- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Geçmiş olsun tatlım. Ne problem vardı kulağında.H hazal-4228 bende korkuyorum ama caktirmiyorumsalı günü kulağımdan ameliyat olcam Ocak içinde tüp bebek için randevu alicam insallah hepimiz için hayırlısı olsun
amin inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsunH hazal-4228 bende korkuyorum ama caktirmiyorumsalı günü kulağımdan ameliyat olcam Ocak içinde tüp bebek için randevu alicam insallah hepimiz için hayırlısı olsun
Bu haraket yerinde haraket mi? İleri haraket mi?mrb arkadaslar bizim iki testimizde canlılık hiç çıkmamıştı ssayımız 42milyonve 12 milyon çıkmıştı.geçen hafta biz kaan aydosa gittik sizin durumunuz nadir karşılaşılan birşey dedi.ve bizden infertilite paneli testi istedi onu yaptırdık sonucu 1 aya cıkacak.kaan hoca bizden hiç spermiyogram istemedi.bizde genartta gelmişken kendimiz verelim dedik ve oradaki sonuçta %2 hareketlilik morfoloji 0 çıktı.ben bu iki aylık sürecte eşime keçiboynuzu kürü proxed plus ve e vit.verdim bide aktardan getirtiğimiz bitkisel su ve karısım macun verdim.acaba %2 canlılıgı onlarmı yaptı diye düsünüyorum.şimdi aktar bize farklı şeyler gönderdi çaksır otu zencefil ve üzüm ekstersi bakalım bunlar ii gelecekmi.kaan hocada nohut havuç üzüm ısırgan çayı önerdi mutfağım resmen aktar gibi oldu eşimin ağzını hiç boş bırakmıyorum resmen:)) bu hareketliliği ve morfolojıyı artırabılırmıyız yaaa(((inş işe yarar yaptıklarımız
Tüp bebek yapılırken verilen sperm sonucuna baktım, bizim yıkama öncesi Hareket 40,yıkama sonrası 90 olmuş ,iyileşme oranı %50 yazıyor .tüp bebek yapılırken yıkanıyor mu diye sormuştun yıkanıyormuş.Bu haraket yerinde haraket mi? İleri haraket mi?
Bizde de haraket hep 2/4/5/6 gibi gerisi haraketsiz. Ne yapsak yükselemiyoruz.
%1 yerinde hareketli %1 ileri dogrusal hareketli bize bi umut oldu bu %2 biliyorum yine sonuc cok kotu ama ins yaptigimiz seyler ise yararBu haraket yerinde haraket mi? İleri haraket mi?
Bizde de haraket hep 2/4/5/6 gibi gerisi haraketsiz. Ne yapsak yükselemiyoruz.
Evet sormuştum. Bende biraz araştırdım bunu kişiye göre sperm seçme yöntemi değişiyormuş. Bizde hız çok düşük olduğu için tıkayacaklarını sanmıyorum yoksa elde hiçbirşey kalmayacak 0 haraket.Tüp bebek yapılırken verilen sperm sonucuna baktım, bizim yıkama öncesi Hareket 40,yıkama sonrası 90 olmuş ,iyileşme oranı %50 yazıyor .tüp bebek yapılırken yıkanıyor mu diye sormuştun yıkanıyormuş.
Bu çok güzel bir ilerleme. %1 bile çok büyük şans tüp bebek için sadece yumurta kadar sperm yeterli. İnşallah kaliteli olurlarda bu çilelerimiz sevince mutluluğa döner.%1 yerinde hareketli %1 ileri dogrusal hareketli bize bi umut oldu bu %2 biliyorum yine sonuc cok kotu ama ins yaptigimiz seyler ise yarar
Bizim spermde aglütinasyon var varikoselden mi kaynaklamıyor emin olamıyoruz bir türlüÖnemli olan elle muayenede ki teşhis birde sperm parametrelerindeki bozukluk. Bunlara göre karar veriyorlar.
Geçmiş olsun canım şimdiden. Allah şifa versinH hazal-4228 bende korkuyorum ama caktirmiyorumsalı günü kulağımdan ameliyat olcam Ocak içinde tüp bebek için randevu alicam insallah hepimiz için hayırlısı olsun
Canım istemiyor vermek uğraşmıyorum spor yapıyorum ama yeme içmeye dikkat etmiyorum.bilmiyorum 2-3 kg ver 63 falan ol dedi.Kuzum neden veremiyorsun? Boyuna göre kilon iyi değil mi? Neden kilo ver dedi ki sana.
O zaman ocakta hep beraber mi başlıyoruz tüp e. Korkuyorum ben de.H hazal-4228 bende korkuyorum ama caktirmiyorumsalı günü kulağımdan ameliyat olcam Ocak içinde tüp bebek için randevu alicam insallah hepimiz için hayırlısı olsun
DOğru sizde aglütinasyonda sorun vardı. Neden dolayı olabilir bilmiyorum maalesef.Bizim spermde aglütinasyon var varikoselden mi kaynaklamıyor emin olamıyoruz bir türlü
Olay 2/3 kiloya mı kaldı. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Canım istemiyor vermek uğraşmıyorum spor yapıyorum ama yeme içmeye dikkat etmiyorum.bilmiyorum 2-3 kg ver 63 falan ol dedi.
Geçmiş olsun canım şimdiden. Allah şifa versin
B Birmucize sağol canım L Longway2015 evet canım inşallah aksilik olmazsa ayarladım herseyi heyecanlı olcak :)O zaman ocakta hep beraber mi başlıyoruz tüp e. Korkuyorum ben de.
Sağol canım zarı delikmiş uğultu yapıyor malesefGeçmiş olsun tatlım. Ne problem vardı kulağında.
Verdiğin rakamları biraz karıştırdım. Sperm sayısını milyon olarak hızları da %li olarak yazmadın. Galiba hepsini milyon olarak yazdın.mrb kızlar. bizde de garip birşey oldu sizle paylaşmak istiyorum... 3 sperm testi sonucunda bizim total 4-5 milyon. 1. testte ileri hız 0 yerinde hareketli 0.2 milyo. 2 testte ileri hız 10 yerinde hareketli 0.5 milyon bu iki testi özelde yaptırdık. son testi devlette yaptırdık. hareketli 2,4 milyon olmuş. dün ocakda başlayalım diye gittik. eşimi tekrar üroloji sevk etmişler tekrar ultrason ve sprem testi istemişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?