- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Yok almadım bende çatlıyorum ama negatif çıkarsa kan vermeye giderken zorlanirim 6.gunum bugün erken değilmi zaten idrar testi için :)İdrar testin varsa yapsana cnm. Belki seninde vardır. Ben olsam çatlardım valla
Amin canım inşallah yaGözün aydın kuzumİnşallah kat kat artarak sağlıkla ilerler.
Güzel duaların icin teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.İnşallah henüz inanamasam da çokYaa cok sevindim canim.Allhim saglikla ilerlemesini nasip etsin ins.burasi nasil guzel bi platform gercekten sizi tanimiyorum ama suan o kadar coook sevindimki bu haberinize.Allhim diger test sonucu bekleyen arkadaslarada bu sevinci yasatir ins.
Amiiiiiiinnnn o ne güzel dua öyleeee kuzummm. İnşallah görürüZ ben ve diğer arkadaşlarımL Longway2015 canım çok sevindim gozun aydın bende kesin var diye düşünüyordum çok şükür darısı diğer arkadaşlarin başına .
Sağlıkla ilerlesin canım kucağına al.seneye bu zamanlar gazını çıkarmakla uğraş .
Benim gibi kucağında bebekle buraya yaz
İrenbe de,biz tedaviye başlamadık haziranda başlayacağız.siz nerde tedavi goruyosunuz. transferiniz oldumi acaba
ne kadar ucret sylediler..hangi doktorla tedaviye baslayacaksinizİrenbe de,biz tedaviye başlamadık haziranda başlayacağız.
Amin canım benim inşallah.Yaa öyle tabiiii ilk defa hayatımda ama korkuyorum böyle olmayıverecek diye sevinemiyorum bile :) doğru söylüyorsun aslında çok tatlısın canım teşekkür ederim. Allahım sağlıklı hayırlı versin inşallah.
. 3. Güne göre bence gayet iyi bir değer bence.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Öyle mi ? 3.gün canım.
Fiyatlar değişecekmiş şimdiki fiyat 6bucuk,benim doktorum Kaan Beyne kadar ucret sylediler..hangi doktorla tedaviye baslayacaksiniz
Evet tepecik hastanesiege dogum evi tepecik hastanesimi.cnm
bende fiyat aldim. cok yuksek geldi. ege unv deniyecegimFiyatlar değişecekmiş şimdiki fiyat 6bucuk,benim doktorum Kaan Bey
ucretli muayene varmi acaba hocalaraEvet tepecik hastanesi
ucretli muayene varmi hocalaraEvet tepecik hastanesi
Zannetmiyorum hickimsede öyle bir şey duymadım oradaucretli muayene varmi acaba hocalara
ucretli muayene varmi hocalara
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim. Değerin gayet iyi maşallah sağlıkla kat kat artsinKuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Cuma mesaji yazmak icin girmistim .Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Ayy bu çok güzel bir haber.Tebrikler.Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim. Değerin gayet iyi maşallah sağlıkla kat kat artsin
Ayy bu çok güzel bir haber.Tebrikler.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim canlarım allah razı olsun. İnşallah devam eder. Artar.. bazen yine korkuyorum şu vurduğum iğneler yüzünden mi öyle çıktı diye sanırım ilerlediğini görmedikçe uçamayacağım.Cuma mesaji yazmak icin girmistim .
Ve surpriiiz .Cok cok sevindim .
Rabbim daim etsin .Kendine dikkat et .Yukseklere uzanma ,hoplama ziplama
Kat kat artsin degerin insallah
Bu arada herkese hayirli cumalar Rabbim sizlerden de guzel haberler almayi nasip etsin
Canım ben öncesinde de biraz dikkat ediyordun yediğime içtiğime hani düzgün beslenmeye genel olarak ekstra bir şey yapmadım ananas yedim günlük bide nar suyu içerim kahvaltıda hep. Cevizi kuruyemişi eksik etmiyorum evimden. Yani elimden geldiği kadar uzun zamandır iyi beslenmeye çalışıyorum ama kaçırdığım arada dikkat etmediğimde oldu.arkadaşlar tüp bebek iğnelerine başladıktan sonra ve ilerleyen süreçte nelere dikkat ettiniz ??? neler yediniz , neler içtiniz ...
CNim gozun aydin igneyi olali kac gun oldu ki? 5-10 degil ki degerin bence tutunmus. 10.gun 100 olsa, 12.gun 200lerde cok guzel bir deger bence katlanarak da gidecek Allahin izniyle icini ferah tutTeşekkür ederim canlarım allah razı olsun. İnşallah devam eder. Artar.. bazen yine korkuyorum şu vurduğum iğneler yüzünden mi öyle çıktı diye sanırım ilerlediğini görmedikçe uçamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?