazım. Bekledik inşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürür. Kimseler kalmadı burada da.
Bende başladım şimdiden düşünmeye insanın elinde olmuyor malesef .Akupunktur düşünüyorum bende bu sefer tedavi olursa eğer öncesinde.Çok sağol teşekkür ederim. Benim olmazsa stresimden dolayı olmayacak sanırım. Uyuyup uyanıp düşünüyorum kafamda ki tek düşünce önümüzdeki aylara hamile olarak mı gireceğim acaba olacak mı yumurtalar döllenecek mi 5. Güne gidecek mi???? Delireceğim. :)
Bu arada dahiliyeden tsh için randevu aldım. Endokrine alamadım dahiliye yönlendiriyormuş gerekirse. Birde senin dediğin hb1ac testini de isteyeceğim. Pco olduğumu söylersem yapar sanırım genelde kişi zayıf olsa bile insülin direnci olabiliyormuş.
Ben ona cesaret edemiyorum korkuyorum ama sen başla rahatlatır seni. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Kafanda merkez var mı? Nerede düşünüyorsun eğer yaptırman gerekirse.Bende başladım şimdiden düşünmeye insanın elinde olmuyor malesef .Akupunktur düşünüyorum bende bu sefer tedavi olursa eğer öncesinde.
İzmir İstanbul arasında seçim yaparım normal yolla olmazsa, Şişli Memorial çok istiyorum aslında ama uzaklık tedirgin ediyor beni evimde tedavi olmak daha rahat ama bilmiyorum kararsızımBen ona cesaret edemiyorum korkuyorum ama sen başla rahatlatır seni. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Kafanda merkez var mı? Nerede düşünüyorsun eğer yaptırman gerekirse.
Memorialla bir konuşursun uzaktan gelenler muhakkak vardır. Ona göre bir opsiyon sunarlar diye düşünüyorum.İzmir İstanbul arasında seçim yaparım normal yolla olmazsa, Şişli Memorial çok istiyorum aslında ama uzaklık tedirgin ediyor beni evimde tedavi olmak daha rahat ama bilmiyorum kararsızım
Bakalım kısmet, sen görüştün mü karar verdin miMemorialla bir konuşursun uzaktan gelenler muhakkak vardır. Ona göre bir opsiyon sunarlar diye düşünüyorum.
Seni okadar iyi anlıyorum ki. Tv de gördüm yiyecek ekmekleri Yok hastane sıcak diye orada yatıp kalkıyorlar yaş 40larda kadın hamile. Yine biri adam 50 yaşlarında paket paket sigara alkol. Kadın 45 yaşında ve hamile. Rabbim imtihanı her yerden veriyor işte kimi çocuklu kimi çocuksuz.
Eşinin hızı nasıl? Siz vitamin kullanınca okuyor. Hiç umutsuz olma. Bu çok iyi birşey.
Ben İstanbul istiyorum ama izmirde yaşadığım için zor mu olur diye düşünüyorum yazınızı görünce yazmak istedimİzmir İstanbul arasında seçim yaparım normal yolla olmazsa, Şişli Memorial çok istiyorum aslında ama uzaklık tedirgin ediyor beni evimde tedavi olmak daha rahat ama bilmiyorum kararsızım
Büyük bir ihtimalle ilk denemeyi yakın olan yerde yapacağız. İnşallah ikinciye gerek kalmaz da kalırsa memorial de yaptıracağız. Ama eğer rapor çıkmazsa direkt memorial de yaptırabiliriz. Biraz yoldan kaçıyoruz gibi... birebir görüşmeye daha gitmeden birşeyde diyemiyorum. Hiç de gitmek istemiyorum çok değişik duygular içerisindeyim.Bakalım kısmet, sen görüştün mü karar verdin mi
Evet canım düşük ama sizin hep böyle oluyor sonradan yükseliyor ve hamile kalıyorsun. Bu çok iyi birşey bence. Düşüklüğüne takılma.Eki Görüntüle 2213160 Test bu cnm
Buyrun :)Ben İstanbul istiyorum ama izmirde yaşadığım için zor mu olur diye düşünüyorum yazınızı görünce yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?