- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
İzmir de erkek infertilitisine dair iyi bir doktor bulabildiniz mi ? Kafam karısık ileri hızda sıkıntı var bizim de aglütinasyon nedenliBuyrun :)
Daha önce smyrna ve irenbe de tüp bebek denedik tutmadı, oyüzden öneride bulumamayacağım. Ama varikosel ameliyatını yapan doktor İsrael Aruhu önerdi daha görüşmedik .İzmirde misiniz?İzmir de erkek infertilitisine dair iyi bir doktor bulabildiniz mi ? Kafam karısık ileri hızda sıkıntı var bizim de aglütinasyon nedenli
Evet izmirdeyim ben de İsrael Aruh u çok duyuyorum.Daha önce smyrna ve irenbe de tüp bebek denedik tutmadı, oyüzden öneride bulumamayacağım. Ama varikosel ameliyatını yapan doktor İsrael Aruhu önerdi daha görüşmedik .İzmirde misiniz?
İrenbede işlemlerini yapıyormuş,ben irenbeden de memnundum aslında yani en iyi embriyolar orada oluştu ama tutmadı belki yine orada denerim. Siz görüştünüz mü hiçEvet izmirdeyim ben de İsrael Aruh u çok duyuyorum.
Ben yeni öğrendim açıkcası hep benim sorunlarım üstünde duruyorduk.kafam karıstı iyice acıkcası ama israel beyden randevu almak baya zormus diye duydumİrenbede işlemlerini yapıyormuş,ben irenbeden de memnundum aslında yani en iyi embriyolar orada oluştu ama tutmadı belki yine orada denerim. Siz görüştünüz mü hiç
Bende okudum bir forumda ,aslında erkek infertilesinde embriyolog daha önemli sonuçta spermi o seçiyor tüp bebek doktorunun çok bir katkısı yok, ileri hız çok önemli olmaz zaten birsürü işlemden geçirip hızlılarından seçiyorlardır, normal yolla gebelikte önemli parametreler. Doktora gittiğinizde ne morfolojiyi ne de ileri hızı önemsemeyecekler.Ben yeni öğrendim açıkcası hep benim sorunlarım üstünde duruyorduk.kafam karıstı iyice acıkcası ama israel beyden randevu almak baya zormus diye duydum
Henüz alıp kullanmadım hangisi daha faydalı bilemem ama promotilin içeriği daha zengin geldi banabirşey soracam prowomen mı promotil women mı ? hangisi daha iyi ? hangisini önerirsiniz ?
Günaydın cnm. İyiyim çok şükür. İdare ediyoruz işte. Guruba hergün bakıyorum ama anlatacağım birşey olmadığı için yazmıyorum. Sen nasılsın cnm ??? Bebişimiz nasıl ???
TÜP BEBEK TEDAVİSİ 1 AY ÖNCESİNDEN BAŞLAMAK İSTİYORUMHenüz alıp kullanmadım hangisi daha faydalı bilemem ama promotilin içeriği daha zengin geldi bana
İmkanınız vaktiniz varsa 2 3 ay öncesinden başlayın bence arı sütü polen propolis te kullanın bence faydasını gören çok .Sizde sorun ne?TÜP BEBEK TEDAVİSİ 1 AY ÖNCESİNDEN BAŞLAMAK İSTİYORUM
Ben de sizi özlüyorum genelde bakiyorum buraya :) Iyiyim şükür canim.Oglum da iyi .2 hafta once sunnet ettirdik.Biraz zor oldu kucuk olunca . Su an normal seyrinde devam ediyoruz hayata .Günaydın cnm. İyiyim çok şükür. İdare ediyoruz işte. Guruba hergün bakıyorum ama anlatacağım birşey olmadığı için yazmıyorum. Sen nasılsın cnm ??? Bebişimiz nasıl ???
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. Oğluşunu öpüyorum. Sana da teşekkür ediyorum böyle vefalı bi arkadaş olduğun için. Hiç bırakmadın bizi. Hep destek oldun.Ben de sizi özlüyorum genelde bakiyorum buraya :) Iyiyim şükür canim.Oglum da iyi .2 hafta once sunnet ettirdik.Biraz zor oldu kucuk olunca . Su an normal seyrinde devam ediyoruz hayata .
Amin canim insallah. Keske sizin icin elimden daha fazlasi gelse .Yapabildiğim tek sey dua etmek .Rabbim bir gun kabul edecek .Inaniyorum.Ne zaman abime dua etsem siz de aklima düşüyorsunuz .Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm. Oğluşunu öpüyorum. Sana da teşekkür ediyorum böyle vefalı bi arkadaş olduğun için. Hiç bırakmadın bizi. Hep destek oldun.
BEN SADECE FOLİK ASİT KULLANIYORUM. DOKTOR BİRŞEY DEMEDİ. ERKEK İNFERTİLİTESİİmkanınız vaktiniz varsa 2 3 ay öncesinden başlayın bence arı sütü polen propolis te kullanın bence faydasını gören çok .Sizde sorun ne?
Ben daha yeni prowomen aldım. Bende ikisi arasında kalmıştım. Bunu tercih etmemin nedeni. Astaksantin olması. B vitaminlerinin çok olması. Çinko olması. Tüp bebek tedavisi öncesi alınması gereken şeylerin prowomende daha anlamlı olduğunu düşündüm. Ekstra kuru siyah üzüm incir polen gibi telbiyelerde alıyorum. Diğer vitaminde güzel ben sadece tercihimi kullandım. İnşallah faydalı olur size kullanacağınız vitamin.birşey soracam prowomen mı promotil women mı ? hangisi daha iyi ? hangisini önerirsiniz ?
tşk ederim inşallahBen daha yeni prowomen aldım. Bende ikisi arasında kalmıştım. Bunu tercih etmemin nedeni. Astaksantin olması. B vitaminlerinin çok olması. Çinko olması. Tüp bebek tedavisi öncesi alınması gereken şeylerin prowomende daha anlamlı olduğunu düşündüm. Ekstra kuru siyah üzüm incir polen gibi telbiyelerde alıyorum. Diğer vitaminde güzel ben sadece tercihimi kullandım. İnşallah faydalı olur size kullanacağınız vitamin.
Polen hangi markadan aldın canım ? Ve şu tatlıyı kesmedim bi türlü. Öffff omega 3 alıyorum prowomen da alıp yeter edeceğim artık. Hayırlısı bakalım..Ben daha yeni prowomen aldım. Bende ikisi arasında kalmıştım. Bunu tercih etmemin nedeni. Astaksantin olması. B vitaminlerinin çok olması. Çinko olması. Tüp bebek tedavisi öncesi alınması gereken şeylerin prowomende daha anlamlı olduğunu düşündüm. Ekstra kuru siyah üzüm incir polen gibi telbiyelerde alıyorum. Diğer vitaminde güzel ben sadece tercihimi kullandım. İnşallah faydalı olur size kullanacağınız vitamin.
Kuzum eşimin arıcılık yapan arkadaşı var ondan aldı.Polen hangi markadan aldın canım ? Ve şu tatlıyı kesmedim bi türlü. Öffff omega 3 alıyorum prowomen da alıp yeter edeceğim artık. Hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?