Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar. 8 Şubatta transfer oldum 3. Gün embriyosu 7 hücreli 2.kalite. Dün göğüs hassasiyeti vardı. Bu gece ve sabah şuan olmasa da yoğun mide bulantısı vardı. Şu anda ise bel ağrısı var. Karmaşık durumlar yani. Bunlar iyimidir kötümudur normalmidir. Daha erken olsa da yarın test yaptirmalimiyim idrar ya da kandan. Olumsuz sonuç almak ve olası bir gerçekle yüzleşmekten korkuyorum...

merhaba belirtiler bünyeden bünyeye göre değişir fakat benim kimyasal bile olsa tutan gebeliklerimde sbhları mide bulantısı vardı, 10. gün falan başlamıştı, annemde de günü geçince hemen bulantı olmuş ordan da tasdiklemiştim

bende dikkat etmeye çalışıyorum. sabah kahvaltımı yapmaya çalışıyorum. her gün 1 yumurta yiyorum sabah.. her gün 1 kase yoğurt yiyorum.. ceviz , fındık incir, kuru kuru üzüm daha çok yerim bundan sonra... listeye nar suyu ve ananas da ekleyim o zaman .. pzt gidecem adetin 3. günü oluyor ama sıkıntı olmaz demi. duruma göre tedaviye başlayacağız ? Rabbimden hayırlısı ..

Son düzenleme:
normalde de gün içinde işte çalışırken ada çayı ve zencefilli zerdeçallı limonlu sıcak su içiyorum. bu süreçte de devam etsem sıkıntı olur mu ki ??

normalde de gün içinde işte çalışırken ada çayı ve zencefilli zerdeçallı limonlu sıcak su içiyorum. bu süreçte de devam etsem sıkıntı olur mu ki ??
Canım ben hamile kalma sürecinde adaçayı içmemek gerek diye biliyorum. Bir arkadaşım da uyarmıştı zencefil,zerdeçal ve adaçayı içme diye.

Merhaba. Test günüm haftaya çarşamba ama bugün test yaptirdım 0.431 çıktı bETA hcg. Sizce hala bir umut olabilir mi. Biliyorum çok düşük ama. Ne bileyim işte. ...

Merhaba. Test günüm haftaya çarşamba ama bugün test yaptirdım 0.431 çıktı bETA hcg. Sizce hala bir umut olabilir mi. Biliyorum çok düşük ama. Ne bileyim işte. ...
Olabilir benim bir arkadaşımın 5. Gün embriyosuydu, 8.gün testi negatif çıktı, test günü pozitife döndü. Çok erken yapmışsın onj kafaya takma lütfen. Bu arada 0.1 falan negatif oluyor, yani umut var bence.

Bizim ki de 3. gün embriyosu bugün 8. gündü. Daha 4 gün var test tarihine ama genelde daha yüksek çıkıyor. Sanki 8. güne göre 0.431 beta hcg düşük geldi

Kızlar bugün bir daha kan testi verdim. 96 olmuş değer sanırım bu defa inandım ben :) dualarınızı eksik etmeyin güzel kardeşlerim. zeynepppppppp

Saklicennet kuzum inşallah böyle mis gibi yumurtalar olacak. Güzel sağlıkla bebişler oalcak inşallah. Rabbim hepimize göstersin canlarım görmediğim kardeşlerim.

Canım ben çok bildiğimden değil de hamile arkadaşlarımdan duyduğum bitki çayları riskli imiş bu süreçte. O yüzden bence içmesen sanki iyi olabilir.

Senin adına çok ama çok sevindim. Artık İnan ve keyfini çıkar sonunda oldu işte darısı bizlere inşallah.

Yaaa çok sevindim adına. Göğşen hocada yaptirmistin değil mi? Bana da umut oldu bu şahane haber. Rabbim kucağında kokusunu doyasıya koklamayıda nasip etsin inşallahSen de hamiş hamiş bize dua et olur mu? Bizim dualarımız seninle

İnşalllah sağlıkla devam eder. Ne güzel dualar ediyorsun. İnşallah hepimize yaşatsın. Evet canım göğşen hocanın hastasıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…