Merhaba, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, şimdiden hayırlı olsun tedaviniz.İnşallah canım inşallahhhhhh.
Artık topiğimiz bebek topiği olsun birazda bebek eşyaları eğitici oyuncakları bakım eğitim kitaplarını bebek odasını falan konuşmak istiyorum. :) hemde çok istiyorum.
Ben de herşeyi hallettim şimdi eve dönüyorum.
Bizim tedavi 7200+1400 ilaçlar tuttu. Dondurma ve istersek pgt ücreti var ayrı olarak. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Çok heyecanlıyım :)
inşallah canım. güzel haberlerini alırızİnşallah canım inşallahhhhhh.
Artık topiğimiz bebek topiği olsun birazda bebek eşyaları eğitici oyuncakları bakım eğitim kitaplarını bebek odasını falan konuşmak istiyorum. :) hemde çok istiyorum.
Ben de herşeyi hallettim şimdi eve dönüyorum.
Bizim tedavi 7200+1400 ilaçlar tuttu. Dondurma ve istersek pgt ücreti var ayrı olarak. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Çok heyecanlıyım :)
İnşallah canım inşallah. Dediğim gibi sen bizim mucize annemiz olacaksın. Bakalım benim embriyolar kaliteli olacak mı? Eşimden dolayı pgt yapabilirsiniz dendi bize. O da pahalı ama dediğin gibi kaliteli embriyom olsun da gerisi hiç ama hiç önemli değil.İnşallah pgt yapılacak kalitede embriyoların olur canım, ben parayı geçtim, testi her türlü yaptıracaktım ama ne donacak ne de teste gidecek iyi embriyom hiç kalmadı. Evet bebek alışverişi vs konularında o kadar bilgisizimki bazen diyorum, bu kadınlar neden bahsediyor. İnşallah tutar da ben biz de bir yerden başlarız :)
Kaç yumurta saydı doktor canım rezervin iyi mi bende başlayacağım ama ben bu defa pgt istiyorum.tabi yumurtam olursa.İnşallah canım inşallah. Dediğim gibi sen bizim mucize annemiz olacaksın. Bakalım benim embriyolar kaliteli olacak mı? Eşimden dolayı pgt yapabilirsiniz dendi bize. O da pahalı ama dediğin gibi kaliteli embriyom olsun da gerisi hiç ama hiç önemli değil.
TEK tarafta 10/15 yumurta saydı. Ben pcoluyum rezervim iyi ama kalitesine gelişip gelişmemesinin bakacağız dedi.Kaç yumurta saydı doktor canım rezervin iyi mi bende başlayacağım ama ben bu defa pgt istiyorum.tabi yumurtam olursa.
Hangi merkezde tedavi oluyorsunuz? Sperm seçme yöntemi bu hususta çok önemli. Umarım güzel sonuca ulaşırsınız.Merhaba arkadaşlar. Bugün saat 14:15 de Prof Dr Kaan Aydos un İnstagram ve Facebook ta canlı yayını var. Biz erkek infertilitesi ile ilgili ona gitmiştik. Bugün ona bir sorum olcak tabi okurlarsa, isterseniz sizlerde soru sorabilirsiniz kendi hesaplarınizdan. Benim sorum şöyle olacak;
Hocam 6ay tedaviyle sperm dna hasarı %90dan %7ye indi sizin tedavinizle.Normal yolla gebelik oluşmadı Tüp bebek yaptırdık.Bugün transferde 6.gün.Sadece 1 adet 7 hücreli 2.kalite embriyo oluştu 8 yumurtadan.Sperm Morfoloji ve yumurta kalitesi sıkıntısı varmış ondan böyle olmuş?Bu embriyo tutunabilirmi.Sperm ve yumurtayı tedavi edici yöntem varmıdır.
İyiymiş rezervin inşallah kaliteli olurlar canım.Bence pgt yaptır derim hatta bence yapılacak her şeyi yaptır derim sonra a şunu da yapsaydık şunu da derler başlamışken bir yola girmişken her şey tam olsun.Ben iki defa yaptım en son pgt dedi bana artık keşke daha önce yapsaydım.TEK tarafta 10/15 yumurta saydı. Ben pcoluyum rezervim iyi ama kalitesine gelişip gelişmemesinin bakacağız dedi.
İlk başarısız tüp bebek denemesi İzmir Smyrna Tüp Bebek Merkezindeydi. Şimdiki tedavimiz ise devlette İzmir Tepecik Ege Doğumevi Tüp Bebek Merkezi. Hoca sperm dna sı böyle düşmüşse bir de yumurta kalitesine bakmak gerekir dedi canlı yayında. SİZLERE BİRŞEY SORACAĞIM. yumurta kalitesi düşükse içine vitamin ya da yumurtayı geliştirici bir ilaç enjekte ediliyormuş ve bu şekilde dölleme yapılıyormuş. böyle birşey var mı eğer mümkünse neden yapılmıyorHangi merkezde tedavi oluyorsunuz? Sperm seçme yöntemi bu hususta çok önemli. Umarım güzel sonuca ulaşırsınız.
Inşallah her şey gönlüne göre olur. Rabbim burda hayırlı güzel haberlerini konuşmayı da nasip etsin inşallahHanımlar bende Allah’ımın izniyle yarın bismillah diyip başlıyorum. Eşimde 14 şubatta ameliyat olmuştu 2 sene geçti yine bir 14 Şubat günü bebeğim için bir adım daha atıyorum. Benim ufaklık sevgi pıtırcığı olacak galiba. Hep 14 şubattan gidiyoruz
Yaaa hamilesin isteee gözün aydın canımKuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Harikaaaaaaa o zaman testte yanlış değilmiş :) süperrrrrrrrrKuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Hahaaaa ben sana dedim ben sana dedim. De bakayım şimdi Merve demişti diye.Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Yaaaa mervişiiiimmmm.Hahaaaa ben sana dedim ben sana dedim. De bakayım şimdi Merve demişti diye.
Hadi gözün aydın kat be kat artsın inşallah.
Bu değer nasıl sizce 8.gün için kuzumm ben emin olamıyorum hiçbir şeyden.Harikaaaaaaa o zaman testte yanlış değilmiş :) süperrrrrrrrr
Ya inşallah artar canım gerçektir umarımYaaa hamilesin isteee gözün aydın canımdarısı başımıza inşallah
Nasıl gerçektir yaw yaptirdigin yer hamilesin demedimii 2 gün sonra tekrar yaptirman gerekiyor sanırım kan testiniYa inşallah artar canım gerçektir umarım
Yaaaa hadi ins yaa gozun aydin olsun ins ikizdir.Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?