- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
İnşallah canım. Önce bi göreyim de bakalım sağlıklı ilerlesin. Şu an regl ağrısı gibi beter ağrılar çekiyorum. İnşallah görürüZ o günleri ben ve diğer arkadaşlarımInsallah bulantisiz atlatirsin .3 ay kuru tostla yaşadım. Esim burnuma kokuyordu benim yüzümden eve girer girmez duş aliyordu .
Cok tatli telâşlar. 9 ay nasil gecmis anlamayacaksın bile .
Ben kullanıyorum canım
O adet ağrısı yapıyormu acabaBen kullanıyorum canım
Evet canım hem de bi sürü
Rahmine yerlesmeye calisiyor .Agri cekmen cok normal .Vücudun adapte olunca hepsi gececek .Bol bol dinlen canim .İnşallah canım. Önce bi göreyim de bakalım sağlıklı ilerlesin. Şu an regl ağrısı gibi beter ağrılar çekiyorum. İnşallah görürüZ o günleri ben ve diğer arkadaşlarım
Canım benım 745 çıkmıştı 3 yumurta toplandımoonlovers canım 3. İğnemin sonunda 690 e2 sence nasıl. 3 günde 690 bana az gibi geldi
nar suyunu hazır mi aldınız yoksa kendiniz mi sıktınız ?Canım ben öncesinde de biraz dikkat ediyordun yediğime içtiğime hani düzgün beslenmeye genel olarak ekstra bir şey yapmadım ananas yedim günlük bide nar suyu içerim kahvaltıda hep. Cevizi kuruyemişi eksik etmiyorum evimden. Yani elimden geldiği kadar uzun zamandır iyi beslenmeye çalışıyorum ama kaçırdığım arada dikkat etmediğimde oldu.
Evet canım seni hatırlıyorum :)Canım benım 745 çıkmıştı 3 yumurta toplandı
Canım benim 5.iğnede falan anca o değer çıkmıştı bence iyi ama tabi arkadaşlar daha iyi bilir. Her olgun yumurta 200 gibi bir şeymiş sanırım.moonlovers canım 3. İğnemin sonunda 690 e2 sence nasıl. 3 günde 690 bana az gibi geldi
Kendimiz sıkıyorduk canım biz çok uzun zamandır.nar suyunu hazır mi aldınız yoksa kendiniz mi sıktınız ?
drlar yumurta büyüklüğüne göre kaç tane toplayacağını tahmin ediyor ve evet yumurta başına e2 200 ise olgun demekCanım benim 5.iğnede falan anca o değer çıkmıştı bence iyi ama tabi arkadaşlar daha iyi bilir. Her olgun yumurta 200 gibi bir şeymiş sanırım.
Az değil bence,daha küçüklerdir o yüzden öyledir.dokktor kaçtane saydı?toplamadan önceki önemlimoonlovers canım 3. İğnemin sonunda 690 e2 sence nasıl. 3 günde 690 bana az gibi geldi
Adetin 2. Günü tek tarafta 10/15 saydı. Bugün 3. İğnemde irili ufaklı baya vardı ama büyük tek tarafta 6 tane sayabildim gözüme çarpan. 125ıu kullanıyorum yarın arttıracaklarmış.Az değil bence,daha küçüklerdir o yüzden öyledir.dokktor kaçtane saydı?toplamadan önceki önemli
İnşallah artar stres yapma benceAdetin 2. Günü tek tarafta 10/15 saydı. Bugün 3. İğnemde irili ufaklı baya vardı ama büyük tek tarafta 6 tane sayabildim gözüme çarpan. 125ıu kullanıyorum yarın arttıracaklarmış.
Eşimin değerleri kötü olduğu için yumurtam çok olsun istiyorum. İnşallah daha da yükselir 4. İğnemi vurdum.
KaçakkkKizlar merhaba mesajlari okuyamadim ama sanirim-Pandora- L Longway2015 Saklicennet tup bebek tedavisindesiniz? Suskun Ceylan sen canim ne durumdasin? Baska atladigim var mi?
Sabahtan beri esimle bebeklerle ilgileniyoruz oyle yorulmusum ki 2.5 saat uyudum uyandim simdi nasil iyi gelmis. Ikiz bakimi gercekten agir tek bebege gore bir o kadar da mucizevi bir sey. Allah hepinize nasip etsin insallah. Cok az girebiliyorum buraya girince de bebekleri olan gruplarda sorularima cevap ariyorum cunku cok az vaktim oluyor. Vaktim olunca ya uyuyorum ya dinleniyorum. Cunku cok yoruluyorum gun icinde. Yarindan itibaren bebeklerime tek bakicam. Bu benim icin ilk olacak simdi 5 aylik oldular yavrular 5.aylari bitti. Hep yanimda ya aileden birileri ya da bakicim vardi. Bakalim benim icin ve bebeklerim icin yeni bir deneyim olacak insallah yetebilirim yavrularima.
haklisin yazamiyorum ama arada okuyordum. Bakalim tek bakinca okumaya vaktim olacak miKaçakkk
Siz iyi olunda. Dualarını eksik etme.
Allah yokluklarını göstermesin bebekli zor bebeksiz daha da daha da zor.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor ne çabuk bitti 5. Ayları masallah kuzulara :) bende tüp bebek yaptırdım salı test yapicam :)Kizlar merhaba mesajlari okuyamadim ama sanirim-Pandora- L Longway2015 Saklicennet tup bebek tedavisindesiniz? Suskun Ceylan sen canim ne durumdasin? Baska atladigim var mi?
Sabahtan beri esimle bebeklerle ilgileniyoruz oyle yorulmusum ki 2.5 saat uyudum uyandim simdi nasil iyi gelmis. Ikiz bakimi gercekten agir tek bebege gore bir o kadar da mucizevi bir sey. Allah hepinize nasip etsin insallah. Cok az girebiliyorum buraya girince de bebekleri olan gruplarda sorularima cevap ariyorum cunku cok az vaktim oluyor. Vaktim olunca ya uyuyorum ya dinleniyorum. Cunku cok yoruluyorum gun icinde. Yarindan itibaren bebeklerime tek bakicam. Bu benim icin ilk olacak simdi 5 aylik oldular yavrular 5.aylari bitti. Hep yanimda ya aileden birileri ya da bakicim vardi. Bakalim benim icin ve bebeklerim icin yeni bir deneyim olacak insallah yetebilirim yavrularima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?