Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüp bebek dr görüşmeye gideceğim sonra tekrar dahiliyeye giderim ne yapacağımı şaşırdım. Eşimle mi kendimle mi uğraşayım bilemedim.

Sizin sorun neydi?

Tsh bence de önemli ne bileyim burada yazanlar hep söylüyorlar ama artık elimizi neye atacağımızı şaşırdık Saklicennet
Ahhh CAnım başımdan aşağıya kaynar sular döküldü kendime gelemedim. Eşim çok kızdı. Kızdırma beni çocuk bahsini kapatırım çok falan Yok derim biter dedi. Kendi kendi mi yedim ağla ağla bir hal oldum. Yıkama sonrası hız hiç Yok. Yıkamadan seçerler sanırım dimi aklım almıyor 150 milyondan 5 milyona.

Bende hafif pko varmış yeni öğrendim bu ikinci tedavim benim eşimin de sonuçları degişken ama düşük değil diyorlar doktorlara kalsa doğal yoldan olur ama 4 yıldır olmuyor
Bana da hafif pco dediler ve ben bunu 27 yaşımda öğrendim. Şimdiye kadar defalarca gittim bekarkende dahil. Öğreneli 2/3 ay oldu. Bu ne iş anlamıyorum.
İnsülinine baktırdın mı?

Bana da hafif pco dediler ve ben bunu 27 yaşımda öğrendim. Şimdiye kadar defalarca gittim bekarkende dahil. Öğreneli 2/3 ay oldu. Bu ne iş anlamıyorum.
İnsülinine baktırdın mı?
Baktırdım ben tsh değerine baktırırken rutin baktırırım hep hemogram tüm kan vitamin değerlerime insülin direncine de baktırdım insülin direnci yok tuhaf olan da hormonlar düzenli adet düzensizliği yok saati saatine olurum ama hafif pko varmış ben de cok şaşırdım daha önce hiçbir doktor var dememişti amh falan da bakıldı

İstanbulda mısın? Amhye nerede baktırdın?
Bende hba1c 5.8 çıkmış üst değer 5.7 buna da birşey olmaz dedi. İnsülin direnci var mı yok mu anlamadım.

Canım şaşırdım gerçekten ama artık sayıya hıza fazla takılma tüp bebekte 1 tanecik sağlıklı yeter sakin ol bence bı sure esin ara vermeli vitaminlere falan sanki çok fazla vitamin kullandı bu arada sen sadece d vitamini kullan vitaminlere ilaçlara ara verin İnsallah bunlari hiç yaşamamış gibi olcaZ

Saklicennet az önce gördüm tsh 4 yüksek canım benim 3.65 çıktığında beni ilaçlı mr a yollamisti hipofiz bezi ne bakıldı çevresinde adenom varmi diye temiz cikmisti

Saklicennet az önce gördüm tsh 4 yüksek canım benim 3.65 çıktığında beni ilaçlı mr a yollamisti hipofiz bezi ne bakıldı çevresinde adenom varmi diye temiz cikmisti
İlaçlara hiç ara vermiyorum tam gaz devam diyebilirim hatta ekleme bile yaptım riski atamıyorum. allah yardımcımız olsun diyecek birşey bulamıyorum.
Tsh gelecek olursam geriye dönük tahlillerime baktım da 2.4 / 2.7 falanmış şimdi 4 bence de düşse çok iyi olacak ama dr gereksiz dedi. Eğitim araştırmadan dahiliyeye randevu almak kabus gibi burada asla alamıyorsun ki endokrine randevu versinde gidebilesin. İnfertilite polikliniğinden randevu alıp gittim o da önemsemedi. Allah bunların eline düşürmesin bizi. Üroloğa dedim ki eşime genetik tersler yapalım. Azosperm değil ki gerek Yok dedi. Rapor işin gideceğiz 2 hafta sonrasına randevu bulabildik. Şimdi diyeceğim azoya yaklaşıyoruz yapın şu testleri diye. Şu tüp bebeğin tutacağını bilsem ne raporla uğraşırım ne de testlerle hepsini özelde yapar geçerim ama işte ya olmazsa diye parayı elimde tutmaya çalışıyorum. 2. Tedavi için.

Anlıyorum canım ben Aydın da yasiyorum küçük bı yer oldugu için aynı gün halletmiştim Allah yardimcimiz olsun inşallah

nasıl olacak süreç nasıl ilerleyecek ?? aşamaları neler ??? iğne olacak mışım . çok mu zor ??? bu süreç de çalışacam bide . sadece sabah izin alacam işten.
Bence çok güzel ve heyecanlıdir benimde bu hafta belli olcak tüp bebek yapıp yapmicagim eve iğne yardımıyla yumurtalar büyüyor daha sonra anestezi etkisi altında o yumurtalar toplanıyor aynı gün eşinden alınan spermle dölleme yapiliyor 3 yada 5 gün bekleniyor eğer rahim dinlendirme yapmicaksa transfer ediyor ben henüz hiç yapmadım ama okuduklarim gördüklerim bunlar :)

EVET BİZİMDE KARAR VERMEMİZ LAZIM

SÜREÇ BÖYLEDE İNSAN KORKUYOR GENE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…