- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bir sonrakinde kucağında olur insallah ailece kutlarsınızHanımlar bende Allah’ımın izniyle yarın bismillah diyip başlıyorum. Eşimde 14 şubatta ameliyat olmuştu 2 sene geçti yine bir 14 Şubat günü bebeğim için bir adım daha atıyorum. Benim ufaklık sevgi pıtırcığı olacak galiba. Hep 14 şubattan gidiyoruz
merhaba arkadaşlar. size birkaç öneride bulunacağım. eşimde sperm sayı ve varikosel sorunu var. keçiboynuzu kürünü uyguluyorum 1.5 aydır. bu ay aşılama deneyeceğiz ilk kez, ki bize tüp bebek diyorlar. ama ben şansımı denemekten yanayım. bu hafta iti[/QUOTEhaytlı güzel haber alırsınız inşAllah , sonucunuzu merak ediyorum inşAllah çok iydir
Canım ben arkadaşlara regl oldum galiba dedim öyle sancim vardı eve geldim sonra test yaptım hamileyim.birbirine çok benziyor belirtiler bence olumlu dusun ben var tuttu diye düşünüyorum.Bilmiyorum mervişim bugün akşama doğru düştü yine. Gece regl oluyorum sandım. Acıdan gözlerimden yaş geldi hatta.. ne bileyim keşke olsam keşke hepimiz görsek onu
inşallah canım inşallah öyledir. İşte anlık mod düşmeleri oluyor. Süreç biraz yordu sanırım hepimizi.Canım ben arkadaşlara regl oldum galiba dedim öyle sancim vardı eve geldim sonra test yaptım hamileyim.birbirine çok benziyor belirtiler bence olumlu dusun ben var tuttu diye düşünüyorum.
Saklicennet canım hayırlı olsun tedavin insallah çok güzel ilerler
güzel tevafuk olmuş. hayırlı olur inşallahHanımlar bende Allah’ımın izniyle yarın bismillah diyip başlıyorum. Eşimde 14 şubatta ameliyat olmuştu 2 sene geçti yine bir 14 Şubat günü bebeğim için bir adım daha atıyorum. Benim ufaklık sevgi pıtırcığı olacak galiba. Hep 14 şubattan gidiyoruz
Canım hadi hayirli olsun :)Hanımlar bende Allah’ımın izniyle yarın bismillah diyip başlıyorum. Eşimde 14 şubatta ameliyat olmuştu 2 sene geçti yine bir 14 Şubat günü bebeğim için bir adım daha atıyorum. Benim ufaklık sevgi pıtırcığı olacak galiba. Hep 14 şubattan gidiyoruz
Hastanedeyim bekliyorum :)Saklicennet hayırlı olsun, nasıl gidiyor başladın mı iğnelere?
Hadi bakalım kolaylıkla geçer inşallah :) benim de bugün 4. günüm. Dün gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu yakalıyordum, daha doğrusu o direkt benim elime konuyordu. Sabah rüya tabirlerine baktım, çok güzel bir anlamı varmış, inşallah bebek için bir mesajdır :)Hastanedeyim bekliyorum :)
Kan verdim eğitim alacakmışım bakalım daha reçeteyi almadım:)
İnşallah canım inşallahhhhhh.Hadi bakalım kolaylıkla geçer inşallah :) benim de bugün 4. günüm. Dün gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu yakalıyordum, daha doğrusu o direkt benim elime konuyordu. Sabah rüya tabirlerine baktım, çok güzel bir anlamı varmış, inşallah bebek için bir mesajdır :)
İnşallah pgt yapılacak kalitede embriyoların olur canım, ben parayı geçtim, testi her türlü yaptıracaktım ama ne donacak ne de teste gidecek iyi embriyom hiç kalmadı. Evet bebek alışverişi vs konularında o kadar bilgisizimki bazen diyorum, bu kadınlar neden bahsediyor. İnşallah tutar da ben biz de bir yerden başlarız :)İnşallah canım inşallahhhhhh.
Artık topiğimiz bebek topiği olsun birazda bebek eşyaları eğitici oyuncakları bakım eğitim kitaplarını bebek odasını falan konuşmak istiyorum. :) hemde çok istiyorum.
Ben de herşeyi hallettim şimdi eve dönüyorum.
Bizim tedavi 7200+1400 ilaçlar tuttu. Dondurma ve istersek pgt ücreti var ayrı olarak. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Çok heyecanlıyım :)
HADİ YA O ZAMANA KADAR İLAÇLARI ALABİLSEM BARİ .. BENDE BEKLİYORUMBu arada arkadaşlar Salı gününden itibaren ilaçlara zam geliyormuş bilginiz olsun %26 kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?