Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah bulantisiz atlatirsin .3 ay kuru tostla yaşadım. Esim burnuma kokuyordu benim yüzümden eve girer girmez duş aliyordu .
Cok tatli telâşlar. 9 ay nasil gecmis anlamayacaksın bile .
İnşallah canım. Önce bi göreyim de bakalım sağlıklı ilerlesin. Şu an regl ağrısı gibi beter ağrılar çekiyorum. İnşallah görürüZ o günleri ben ve diğer arkadaşlarım

İnşallah canım. Önce bi göreyim de bakalım sağlıklı ilerlesin. Şu an regl ağrısı gibi beter ağrılar çekiyorum. İnşallah görürüZ o günleri ben ve diğer arkadaşlarım
Rahmine yerlesmeye calisiyor .Agri cekmen cok normal .Vücudun adapte olunca hepsi gececek .Bol bol dinlen canim .

nar suyunu hazır mi aldınız yoksa kendiniz mi sıktınız ?

Canım benim 5.iğnede falan anca o değer çıkmıştı bence iyi ama tabi arkadaşlar daha iyi bilir. Her olgun yumurta 200 gibi bir şeymiş sanırım.
drlar yumurta büyüklüğüne göre kaç tane toplayacağını tahmin ediyor ve evet yumurta başına e2 200 ise olgun demek

Az değil bence,daha küçüklerdir o yüzden öyledir.dokktor kaçtane saydı?toplamadan önceki önemli
Adetin 2. Günü tek tarafta 10/15 saydı. Bugün 3. İğnemde irili ufaklı baya vardı ama büyük tek tarafta 6 tane sayabildim gözüme çarpan. 125ıu kullanıyorum yarın arttıracaklarmış.
Eşimin değerleri kötü olduğu için yumurtam çok olsun istiyorum. İnşallah daha da yükselir 4. İğnemi vurdum.

İnşallah artar stres yapma bence

Kizlar merhaba mesajlari okuyamadim ama sanirim -Pandora- L Longway2015 Saklicennet tup bebek tedavisindesiniz? Suskun Ceylan sen canim ne durumdasin? Baska atladigim var mi?
Sabahtan beri esimle bebeklerle ilgileniyoruz oyle yorulmusum ki 2.5 saat uyudum uyandim simdi nasil iyi gelmis. Ikiz bakimi gercekten agir tek bebege gore bir o kadar da mucizevi bir sey. Allah hepinize nasip etsin insallah. Cok az girebiliyorum buraya girince de bebekleri olan gruplarda sorularima cevap ariyorum cunku cok az vaktim oluyor. Vaktim olunca ya uyuyorum ya dinleniyorum. Cunku cok yoruluyorum gun icinde. Yarindan itibaren bebeklerime tek bakicam. Bu benim icin ilk olacak simdi 5 aylik oldular yavrular 5.aylari bitti. Hep yanimda ya aileden birileri ya da bakicim vardi. Bakalim benim icin ve bebeklerim icin yeni bir deneyim olacak insallah yetebilirim yavrularima.

off kizlar bende bir an once tup bebege baslamak istiyorum. esimin ileri hareket ve morfolojik problmleri var. sizleri gordukce sabirsizlaniyorm. ins transfer olnlar ve olacaklar gzl haberleerle gelirler.

Kaçakkk
Siz iyi olunda. Dualarını eksik etme.
Allah yokluklarını göstermesin bebekli zor bebeksiz daha da daha da zor.

Kaçakkk
Siz iyi olunda. Dualarını eksik etme.
Allah yokluklarını göstermesin bebekli zor bebeksiz daha da daha da zor.
haklisin yazamiyorum ama arada okuyordum. Bakalim tek bakinca okumaya vaktim olacak mi ne yaptin? Tedaviye basladin di mi? Allah cift cizgiyi gormeyi nasip etsin insalalh

Zaman ne kadar hızlı geçiyor ne çabuk bitti 5. Ayları masallah kuzulara :) bende tüp bebek yaptırdım salı test yapicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…