Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.

inşallah canım. güzel haberlerini alırız

İnşallah canım inşallah. Dediğim gibi sen bizim mucize annemiz olacaksın. Bakalım benim embriyolar kaliteli olacak mı? Eşimden dolayı pgt yapabilirsiniz dendi bize. O da pahalı ama dediğin gibi kaliteli embriyom olsun da gerisi hiç ama hiç önemli değil.

Kaç yumurta saydı doktor canım rezervin iyi mi bende başlayacağım ama ben bu defa pgt istiyorum.tabi yumurtam olursa.

Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz? Sperm seçme yöntemi bu hususta çok önemli. Umarım güzel sonuca ulaşırsınız.

TEK tarafta 10/15 yumurta saydı. Ben pcoluyum rezervim iyi ama kalitesine gelişip gelişmemesinin bakacağız dedi.
İyiymiş rezervin inşallah kaliteli olurlar canım.Bence pgt yaptır derim hatta bence yapılacak her şeyi yaptır derim sonra a şunu da yapsaydık şunu da derler başlamışken bir yola girmişken her şey tam olsun.Ben iki defa yaptım en son pgt dedi bana artık keşke daha önce yapsaydım.

Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz? Sperm seçme yöntemi bu hususta çok önemli. Umarım güzel sonuca ulaşırsınız.
İlk başarısız tüp bebek denemesi İzmir Smyrna Tüp Bebek Merkezindeydi. Şimdiki tedavimiz ise devlette İzmir Tepecik Ege Doğumevi Tüp Bebek Merkezi. Hoca sperm dna sı böyle düşmüşse bir de yumurta kalitesine bakmak gerekir dedi canlı yayında. SİZLERE BİRŞEY SORACAĞIM. yumurta kalitesi düşükse içine vitamin ya da yumurtayı geliştirici bir ilaç enjekte ediliyormuş ve bu şekilde dölleme yapılıyormuş. böyle birşey var mı eğer mümkünse neden yapılmıyor

Inşallah her şey gönlüne göre olur. Rabbim burda hayırlı güzel haberlerini konuşmayı da nasip etsin inşallah

L Longway2015 canım çok sevindim gozun aydın bende kesin var diye düşünüyordum çok şükür darısı diğer arkadaşlarin başına .
Sağlıkla ilerlesin canım kucağına al.seneye bu zamanlar gazını çıkarmakla uğraş .
Benim gibi kucağında bebekle buraya yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…