Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inşallah canım. Dualarını eksik etme benden.

EVET BİZİMDE KARAR VERMEMİZ LAZIM
Aslında süreç zor değil. Üstelik bana diğer tedavilere göre daha fazla ilaç verilmesine ve iğneden korkmama atta ohss tehlikesi atlatama filan rağmen yine de öyle katlanilmicak gibi değil. Bana o kadar çok ilaç yüklenmiş ki (doktor yumurtası olana olmayana pko olana herkese aynı ilaçları uyguluyordu ne yazık ki ve ne yazık ki ben pkoya yakinmisim) kist oldu aylarca regl olmadım karnım vücudum şişti. Hatta o kadar çok ilaç verilmiş ki çalıştığım iş yerine faturaları gönderdim bir kısmını karşılıyorlar diye. Sağlık servisindeki koz geçen gün beni arayıp bu kadar ilaç kullanmanız inanılmaz önünde onlarca kişinin faturası var ben sizin kadar ilaç kullananı görmedim o yüzden ödemeyi kail edemeyiz bu ilaçların kullanılması gereksiz hatta inandırıcı değil dedi. Ben herkesin içinde ağlama krizine girdim yine...
Ki tüm bunlara rağmen o bebek tutsaydı hiç zor değil. Insan herşey e katlanıyor. Zor olan sonucu beklemek ve olumsuz sonucu öğrenmek... sonrası çok zor. Hala kendimde değilim. Tek tavsiyem doktorlar ne derse desin sakın umutlanmayın. Bana transfer günü embriyolar harika mükemmel filan dedi hatta ben burdan 1 saatlik yolum var bişey olur mu dediğimde bişeycik olmaz bunlara hopla zıpla hayırlı olsun evlatların dedi.. işte zor olan sadece bunların neticesinde olumsuz sonucu öğrenmek.
O yüzden sakın umutlanmayın ha olumsuz da olmayın ama bu tedaviyi görmüyormuş gibi davranın kendinize.. Bence o süreçte bi hobi edinin. Ne biliim müzik aleti çalmaya çalışın biseyler yapın. Ve sadece dua edip olumsuza da hazırlayın...

Bunu Bülent traş mı yaptı?
Peki rahim dinlendirme oldu mu? Belki de tek problem bu kadar ilacın vücudunu değiştirmesi hormon dengeni bozması. Rahim bu yüzden bebeklerini kabul etmedi belki de. Dondurulmuşların var mı?
Konuşuyoruz sizinle ama o kadar çok kişiyle konuşuyorum ki hepsi birbirine giriyor. Söylediysende unuttum tekrar soruyorum. K bakma lütfen.

Kızlar ocak ayına randevu aldım tüp bebek için bu ay tahlilerimi yaptırıyorum artık her ay aynı hüsran usandım, hayırlısı olsun inşallah

İstanbulda mısın? Amhye nerede baktırdın?
Bende hba1c 5.8 çıkmış üst değer 5.7 buna da birşey olmaz dedi. İnsülin direnci var mı yok mu anlamadım.
Hayır İstanbul'da değilim amh önce özelde sonra Ankara'da yaptırdım sonuçlar aynı çıktı eğitim araştırmada yaptıramazsan özelde yaptır hemen çıkıyor zaten biraz pahalı ama bence beklemekten iyidir tüp bebekte de bilmek iyi amh değerini

Arkadaşlar merhaba,eşi neofortil kullanan var mı içinizde?internetten aldık içinden prospektüsü çıkmadı sahte mi acaba diye düşündüm bende

Arkadaşlar merhaba,eşi neofortil kullanan var mı içinizde?internetten aldık içinden prospektüsü çıkmadı sahte mi acaba diye düşündüm bende
Merhaba, kadın için olanını ben kullanıyorum, benimkinde de prospektüs yoktu ama eczaneden almıştım, sanıyorum gıda takviyesi kategorisinde olduğu içindir, yine de aklınızda şüphe kaldıysa barkod nunarasından sorgulayabilirsiniz.

