Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya inşallah artar canım gerçektir umarım
Bence çok iyi bir değer 10.gün 100 12.gün 200 eder en düşük bence gayet güzel.Kaçıncı gün embriyosuydu.

Yaaaa mervişiiiimmmm. İnşallah canım hala tereddütteyim. Artış olur umarım. Emin olamıyorum hiçbir şeyden çok değişik.
Yahu bu senin ilk gördüğün çift çizgi değiş miydi? İlk gördüğün kanda hamilelik testi değilmiydi keyfini çıkarsana biraz. Kızmaya başlıyorum bak
Rabbim ol derse olacak sen istediğin kadar uğraş o ne derse o olur. Rahat bırak kendini biraz ve hamileliğini doya doya yaşa hadi bakalım. Dualarınıda İsmail etme bebeğin için

Hayırlı olsun bebeğim tedavin.... hadi sıra sende bakalım bi pozitif de senden alalım inşşşAllah

Hayırlı olsun bebeğim tedavin.... hadi sıra sende bakalım bi pozitif de senden alalım inşşşAllah
Ayyy inşallah ya duyması bile bir hoş geliyor.
Ama ilk önce diğer transferleri olan arkadaşlar inşallah sonra sırayla ve bakarsın benden önce sen :) benim transfer Mayıs’ta yapılır sanırım. Ben sıramı beklerim :)

Yaa öyle tabiiii ilk defa hayatımda ama korkuyorum böyle olmayıverecek diye sevinemiyorum bile :) doğru söylüyorsun aslında çok tatlısın canım teşekkür ederim. Allahım sağlıklı hayırlı versin inşallah.

siz nerde tedavi goruyosunuz. transferiniz oldumi acaba

ege dogum evi tepecik hastanesimi.cnm

Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Yaa cok sevindim canim.Allhim saglikla ilerlemesini nasip etsin ins.burasi nasil guzel bi platform gercekten sizi tanimiyorum ama suan o kadar coook sevindimki bu haberinize.Allhim diger test sonucu bekleyen arkadaslarada bu sevinci yasatir ins.

Allah razı olsun canım benimm. İnşallah hepimize versin rabbim bu mutluluğu. Umarım benim de artar. Nasip eder rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…