- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bizimkini de araştırmıyorlar. Kestirip atıyorlar. Düzen de morfoloji 3 çıkmıştı. Marmara eğitim araştırmada hep ama hep sıfır. Ondan sonra düzene gitmiştik 2 çıkmıştı sonra 3 çıktı. Sayı da artıyor hız hele 7nin üzerine çıkmadı hiç. CAnım çok sıkılıyor. Haliyle ileri hız olmayınca yıkama yaptıklarında da gidiyor.Zor yerden geldi soru :)testlerde yıkama sonrası yazıyor ama yapıyorlar mı o gün bilmiyorum valla.siz ilk denemeyi yapın baktın olmadı sonuçlar kötü, iyi sperm çıkmıyor bidahakine tese den falan sperm alınır.Ama bence eşinin bir sorunu var yani neden ileri hız az morfoloji 0 bunun araştırılması lazım bence. Birde sebepsiz denilen vakalarda hep morfoloji ileri hız sorunu var ama hiç araştırmıyorlar neden hız düşük morfoliji düşük diye
Böyle mucizeler bi beni bulmadı ne diyeyim hakkımızda hayırlısıBu bayan şimdi hamile ve ilk denemesinde.
Bende çok üzülüyorum. Bakalım beni bulacak mı?Böyle mucizeler bi beni bulmadı ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
Var cnm varda onlarda çok zor süreçten geçmişler. Dün akşam bi kaç kişiyle konuştum da bu süreci yaşadıktan sonra keşke baştan bi daha düşünseydim diyorlar. Bilemiyorum. Galiba gebelik düşünürsem ücretsiz izin almalıyım ve evde oturmalıyım.canim bu rahatsizligi olup dogum yapabilen kimse yok mu?
Allah yardımcın olsun canım.Var cnm varda onlarda çok zor süreçten geçmişler. Dün akşam bi kaç kişiyle konuştum da bu süreci yaşadıktan sonra keşke baştan bi daha düşünseydim diyorlar. Bilemiyorum. Galiba gebelik düşünürsem ücretsiz izin almalıyım ve evde oturmalıyım.
H derken yüksek mi demek istedi, yada daha sonuçlanmadı mı acaba ?doktora sor bence de.moonlovers senin yazdığın bir test verdı. Hba1c ben onu dr istedim ve yaptırdım. Şimdi sistemden bakıyorum da çıkmamış onay yerinde H harfi var.
Açlık insülin 5.8 çıkmış. Acaba diğeri neden çıkmadı şimdi dr gidip soracağım çok sinirlendim. Bu aralar hiçbirşey yolunda gitmiyor gibi.
Gittim dedi ki bazen sistemde siz göremiyorsunuz ben görürüm. Baktı o da 5.8 çıkmış. Galiba çikolatayı tatlı yemeyi bırakmalıyım. Normali 4.5 ile 5.7 arası olmalıymış. Spora hemen tekrar başlayacağım. Zayıfım aslında ama tatlıyı seviyorum. Dahiliye dr birşey yok dedi sorun olmaz dedi ama bilemedim.H derken yüksek mi demek istedi, yada daha sonuçlanmadı mı acaba ?doktora sor bence de.
Kendi hayatıni tehlikeye atmak da dogru degil tabiki. insallah once sagligin duzelir ardindan gelir bebis hayirlisiyla.Var cnm varda onlarda çok zor süreçten geçmişler. Dün akşam bi kaç kişiyle konuştum da bu süreci yaşadıktan sonra keşke baştan bi daha düşünseydim diyorlar. Bilemiyorum. Galiba gebelik düşünürsem ücretsiz izin almalıyım ve evde oturmalıyım.
Ya da günahlarımızın kefaretini dünya da ödüyoruz.Galiba Allah bazı insanlara kıymet bilmesi için bazı şeyleri zor veriyo.
Bazılarına da vereceği şeyi aşırı sevip (haşâ) kendisinden üstün tutulmasını istemediği önce kendisini hatırlamamız için zor veriyo. Ben sanırım 2.gruptayim. Yanı tabii ki Allah'ın varlığı sevgisi hep içimde olur ama hep korkardım evlâdım olursa bazı şeyleri ikinci plana atar miyim diye. Demek ki bu yaşadıklarım bi sınav diyorum. Ama bi an önce bitsin artık bende zaten olabilecek en yüksek farkındalık oldu.
Tabii bana göre...
4 yıldır tsh ile uğraşıyorum haşimato var kesinlikle tsh hamile kalmak isteyen bir bayan için yüksek bir değer kontrol altına alınmalı zira düşüğe ve Allah korusun bebeğin zeka geriliğine sebep oluyor ve maalesef yumurta kalitesini düşürüyor o kadar makale okudum araştırdım ki 5 dahilyeciye gittim sadece bir tanesi 5e kadar normal dedi diğerleri ve endokrin uzmanı 2.5 in altında olmalı diyor tabi size kalmış yine de ama bence kesinlikle değeriniz yüksekKuzum eşimin arıcılık yapan arkadaşı var ondan aldı.
