Canım e2 yi pek bilmiyorum. Benim ilk kanda 40lı bir şeylerdi. Sonra ilaç aldıkça o değer arttı. Sanırım ilk değer yüksekse yumurta önden gidiyor diye tedaviyi erteliyorlar, seninkinde sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Bence artık sevinmelisin :)) İlacın etkisi olsa artık düşüşe geçerdi, seninki epey artmış. Sağlıcakla gelsin bebişKızlar bugün bir daha kan testi verdim. 96 olmuş değersanırım bu defa inandım ben :) dualarınızı eksik etmeyin güzel kardeşlerim. @zeynepppppppp
Saklicennet kuzum inşallah böyle mis gibi yumurtalar olacak. Güzel sağlıkla bebişler oalcak inşallah. Rabbim hepimize göstersin canlarım görmediğim kardeşlerim.
Kuzum benim bildiğim başlarken 50 nin altı olması gerekiyor. Benim yapıldı ama sonucu görmedim doktor iyi demişti. Seninde güzel yani bu duruma göre. Sonra artmaya başlayacak ilaçlarlaKızlar tüp bebek için tahlil yapmışlardı e2 değerim 20 çıkmış sorun olur mu neden böyle çıktı bilmiyorum.
-Pandora- canım senin bileğin var mı?
Sağol canım benim. YARIN dr soracağım natural transfer de sorun olur mu? Onu merak ediyorum.Kuzum benim bildiğim başlarken 50 nin altı olması gerekiyor. Benim yapıldı ama sonucu görmedim doktor iyi demişti. Seninde güzel yani bu duruma göre. Sonra artmaya başlayacak ilaçlarla
Gözün aydın canım darısı başımıza dua et olurmuKızlar bugün bir daha kan testi verdim. 96 olmuş değersanırım bu defa inandım ben :) dualarınızı eksik etmeyin güzel kardeşlerim. @zeynepppppppp
Saklicennet kuzum inşallah böyle mis gibi yumurtalar olacak. Güzel sağlıkla bebişler oalcak inşallah. Rabbim hepimize göstersin canlarım görmediğim kardeşlerim.
Evet inşallah canım benim bütün hepiniz dualarımdasınız. Güzel haberlerle sevinelim inşallah art ardaGözün aydın canım darısı başımıza dua et olurmu
Canım sen ne zaman test yapicanL Longway2015 Çok güzel haber canımBundan sonra daha da hızlı artacaktır. Bizler içinde dua et kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sorma canım az kaldı. Bir gün var sanırım aramızda. Allah nasip ederse pazartesi. Hayırlısıyla bakalım. Rabbim herkesin gönlündekini versinCanım sen ne zaman test yapican
Evet benimde salıSorma canım az kaldı. Bir gün var sanırım aramızda. Allah nasip ederse pazartesi. Hayırlısıyla bakalım. Rabbim herkesin gönlündekini versin
Rica ederim canım, haftaya cuma test günüm.Sağol canım benim. YARIN dr soracağım natural transfer de sorun olur mu? Onu merak ediyorum.
-Pandora- teşekkür ederim. Senin test günün ne zaman. Güzel haber ver bize :)
Ooo önümüzdeki hafta çok heyecanlıhep birlikte güzel haberler alalım inşallah
Bizim için ne hayırlı ise o olsun inşallah. Bugün eşime ikizler şunu istiyor babası, ikizler bunu istiyor vs diyip espri yapıyordum; "Ya öyle deme olmassa diye çok geriliyorum" dedi üzüldüm. Olsa bitse ve bugünleri unutup gitsek...
Kuzum yani regl ağrım çok şiddetli olur benim. Onun aynısını sadece ara ara girerek ağlatacak kadar hissettim gece uykumdan bile uyandım. Başka çok belli bir şey yoktu dün akşamdan beri de göğüslerde ağrı hissediyorum.L Longway2015 herhangi bir değişiklik hissettin mi canım? Belirti aramak çok doğru olmasada bizim şartlarda. İnsan kendini dinlemeden duramıyor
Insallah bulantisiz atlatirsin .3 ay kuru tostla yaşadım. Esim burnuma kokuyordu benim yüzümden eve girer girmez duş aliyordu .Kuzum yani regl ağrım çok şiddetli olur benim. Onun aynısını sadece ara ara girerek ağlatacak kadar hissettim gece uykumdan bile uyandım. Başka çok belli bir şey yoktu dün akşamdan beri de göğüslerde ağrı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?