Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MACA DEMİR DİKENİNİ HİÇ DUYMAMIŞTIM. ÇAKŞIR OTU SUYU DUYMUŞTUM AMA KULLANMADIK. KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ALIRIM BEN ONU KULLANIR EŞİM
MACA Demir dikeni bunlar dediğim ilaçların içinde var. Siz emodex veya sperra dan birini alırsanız eğer bunlar içerisinde var zaten ekstra almayacaksınız. Bunlardan birini alırsanız yanına bir de multivitamin ekleyin belki şuan kullandığınızı da almanız maddi anlamda ağır gelebilir onun yerine natures superma Yada solgarın multivitaminini alın. Çok yüklenirmiyim diye korkmayın biz seneyi aşkındır kullanıyoruz baştan proxeed kullandık 3 ay sonra promen k kullandık 3 ay 0 ilerleme hiç yol kat edemedik. Sizin başarmanız çok güzel. Ne zaman ki sperra ımpryl çakşır üzüm ceviz incir hurma bal polen başka bir bitkisel kapsül tarzı şeyler kullandık sayımız 150 milyon oldu. Bizim sorunumuz haraketsiz spermler bu yüzden hamile kalamıyorum. Biz artık tüp bebeğe karar verdik. Bizde hız %1 bile artmıyor. Bir tüp bebek parası gitti takviyelere drlara testlere belki daha fazlası.

Inanin bu surecte herkes birsey dedigi icin insan bi zaman sonra neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemiyo biz tupbebek yaptirmadan once birazda olsa degerlerimizi duzeltelimki sansimiz yukselsin istiyoruz.tup bebekde morfoloji onemli degil diyende var onemli diyende

aynen insan korkuyor acaba çok mu yükleniyorum diye kullanamıyor.. biz 8. kutudayız promotil men de. evet işte bu bitkisel içerikli ilaçlar çok pahalı.. her ay artıyor fiyatları bide.. hayırlısıyla olsunda maddi tarafını düşünmeyeceğiz artık

evet sizi çok iyi anlıyorummm. bizde öyle düşündük... herkesin düşüncesi farklı gerçekten. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin

çok tşk ederim

Merhaba, çakşır suyu ben de almak istiyorum ama hormonlara vs. bir zararı olur mu diye cesaret edemedim. Bir de k.boynuzu ile aynı anda kullanımı uygun mu acaba?
K.boynuzu kurude yapiyorum ayni zamanda ama zarari varmi o konuda acikcasi bi bilgim yok ins cocuk olsun diye ugrasirken eslerimizin dengesini bozmayiz Allah korusun

K.boynuzu kurude yapiyorum ayni zamanda ama zarari varmi o konuda acikcasi bi bilgim yok ins cocuk olsun diye ugrasirken eslerimizin dengesini bozmayiz Allah korusun
Allah korusun canım, keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz biz de, çakşır da aklımda, onu da denemekte fayda vardır tabi, hakkımızda hayırlısı olsun.

İyiyim canım bildiğin gibi işte. Sanırım senin gibi ocakta başlayabilirim yeniden
Ay hadi inşallah bu kez olur. Ocak patlaması mı olacak ne??? Herkes Ocak’ta başlıyor böyle olunca hepimizin tutma ihtimali istatistik olarak ne diye düşünüyorum. Sonra hangimizin tutmayacak diye düşünüp kendimi üzüyorum ya olmazsa diye

Bu kadar negatif olma canım ya daha şimdiden tutmayacakları düşünüyorsun üzülüyorsun kendini olumsuza şartlamış gibisin .İyi düşün iyi olsun .Ben 5 kez negatif aldım hala umudum var inanıyorum olacak .

İnan bu neden oluyor bilmiyorum. Çok korkuyorum nedensiz bir şekilde. Hatta ya eşim azosperm olursa diye düşünceler sarıyor beni. Ya spermler haraketsizleşirse tamamen. Neden böyleyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…