Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İzmir de erkek infertilitisine dair iyi bir doktor bulabildiniz mi ? Kafam karısık ileri hızda sıkıntı var bizim de aglütinasyon nedenli
Daha önce smyrna ve irenbe de tüp bebek denedik tutmadı, oyüzden öneride bulumamayacağım. Ama varikosel ameliyatını yapan doktor İsrael Aruhu önerdi daha görüşmedik .İzmirde misiniz?

İrenbede işlemlerini yapıyormuş,ben irenbeden de memnundum aslında yani en iyi embriyolar orada oluştu ama tutmadı belki yine orada denerim. Siz görüştünüz mü hiç
Ben yeni öğrendim açıkcası hep benim sorunlarım üstünde duruyorduk.kafam karıstı iyice acıkcası ama israel beyden randevu almak baya zormus diye duydum

Ben yeni öğrendim açıkcası hep benim sorunlarım üstünde duruyorduk.kafam karıstı iyice acıkcası ama israel beyden randevu almak baya zormus diye duydum
Bende okudum bir forumda ,aslında erkek infertilesinde embriyolog daha önemli sonuçta spermi o seçiyor tüp bebek doktorunun çok bir katkısı yok, ileri hız çok önemli olmaz zaten birsürü işlemden geçirip hızlılarından seçiyorlardır, normal yolla gebelikte önemli parametreler. Doktora gittiğinizde ne morfolojiyi ne de ileri hızı önemsemeyecekler.

Günaydın cnm. İyiyim çok şükür. İdare ediyoruz işte. Guruba hergün bakıyorum ama anlatacağım birşey olmadığı için yazmıyorum. Sen nasılsın cnm ??? Bebişimiz nasıl ???
Ben de sizi özlüyorum genelde bakiyorum buraya :) Iyiyim şükür canim.Oglum da iyi .2 hafta once sunnet ettirdik.Biraz zor oldu kucuk olunca . Su an normal seyrinde devam ediyoruz hayata .

Ben de sizi özlüyorum genelde bakiyorum buraya :) Iyiyim şükür canim.Oglum da iyi .2 hafta once sunnet ettirdik.Biraz zor oldu kucuk olunca . Su an normal seyrinde devam ediyoruz hayata .
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. Oğluşunu öpüyorum. Sana da teşekkür ediyorum böyle vefalı bi arkadaş olduğun için. Hiç bırakmadın bizi. Hep destek oldun.

Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. Oğluşunu öpüyorum. Sana da teşekkür ediyorum böyle vefalı bi arkadaş olduğun için. Hiç bırakmadın bizi. Hep destek oldun.
Amin canim insallah. Keske sizin icin elimden daha fazlasi gelse .Yapabildiğim tek sey dua etmek .Rabbim bir gun kabul edecek .Inaniyorum.Ne zaman abime dua etsem siz de aklima düşüyorsunuz .

birşey soracam prowomen mı promotil women mı ? hangisi daha iyi ? hangisini önerirsiniz ?
Ben daha yeni prowomen aldım. Bende ikisi arasında kalmıştım. Bunu tercih etmemin nedeni. Astaksantin olması. B vitaminlerinin çok olması. Çinko olması. Tüp bebek tedavisi öncesi alınması gereken şeylerin prowomende daha anlamlı olduğunu düşündüm. Ekstra kuru siyah üzüm incir polen gibi telbiyelerde alıyorum. Diğer vitaminde güzel ben sadece tercihimi kullandım. İnşallah faydalı olur size kullanacağınız vitamin.

tşk ederim inşallah

Polen hangi markadan aldın canım ? Ve şu tatlıyı kesmedim bi türlü. Öffff omega 3 alıyorum prowomen da alıp yeter edeceğim artık. Hayırlısı bakalım..

Polen hangi markadan aldın canım ? Ve şu tatlıyı kesmedim bi türlü. Öffff omega 3 alıyorum prowomen da alıp yeter edeceğim artık. Hayırlısı bakalım..
Kuzum eşimin arıcılık yapan arkadaşı var ondan aldı.
Çok dert etme bende bugün koca bir kase fırınlanmış sütlaç yedim. Kahveyi kestim. Gün aşırı çikolata yiyorum. Bugün aktardan keçiboynuzu gün kurusu kuru incir aldık yemek için. Eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor. :) birazda çörekotu tozu karanfil tozu tarçın tozu aldım bal karışımı yapacağım hem ben hem eşim için. Dozunu kaçırmadan yenen tatlıdan zarar gelmez sanırım. Tüp bebeğe başlayınca tamamen kesersin.
Bugün dahiliye dr gittim. Tsh 4 diye hiç sorun yok falan dedi benim serbest t4de sınırın biraz altında ama anlamı Yok dedi. Eğer tüp bebek dr düşür derse gelirsin birşey yazarın hafif doz dedi. Çok stres yapıyoruz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…