Çok dert etme bende bugün koca bir kase fırınlanmış sütlaç yedim. Kahveyi kestim. Gün aşırı çikolata yiyorum. Bugün aktardan keçiboynuzu gün kurusu kuru incir aldık yemek için. Eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor. :) birazda çörekotu tozu karanfil tozu tarçın tozu aldım bal karışımı yapacağım hem ben hem eşim için. Dozunu kaçırmadan yenen tatlıdan zarar gelmez sanırım. Tüp bebeğe başlayınca tamamen kesersin.
Bugün dahiliye dr gittim. Tsh 4 diye hiç sorun yok falan dedi benim serbest t4de sınırın biraz altında ama anlamı Yok dedi. Eğer tüp bebek dr düşür derse gelirsin birşey yazarın hafif doz dedi. Çok stres yapıyoruz galiba.
Offffff yaaa ben mi elime kalemi reçeteyi alıp ilaç yazayım. Zaten endokrine direk randevu alamıyorum önce dahiliyeye almam gerek aldım ve sorun değil tüp bebek dr birşey derse gelirsin ilaç yazarım dedi gönderdi. Elimden birşey gelmiyor ki. Ne kadar çok uğraştığımı Herekez görüyor ama dr bana anormal gelen şeylere normal diyorlar.4 yıldır tsh ile uğraşıyorum haşimato var kesinlikle tsh hamile kalmak isteyen bir bayan için yüksek bir değer kontrol altına alınmalı zira düşüğe ve Allah korusun bebeğin zeka geriliğine sebep oluyor ve maalesef yumurta kalitesini düşürüyor o kadar makale okudum araştırdım ki 5 dahilyeciye gittim sadece bir tanesi 5e kadar normal dedi diğerleri ve endokrin uzmanı 2.5 in altında olmalı diyor tabi size kalmış yine de ama bence kesinlikle değeriniz yüksek
Endokrin sıra vermez hastaneye gidip direk sıra almak gerekiyor maalesef ama doktorlar neden böyle yapıyor onu ben de anlamıyorum 5 e kadar normal diyen doktora açıklamasını yaptım anlattım yüzüme boş boş baktı ne diyeyim rabbim iyi doktorlarla bizi karşılaştırsın ben sşuan tüp bebek tedavisindeyim doktorum 2.5 in altında mı diye sordu hemen olamadı siz de söyleyin doktorum düşür dedi diye çünkü verilecek olan ilaç sentetik hormon ilacı zararı yok aksine tiroit hormonu salgılamamızı sğlıyorOffffff yaaa ben mi elime kalemi reçeteyi alıp ilaç yazayım. Zaten endokrine direk randevu alamıyorum önce dahiliyeye almam gerek aldım ve sorun değil tüp bebek dr birşey derse gelirsin ilaç yazarım dedi gönderdi. Elimden birşey gelmiyor ki. Ne kadar çok uğraştığımı Herekez görüyor ama dr bana anormal gelen şeylere normal diyorlar.
Canım inşallah hep birlikte güzel haberler alırız. Rabbim şifanı versin inşallah.Cnm tedavim devam ediyor. Okul çok yoğun. Haftada 38 saat derse giriyorum. Çok yoruluyorum. Kafam da karışık. Hemetolog olan doktorum çocuk düşünme diyor sağlığın tehlikeye girer diyor. Eşim de çocuk istiyor. Bende birinin elinde çocuk görünce istiyorum ama sağlıkta çok önemli esasında korkuyorum. Çünkü trombositlerim çok düşünce iç kanaması beyin kanaması riskim var. Gebelikte de düşüş oluyormuş ister istemez. Doktor da düşer dedi. Eşimin değeri de düşük zaten. Dr göre çocuk olmasın hiç diyor. Ama böyle de kendimi eksik hissediyorum. Tam bi aile değilmiş gibi hissediyorum. Perinatolog da birşey yapmıyor ki. Aynı şeyi söylüyor. Hala kortizon kullanıyorum. Belki 15 tatilde gideriz bi defa daha. Galiba bende artık yoruldum. Rabbim inş anlımızın akıyla bu imtihandan da geçmemizi sağlar. Sen nasıldın cnm, bebiş nasıl??? İnş herşey sağlıkla ilerler Rabbim kucağına da almayı nasip eder :)
15 tatilde İstanbul’a gidicem oradaki bir perinatologa gidicem bakalım o ne diyecek. Teşekkür ediyorum güzel duaların için. İnş hepimizin gönlümüzdeki hayırlı duaları gerçek olur. Kesinlikle önce sağlık tabiki....Canım inşallah hep birlikte güzel haberler alırız. Rabbim şifanı versin inşallah.
Bir yerde önce sağlığın demekte zorundasın. Ama daha farklı doktorlara da ulaşmaya çalışsan kendini toparladığında.
Burda çok zamandır beraberiz. Bir çok duyguyu beraber yaşadık görmesem de hepinizi çok merak ediyorum. İnşallah güzel şeyler konuşacağımız günler de gelir.15 tatilde İstanbul’a gidicem oradaki bir perinatologa gidicem bakalım o ne diyecek. Teşekkür ediyorum güzel duaların için. İnş hepimizin gönlümüzdeki hayırlı duaları gerçek olur. Kesinlikle önce sağlık tabiki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?