Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar meraba, kaan aydosa giden var mı? randevu almaya çalışıyorum internetteki telefonundan ama düşmüyor belki 100 kez aradım hep meşgul

Kuzum benim seni hiç unuturmuyum. biz buranın demirbaşlar
Kuzum benim seni hiç unuturmuyum. biz buranın demirbaşlar karar verdin mi ben yaptın? Başlıyor musun?
Canım benim. Ben de bugün güya başlıyordum. Ama kist oluşmuş yumurtam çatlamamış kocaman kalmış. bu şekilde başlayamayız dedi doktor. Bir sonraki aya kaldı. Artık hissizleştim. Sadece çalıştığım için zor oluyor bir şeyler..

Vardır bundada bir hayr kuzum üzülme. Birlikte başlayacağız sanki :) bende göya bu ay başlıyordum ama olmadı bizim planlar kadere uymuyor galiba
Vakti başlayacağımız zaman olsun inşallah. Negatif almaktan iyidir üzülme

Yok aslında üzülmedim sadece kullandığım şeylere yordum kist i. Biraz öyle kaldım. Doğum kontrol hapı verdi küçültmek için bilemedim. 15 gün kullan dedi.

Yok aslında üzülmedim sadece kullandığım şeylere yordum kist i. Biraz öyle kaldım. Doğum kontrol hapı verdi küçültmek için bilemedim. 15 gün kullan dedi.
Prowomen kullandın değil mi? O neden olmuş olabilir mi ki? Bu ay adetinin 3. Günü ile hormon testi yaptıracak mısın?

Bende son ay kafama göre impryl kullanistim sonra su kullandigimz bir vitamin daha vardı. sağ yumurtaligimda da kist oluştu hiç kistim olmamıştı bende kafama göre kullandiklarima bağladım.bazen kas kaparken göz mü çıkarıyoruz, dedim

Beyzacım Doğumun ne zaman.

Sen ne zaman görüşmeye gideceksin canım buraya girip girip bakıyorum senden haber bekliyorum
Dualarım seninle inşallah kolayl şıp diye geliverir :)
Yarın saat 15:30 gönül hanımla. Semra hoca bu hafta yokmuş.. ama ben geldiği hafta onunla görüşmeyede gideceğim. Onun bilgileri önemli benim için

Dualarım seninle inşallah kolayl şıp diye geliverir :)
Yarın saat 15:30 gönül hanımla. Semra hoca bu hafta yokmuş.. ama ben geldiği hafta onunla görüşmeyede gideceğim. Onun bilgileri önemli benim için
Onunla da görüş canım mutlaka Zeren oradaki herkes onun ağzına bakıyor o nediyorsa o

Onunla da görüş canım mutlaka Zeren oradaki herkes onun ağzına bakıyor o nediyorsa o
HEm stresli hem de heyacanlıyım. Benimde bebeğim olacak inşallah. Bu aralar daha çok inanıyorum sanki. Bebeğim olunca herşey bitecek hayatım aydınlanacak bana gökyüzü olacak gibi hissediyorum. Tabi eşimi yabana atamam o benim güneşim zaten

Prowomen kullandın değil mi? O neden olmuş olabilir mi ki? Bu ay adetinin 3. Günü ile hormon testi yaptıracak mısın?
Bugündü aslında normalde yapılacaktı ama kist çıkınca gerek duymadı doktor önce bunu halleşelim dedi. Daha önce baktırmıştım defalarca zaten . Kullanmıştım bi daha tek bir şey almam ağzıma canım sıkkın

Canım zaten bir hamile kal insallah bugün ler hiç aklına gelmeyecek.mutlu olacak inşallah unutacaksin yasadiklarini

arkadaşlar meraba, kaan aydosa giden var mı? randevu almaya çalışıyorum internetteki telefonundan ama düşmüyor belki 100 kez aradım hep meşgul
Biz gecen ay gittik evet zor dusuyo canim pes etmemen lazim surekli ara cunku sekreter hic bos durmadan birileriyle konusuyo gittigimizdede gorduk bunu.

Doğru söylüyorsun. Canım sıkıldı ama vardır bi hayır tabi. Şimdi Doğum kontrol hapı verdi bana ama kist için

Neden canını bu kadar sıktın. Kist geçen birşey. Dert etme lütfen. Kullandın ama emin ol yumurtalarına etki edecek bu kullandığın takviye. Üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…