Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar tüp bebek için tahlil yapmışlardı e2 değerim 20 çıkmış sorun olur mu neden böyle çıktı bilmiyorum.
-Pandora- canım senin bileğin var mı?
Canım e2 yi pek bilmiyorum. Benim ilk kanda 40lı bir şeylerdi. Sonra ilaç aldıkça o değer arttı. Sanırım ilk değer yüksekse yumurta önden gidiyor diye tedaviyi erteliyorlar, seninkinde sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Bence artık sevinmelisin :)) İlacın etkisi olsa artık düşüşe geçerdi, seninki epey artmış. Sağlıcakla gelsin bebiş

Kızlar tüp bebek için tahlil yapmışlardı e2 değerim 20 çıkmış sorun olur mu neden böyle çıktı bilmiyorum.
-Pandora- canım senin bileğin var mı?
Kuzum benim bildiğim başlarken 50 nin altı olması gerekiyor. Benim yapıldı ama sonucu görmedim doktor iyi demişti. Seninde güzel yani bu duruma göre. Sonra artmaya başlayacak ilaçlarla

Kuzum benim bildiğim başlarken 50 nin altı olması gerekiyor. Benim yapıldı ama sonucu görmedim doktor iyi demişti. Seninde güzel yani bu duruma göre. Sonra artmaya başlayacak ilaçlarla
Sağol canım benim. YARIN dr soracağım natural transfer de sorun olur mu? Onu merak ediyorum.
-Pandora- teşekkür ederim. Senin test günün ne zaman. Güzel haber ver bize :)

Gözün aydın canım darısı başımıza dua et olurmu

Bizim için ne hayırlı ise o olsun inşallah. Bugün eşime ikizler şunu istiyor babası, ikizler bunu istiyor vs diyip espri yapıyordum; "Ya öyle deme olmassa diye çok geriliyorum" dedi üzüldüm. Olsa bitse ve bugünleri unutup gitsek...

L Longway2015 herhangi bir değişiklik hissettin mi canım? Belirti aramak çok doğru olmasada bizim şartlarda. İnsan kendini dinlemeden duramıyor
Kuzum yani regl ağrım çok şiddetli olur benim. Onun aynısını sadece ara ara girerek ağlatacak kadar hissettim gece uykumdan bile uyandım. Başka çok belli bir şey yoktu dün akşamdan beri de göğüslerde ağrı hissediyorum.

Insallah bulantisiz atlatirsin .3 ay kuru tostla yaşadım. Esim burnuma kokuyordu benim yüzümden eve girer girmez duş aliyordu .
Cok tatli telâşlar. 9 ay nasil gecmis anlamayacaksın bile .

günaydın ve iyi pazarlar herkese, nisan gibi tedaviye başlıyacaktık çok fena grip oldum, antibiyotik grip ilaçları vs alıyorum, tedavi sürecinde yumurta kalitesini etkiler mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…