Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaa cok sevindim canim.Allhim saglikla ilerlemesini nasip etsin ins.burasi nasil guzel bi platform gercekten sizi tanimiyorum ama suan o kadar coook sevindimki bu haberinize.Allhim diger test sonucu bekleyen arkadaslarada bu sevinci yasatir ins.
Güzel duaların icin teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.İnşallah henüz inanamasam da çok

Amiiiiiiinnnn o ne güzel dua öyleeee kuzummm. İnşallah görürüZ ben ve diğer arkadaşlarım

Kuzular kan da bugün baktırdım. 8.gün 50 çıktı nasıl sizce ?
Cuma mesaji yazmak icin girmistim .
Ve surpriiiz .Cok cok sevindim .
Rabbim daim etsin .Kendine dikkat et .Yukseklere uzanma ,hoplama ziplama
Kat kat artsin degerin insallah
Bu arada herkese hayirli cumalar Rabbim sizlerden de guzel haberler almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim. Değerin gayet iyi maşallah sağlıkla kat kat artsin
Ayy bu çok güzel bir haber.Tebrikler.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim canlarım allah razı olsun. İnşallah devam eder. Artar.. bazen yine korkuyorum şu vurduğum iğneler yüzünden mi öyle çıktı diye sanırım ilerlediğini görmedikçe uçamayacağım.

arkadaşlar tüp bebek iğnelerine başladıktan sonra ve ilerleyen süreçte nelere dikkat ettiniz ??? neler yediniz , neler içtiniz ...
Canım ben öncesinde de biraz dikkat ediyordun yediğime içtiğime hani düzgün beslenmeye genel olarak ekstra bir şey yapmadım ananas yedim günlük bide nar suyu içerim kahvaltıda hep. Cevizi kuruyemişi eksik etmiyorum evimden. Yani elimden geldiği kadar uzun zamandır iyi beslenmeye çalışıyorum ama kaçırdığım arada dikkat etmediğimde oldu.

CNim gozun aydin igneyi olali kac gun oldu ki? 5-10 degil ki degerin bence tutunmus. 10.gun 100 olsa, 12.gun 200lerde cok guzel bir deger bence katlanarak da gidecek Allahin izniyle icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…