Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir sonrakinde kucağında olur insallah ailece kutlarsınız

merhaba arkadaşlar. size birkaç öneride bulunacağım. eşimde sperm sayı ve varikosel sorunu var. keçiboynuzu kürünü uyguluyorum 1.5 aydır. bu ay aşılama deneyeceğiz ilk kez, ki bize tüp bebek diyorlar. ama ben şansımı denemekten yanayım. bu hafta iti

Bilmiyorum mervişim bugün akşama doğru düştü yine. Gece regl oluyorum sandım. Acıdan gözlerimden yaş geldi hatta.. ne bileyim keşke olsam keşke hepimiz görsek onu
Canım ben arkadaşlara regl oldum galiba dedim öyle sancim vardı eve geldim sonra test yaptım hamileyim.birbirine çok benziyor belirtiler bence olumlu dusun ben var tuttu diye düşünüyorum.
Saklicennet canım hayırlı olsun tedavin insallah çok güzel ilerler

inşallah canım inşallah öyledir. İşte anlık mod düşmeleri oluyor. Süreç biraz yordu sanırım hepimizi.

güzel tevafuk olmuş. hayırlı olur inşallah

Canım hadi hayirli olsun :)

Hastanedeyim bekliyorum :)
Kan verdim eğitim alacakmışım bakalım daha reçeteyi almadım:)
Hadi bakalım kolaylıkla geçer inşallah :) benim de bugün 4. günüm. Dün gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu yakalıyordum, daha doğrusu o direkt benim elime konuyordu. Sabah rüya tabirlerine baktım, çok güzel bir anlamı varmış, inşallah bebek için bir mesajdır :)

İnşallah canım inşallahhhhhh.
Artık topiğimiz bebek topiği olsun birazda bebek eşyaları eğitici oyuncakları bakım eğitim kitaplarını bebek odasını falan konuşmak istiyorum. :) hemde çok istiyorum.
Ben de herşeyi hallettim şimdi eve dönüyorum.
Bizim tedavi 7200+1400 ilaçlar tuttu. Dondurma ve istersek pgt ücreti var ayrı olarak. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Çok heyecanlıyım :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün saat 14:15 de Prof Dr Kaan Aydos un İnstagram ve Facebook ta canlı yayını var. Biz erkek infertilitesi ile ilgili ona gitmiştik. Bugün ona bir sorum olcak tabi okurlarsa, isterseniz sizlerde soru sorabilirsiniz kendi hesaplarınizdan. Benim sorum şöyle olacak;
Hocam 6ay tedaviyle sperm dna hasarı %90dan %7ye indi sizin tedavinizle.Normal yolla gebelik oluşmadı Tüp bebek yaptırdık.Bugün transferde 6.gün.Sadece 1 adet 7 hücreli 2.kalite embriyo oluştu 8 yumurtadan.Sperm Morfoloji ve yumurta kalitesi sıkıntısı varmış ondan böyle olmuş?Bu embriyo tutunabilirmi.Sperm ve yumurtayı tedavi edici yöntem varmıdır.

İnşallah pgt yapılacak kalitede embriyoların olur canım, ben parayı geçtim, testi her türlü yaptıracaktım ama ne donacak ne de teste gidecek iyi embriyom hiç kalmadı. Evet bebek alışverişi vs konularında o kadar bilgisizimki bazen diyorum, bu kadınlar neden bahsediyor. İnşallah tutar da ben biz de bir yerden başlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…