Kızlar tüp bebek yaptırmayı düşündüğüm doktor bana görüştüğüm de 2-3 kg ver demişti. Veremiyorum arkadaş. Canım istemiyor. 1.73 boyum 65-66 kg yum. Ocakta inşallah başlamayı düşünüyorum bir sonraki adetim de yani.

Kuzum neden veremiyorsun? Boyuna göre kilon iyi değil mi? Neden kilo ver dedi ki sana.

Ne demek estağfurullah ben de kime ne yazdığımı hatırlamıyorum ki :) evet bülent tıraş yaptı bu tedaviyi. Mayısta başladı benim süreç ama yumurta toplama sonrası karnım çok şişti bi de kan değerlerim çok artmış galiba. Transfer 6 ağustosta oldu. Yaklaşık iki ay rahim dinlendirme oldu yani. Ama ben yine de çok sis hissediyodum. Transfer öncesi rahmimi çok aşırı kalinlastitdilar yine aşırı ilaç yüklendi. Ya gun e 4 kere iğne vurguluyodum yumurta toplama öncesi ve sonrası. Ya şimdi nolcak diye sorduğumda sonrası ileilgili bilgi vermemiz yasak siz sadece ilaçları alın dediler. Bence de yumurtalarım aşırı ilaçtan çok kaliteli olmamış olabilir. Çünkü 25 yumurta cıktı 15 toplandı. Içimde bırakılanlar kist yapmış
Aynı hastanenin doktoru bile sizin gibi birine bu kadar ilaç yüklenmesi hata dedi.
Bi de eşime imsi değil mikroçip uygulandı. Aynı hastanenin başka doktoru bu konuda da yanlış yapmışlar imsi olmalı mikroçip para tuzağı üstelik imsi için sorun varsa ek ücret alınmaz sizden mikroçip için para da almışlar dedi
Ben bu ise basladigimda herkes sakın sakın kadınlar kulunu filan okuma5 hiç bir yeri araştırma filan diyodu. Ben de uydum sözlerine. O kadar pişmanım ki. Okusam çok şey öğrenmiş olurdum. Sizler iyi yapmışsınız bu işte bilgilisiniz. Bence doktorlara müdahale etmek gerekiyo bazen. Mesela benim Tsh in 3.3 olduğunu transferden 4 gün önce filan öğrendik taa en başta bakılması gerekmez mi.. Ya çok sorun var dava açsam kazanırım ama gücüm yok hiç
Çevremdeki de herkes hamile kalıp duruyo...

Kk da aktif olmak bilinçli olma konusunda çok faydalı fakat olumsuz tedavileri okuyuncada insan stres yapıyor. Kötüyü düşünüyor.
Bülent tıraşa benim bir akrabam gitti 30 bin lira masraf olur demiş ekstra uğraşmayın donasyon yapalım demiş. Bu yasal değil ama bunu sunmuş çok şaşırmıştım. Sende çok şeyler atlatmışsın gerçekten. Ben şimdi tedaviye başlayacağım ama normal doz aşırı doz nasıl olur miktarlarını bilmiyorum ki yine de dr teslim oluyoruz. Çok acı gerçekten çok acı sadece maddiyatı düşünüyorlar hastanın hayalleri umutları umurlarında bile değil.

Yok yok sizler bizim olumsuz yazılarımızdan sakın etkilenmeyin. Ama böyle bi ihtimal olduğunu da bilin. Zaten burada kimsenin bülent tıraşa gideceğini de sanmam. Diğer merkezler bu kadar ilaç yuklemiyo. En azından olumsuz da olsa sağlık acısından cok zorluk çekmezsiniz. Ama cok a umutlanmayın hatta o sürece girince başka uğraşlar edinin. Ben de şubat gibi düşünüyorum başlamayı ama fobi oluştu galiba. Hayırlısı herşeyin inşallah cesaret toplarım yine

Saklicennet kararını verdin mi kuzum merkez hakkında? Umarım hayırlısıyla sonuçlanır.Rabbim bu cuma gününde herkesin gönlünden geçeni nasip etsin kimseyi daha fazla bekletmesin
Amin canım amin. Salı günü görüşmeye gideceğim. Hala belirsizim. Rabbim hayırlı karar aldırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…