- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
İlk başarısız tüp bebek denemesi İzmir Smyrna Tüp Bebek Merkezindeydi. Şimdiki tedavimiz ise devlette İzmir Tepecik Ege Doğumevi Tüp Bebek Merkezi. Hoca sperm dna sı böyle düşmüşse bir de yumurta kalitesine bakmak gerekir dedi canlı yayında. SİZLERE BİRŞEY SORACAĞIM. yumurta kalitesi düşükse içine vitamin ya da yumurtayı geliştirici bir ilaç enjekte ediliyormuş ve bu şekilde dölleme yapılıyormuş. böyle birşey var mı eğer mümkünse neden yapılmıyor
Bence çok iyi bir değer 10.gün 100 12.gün 200 eder en düşük bence gayet güzel.Kaçıncı gün embriyosuydu.Ya inşallah artar canım gerçektir umarım
Bence çok iyi benim son gebeliğimde 11. Gün beta hcg 30 du. 50 8. Güne göre çok iyi. Hadi gözün aydınBu değer nasıl sizce 8.gün için kuzumm ben emin olamıyorum hiçbir şeyden.
Yahu bu senin ilk gördüğün çift çizgi değiş miydi? İlk gördüğün kanda hamilelik testi değilmiydi keyfini çıkarsana biraz. Kızmaya başlıyorum bakYaaaa mervişiiiimmmm.İnşallah canım hala tereddütteyim. Artış olur umarım. Emin olamıyorum hiçbir şeyden çok değişik.
Hayırlı olsun bebeğim tedavin.... hadi sıra sende bakalım bi pozitif de senden alalım inşşşAllahYahu bu senin ilk gördüğün çift çizgi değiş miydi? İlk gördüğün kanda hamilelik testi değilmiydi keyfini çıkarsana biraz. Kızmaya başlıyorum bak
Rabbim ol derse olacak sen istediğin kadar uğraş o ne derse o olur. Rahat bırak kendini biraz ve hamileliğini doya doya yaşa hadi bakalım. Dualarınıda İsmail etme bebeğin için
Gözün aydın kuzumKuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Rapor geçmiyor ama raporu olanlara indirim yapıyorlar ben de o indirimden yararlandım.Saklicennet hayirli olsun raporsuz degl mi canim fiyat
Ayyy inşallah ya duyması bile bir hoş geliyor.Hayırlı olsun bebeğim tedavin.... hadi sıra sende bakalım bi pozitif de senden alalım inşşşAllah
Yaa öyle tabiiii ilk defa hayatımda ama korkuyorum böyle olmayıverecek diye sevinemiyorum bile :) doğru söylüyorsun aslında çok tatlısın canım teşekkür ederim. Allahım sağlıklı hayırlı versin inşallah.Yahu bu senin ilk gördüğün çift çizgi değiş miydi? İlk gördüğün kanda hamilelik testi değilmiydi keyfini çıkarsana biraz. Kızmaya başlıyorum bak
Rabbim ol derse olacak sen istediğin kadar uğraş o ne derse o olur. Rahat bırak kendini biraz ve hamileliğini doya doya yaşa hadi bakalım. Dualarınıda İsmail etme bebeğin için
Canım inşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinBence çok iyi benim son gebeliğimde 11. Gün beta hcg 30 du. 50 8. Güne göre çok iyi. Hadi gözün aydınkat kat artsın ikiz olsun inşşşşş
Öyle mi ? 3.gün canım.Bence çok iyi bir değer 10.gün 100 12.gün 200 eder en düşük bence gayet güzel.Kaçıncı gün embriyosuydu.
İnşallah canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinYaaaa hadi ins yaa gozun aydin olsun ins ikizdir.
siz nerde tedavi goruyosunuz. transferiniz oldumi acabaHormon testi yapıldı mı tedaviye başladığında ,7. Gün çok geç kontrol için 2 3 günde bir kontrol kan testi yapılmalıydı.ama olumsuz olma daha embriyon oluşacak belki çok kaliteli olacaklar bunları unutacaksın .
ege dogum evi tepecik hastanesimi.cnmTeşekkür ederim. Sperm Dna hasarını da tedavi etmiştik %7 ydi. Ama morfoloji kötü onu biliyorum.kaan hoca dnası iyiyiyse hız hareket morfoloji önemli değil demişti ama sadece 1 dollenen var bu da az bir rakam. İzmir ege doğum evinde oldu.
Yaa cok sevindim canim.Allhim saglikla ilerlemesini nasip etsin ins.burasi nasil guzel bi platform gercekten sizi tanimiyorum ama suan o kadar coook sevindimki bu haberinize.Allhim diger test sonucu bekleyen arkadaslarada bu sevinci yasatir ins.Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
İnşallah canım inan bende merak ediyorum :) hayırlısı olsun salı günü benim testSuskun Ceylan hadi ins darisi sana ins bi hayirli hber de senden gelr canm hergub girp bkyrm sana ve arkdsrima . Ve diyorum onalrin oldysa benm de olur dyrm siz bize umutsunuz ... guzellikler...
İdrar testin varsa yapsana cnm. Belki seninde vardır. Ben olsam çatlardım vallaİnşallah canım inan bende merak ediyorum :) hayırlısı olsun salı günü benim test
Allah razı olsun canım benimm. İnşallah hepimize versin rabbim bu mutluluğu. Umarım benim de artar. Nasip eder rabbim inşallahL Longway2015 yaaaa çokkkk sevindimmmmmmmm. İnana kendim gibi sevindimmm. Hadi gözümüz aydın inşallah diğer arkadaşlar ve bende bu güzel sonucu görürüz. Şimdi doya doya yaşa hamileliği bebişe ve kendine dikkat et, dua et hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?