Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doğru ya demiştin. Adana’da mısın? Geçmiş olsun canım biran önce ol ve bitsin.
Yok canım annem yanımda Aydın'da ameliyat olup ocağın 15 gibi Adana'ya gidicem ay sonu adet olcam aslında doktor ameliyat sonrası hemen gidebilirsin dedi ilaç vermicem sadece damla vericem dedi ama benim içim rahat etmez narkoz falan yicem ya bu arada tüp bebek merkezleri zam mı yapicakmis bilginiz varmi

Hiç bir bilgim Yok ama zaten kur nedeniyle yapmışlardı kur geriledi zam gitmedi daha neyin zammını yapacaklarmış?

EVET YÜZDE OLARAK 1. TEST %5- 2. TEST %10 -3. TEST %70 ÇIKTI HAREKETLİLİK ORANI...

SADECE PROMOTİL MEN KULLANILDIK O KADAR...

PEKİ ŞİMDİKİ TESTE DE HAREKETLİLİK AYNI ÇIKARSA RAPOR VERMEZLER Mİ Kİ ?

TOTAL SAYI 4-5 MİLON. O HİÇ YÜKSELMEDİ.

BİZİM İLERİ HIZ 0 DI. YERİNDE HARETLİLİK 5 VE 10 OLMŞTU. DEVLETTE SADECE HARETLİ OLARAK GÖSTERMİŞ O DA %70 ... BAKALIM ARTIK NE OLACAK

BİZİM İLERİ HIZ 0 DI. YERİNDE HARETLİLİK 5 VE 10 OLMŞTU. DEVLETTE SADECE HARETLİ OLARAK GÖSTERMİŞ O DA %70 ... BAKALIM ARTIK NE OLACAK
İleri haraketse eğer çok yükselmiş gerçekten.
Sayınız az olduğu içim vermeleri gerekir.
Sayı için emodex Yada sperra iyi geliyor.

BAKALIM ARTIK İNŞALLAH VERİRLER RAPOR. OCAK DA BAŞLAYALIM İSTEMİŞTİK AMA OLMAYACAK SANIRIM. HAYIRLISI ARTIK. İLK BAŞTA PROMOTİL MEN VERDİ BAŞKA DA BİRŞEY KULLANMAYA GEREK YOK DEDİ ÜROLOJİ DOKTORU. ONA DEVAM ET DEDİ.

BİZE İLK BAŞTA ÇOK OLUMSUZ KONUŞTULAR AÇIKCASI. VİTAMİNLER FAYDA VEREBİLİR VERMEYEDEBİLİR DEDİLER... AMA GENE ZARARI OLMAZ KULLAN DEDİLER

BİZE İLK BAŞTA ÇOK OLUMSUZ KONUŞTULAR AÇIKCASI. VİTAMİNLER FAYDA VEREBİLİR VERMEYEDEBİLİR DEDİLER... AMA GENE ZARARI OLMAZ KULLAN DEDİLER
Sizin şuan kullandığınız vitamin. Vücutta eksik olan vitaminleri tamamlıyor. Sperm için çok büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum. Bitkisel içerikli. Alternatif tıp dediğimiz içeriklere sahip değil. Maca Demir dikeni çakşır keçiboynuzu vs asıl spermi harakete geçiren ve sperm üretimine katkı sağlayan bileşenler bunlar. Sen dr dikkate al tabi ama araştırmaktan da denemekten de vazgeçme. Ben 2 senemi verdim ve dediklerimden çok eminim. Tüp bebekte yaptırırsınız muhakkak Ocak olmazda Şubat olur. Sonu güzel olsun.

EVET YÜZDE OLARAK 1. TEST %5- 2. TEST %10 -3. TEST %70 ÇIKTI HAREKETLİLİK ORANI...
Hareketlilik cok guzel artis gostermis darisi bize olsun ins.biz bi kutu promotil men kullandik sonra urolog proxed plus daha iyi ona gecin dedi ondanda iki kutu kullandik devam ediyoruz siz ne kadar kullandiniz acaba promotil

İNŞALLLAH ÖYLE OLUR.

DAHA YENİ SARAÇOĞLUNUN POLEN-ARI SÜTLÜ KARIŞIMINI ALDIK. BİDE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ALDIK YENİ. İŞTE EŞİMDE BÖYLE ŞEYLERİ ÇOK FAZLA KULLANMAK İSTEMİYOR. YENİ ALDIK DAHA PROMOTİL MEN DİĞER AY OLMAZSA DEĞİŞTİRİRİM SİZİN DEDEĞİNİZ İLAÇLARI ALIRIM.

MACA DEMİR DİKENİNİ HİÇ DUYMAMIŞTIM. ÇAKŞIR OTU SUYU DUYMUŞTUM AMA KULLANMADIK. KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ALIRIM BEN ONU KULLANIR EŞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…