Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım bizde de niyet öyle bakalım hayırlısı artık. Ben tedaviden de korkuyorum biraz. Yani sonunu düşünmek ayrı. Bide işlemlerden de korkuyorum niyeyse
Ya ben hep düşünüyorum mesela 10 kişi başladık 10umuzun tutma ihtimali nedir? İstatistik açısından bakarsan az bir ihtimal. Ve bu beni korkutuyor. Hatta ve hatta sülalemde çocuğu olmayan senelerce uğraşan var ve bende herhalde çok uğraşmam zaten var falan diyorum. Kafayı yedim hep bir istatistik yapıyorum. :))

Faydam olursa ne mutlu bana.

hahaha bu aynı ben eski yılların istatistiğini yapıyorum

Ocakta tüp bebek yapacaklar kimler kızlar, hangi merkezde yaptıracaksınız fiyat aldığı mı ben ocakta Memorial şişlide başlıycam
Bana 6.500 dediler ilaçlar hariç dondurma işlemi hariç farklı bişe yaparlarsa fiyat artar Adana kışla başkent Hastanesi'nde yaptiricam ins

Cnm sen ne ara tüp yaptırdın ? Nerde yaptırdın , fiyatı ne kadardı ? Zor muydu süreç ???

Bana 6.500 dediler ilaçlar hariç dondurma işlemi hariç farklı bişe yaparlarsa fiyat artar Adana kışla başkent Hastanesi'nde yaptiricam ins
Canim meraba senin asilamalrdan dolayi bi indrim oldu mu yoksa norml fiyat mi bu birde genetige gonderme mi ne vrdi pgt sanrm onu dusuyrmsn benm aklmada adana da varda oyuzden soruyorm

Saklicennet kendin için antioksidan olarak birşey kullanıyormusın? Yada ne tavsiye edersin?
2 ay inofolik d vitamini birde lifetime resveratrol q10 acia bitkisel kapsül kullandım. Bu ay prowomen omega 3 bal tarçın çörekotu polen karanfil karışımı kullanıyorum. Birde beslenmeme dikkat ediyorum. 3 ay takviye almış olacağım umarım işe yaramışlardır. 2 aydır adetlerim tam 32 günde bir oluyor. Önceleri hatırlıyorsan hep 5/6 gün gecikiyordum. Birde fsh bende 7 çıkıyorken takviyelerden sonra 5.8 falan çıktı.

Cnm sen ne ara tüp yaptırdın ? Nerde yaptırdın , fiyatı ne kadardı ? Zor muydu süreç ???
Geçen ay canım. İlaçlar diğer giderler falan 15 bini bulmuştur. Süreç kolay değil tabi. Ama içinde umut olunca bir şekilde akıp gidiyor. Pozitifi görsen hiç birini hatırlamazsın zaten. Rabbim herkesin tedavisinin sonucunu almayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. Ya unay ovulasyon testi yapayım dedim. Prodiktor ovulasyon testi aldım. Ya hangisi test çizgisi bulamıyorum idrarın yapılacağı kapaklı kısma yakin cizgi mi yoksa arka kısma yakın çizgi mi ? Hiç bir işaret yok çok saçma. Youtube baktığımda başka markaların kapaklı kısma yakın deniyor zaten hepsinde T harfi varmış benimkinde hiç işaret yok

Sonuç olumsuz mu oldu ??? Kaç Yumurtan oldu kaçıncı güne geldi?? Nerde yaptırdın ???? İnş pozitifi doğal yoldan görürsün.

Canim meraba senin asilamalrdan dolayi bi indrim oldu mu yoksa norml fiyat mi bu birde genetige gonderme mi ne vrdi pgt sanrm onu dusuyrmsn benm aklmada adana da varda oyuzden soruyorm
Canım randevu alcam ilk eğer doktor önerirse hepsini yaptiricam normal fiyat bu dediklerin dahil olursa fiyat artar

Aaaa yaptırmışsin hiç bahsetmedin ama

İşareti boşver ozman iki çizgi gördüğünde pozitiftir hatta bazen sağdaki çizgi daha koyu olduğunda 36 saat sonra yumurtan catlicak demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…