Allah kolaylik versin canim. Senin hastaneyi dusundgm icin aklima gelyrsn grdikce evt ikiz bakimi cok zordur ama biz hasret kaldgmz icin hep ikiz istyrz :) kendine ve bebeklrine iyi bak.Kizlar merhaba mesajlari okuyamadim ama sanirim-Pandora- @Longway2015 Saklicennet tup bebek tedavisindesiniz? Suskun Ceylan sen canim ne durumdasin? Baska atladigim var mi?
Sabahtan beri esimle bebeklerle ilgileniyoruz oyle yorulmusum ki 2.5 saat uyudum uyandim simdi nasil iyi gelmis. Ikiz bakimi gercekten agir tek bebege gore bir o kadar da mucizevi bir sey. Allah hepinize nasip etsin insallah. Cok az girebiliyorum buraya girince de bebekleri olan gruplarda sorularima cevap ariyorum cunku cok az vaktim oluyor. Vaktim olunca ya uyuyorum ya dinleniyorum. Cunku cok yoruluyorum gun icinde. Yarindan itibaren bebeklerime tek bakicam. Bu benim icin ilk olacak simdi 5 aylik oldular yavrular 5.aylari bitti. Hep yanimda ya aileden birileri ya da bakicim vardi. Bakalim benim icin ve bebeklerim icin yeni bir deneyim olacak insallah yetebilirim yavrularima.
Evet başladım 4. İğnemi vurdum. Pco olduğu için embriyolarım dondurulacak tabi o kalitede embriyom olursa :). Nisa’n Mayıs gibi transfer ama Ramazan da geliyor erteler miyim? Bilmiyorum.haklisin yazamiyorum ama arada okuyordum. Bakalim tek bakinca okumaya vaktim olacak mine yaptin? Tedaviye basladin di mi? Allah cift cizgiyi gormeyi nasip etsin insalalh
oyle nasil geciyor anlamiyorum. Sabah bebelerle kalkiyorum aksam oldugunu esim gelince anliyorum. Canim benim test gunune 2 gun kalmis insallah sonuc pozitiftirZaman ne kadar hızlı geçiyor ne çabuk bitti 5. Ayları masallah kuzulara :) bende tüp bebek yaptırdım salı test yapicam :)
ay herkese tavsiye ediyorum. Cok kalabalik ama gogsen bey bir taneAllah kolaylik versin canim. Senin hastaneyi dusundgm icin aklima gelyrsn grdikce evt ikiz bakimi cok zordur ama biz hasret kaldgmz icin hep ikiz istyrz :) kendine ve bebeklrine iyi bak.
Allah insallah her dondurulan embriyona can kan versin canim. Evet hic kolay degil. Bakicim nisan gibi ayrilmak istiyordu sagligi yerinde degildi. Bi kac kez izin aldi saglik problemleinden dolayi ve bu sayi artti gun gectikce. Eve ilgi gostermemeye basladi bende nisani beklemedim artik gelmemesini soyledim. Zaten kendimi denemek istiyordum. Kizim basta emmiyordu bu sebeple yanimda birisi sartti ama artik oda emiyor birine ihtiyacim olursa yine arayisa gecicem. Ama simdilik kendim goturmek istiyorum. Evet okula 2 sene gitmeyi dusunmuyorum izin alicam canimEvet başladım 4. İğnemi vurdum. Pco olduğu için embriyolarım dondurulacak tabi o kalitede embriyom olursa :). Nisa’n Mayıs gibi transfer ama Ramazan da geliyor erteler miyim? Bilmiyorum.
Senin bakıcına ne oldu. Ayrıldıysa. Yeni bakıcı arasana.
Okula ara mı verdin? Anne olmak kolay değilmiş değil mi?
Merhaba limonlu, seni böyle anne halinle görmek ne güzel, minikler oldu, doğdu, büyüdüler bile maşallah :) Darısı başımıza olsun. Benim transferim oldu, cuma gün test yapacağım. Dua et bizeKizlar merhaba mesajlari okuyamadim ama sanirim-Pandora- @Longway2015 Saklicennet tup bebek tedavisindesiniz? Suskun Ceylan sen canim ne durumdasin? Baska atladigim var mi?
Sabahtan beri esimle bebeklerle ilgileniyoruz oyle yorulmusum ki 2.5 saat uyudum uyandim simdi nasil iyi gelmis. Ikiz bakimi gercekten agir tek bebege gore bir o kadar da mucizevi bir sey. Allah hepinize nasip etsin insallah. Cok az girebiliyorum buraya girince de bebekleri olan gruplarda sorularima cevap ariyorum cunku cok az vaktim oluyor. Vaktim olunca ya uyuyorum ya dinleniyorum. Cunku cok yoruluyorum gun icinde. Yarindan itibaren bebeklerime tek bakicam. Bu benim icin ilk olacak simdi 5 aylik oldular yavrular 5.aylari bitti. Hep yanimda ya aileden birileri ya da bakicim vardi. Bakalim benim icin ve bebeklerim icin yeni bir deneyim olacak insallah yetebilirim yavrularima.
Kuzum test günün ne zaman bir kan tahlili ver onda kesin sonuç çıkar :) idrarda çıkmayan bile varKızlar evde test yaptım silik çizgi varbelirgin olması gerekmiyor mu varsa yoksa ilaç etkisimi var hala
Yarın bakalım hayırlisi :)Kuzum test günün ne zaman bir kan tahlili ver onda kesin sonuç çıkar :) idrarda çıkmayan bile var
İnşallah vardır kuzum. İlk idrarla mı yaptın?Yarın bakalım hayırlisi :)
Amin canım inşallah. Sende bu kervana katıl bereketli bir sene olsun :)mrb arkadaslar hastanedeyim tahlil sonuçlarımı bekliyorum.. bir sıkıntı çıkmazsa başlayacağız artık tüp bebek tedavisine... Rabbim utandırmasın insallah.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Evet foto attım gordun mü silik çizgi varİnşallah vardır kuzum. İlk idrarla mı yaptın?
Bence hamilesin bende silik bile çıkmıyordu.İğnenin etkisi de geçmiştir.Bu gün kaçıncı gün?
Bence var,3.gün embriyosu geç tutunur silik çizgi olunca genelde tutuyor.
10.gun canim 3.gun embriyosu 10 hücreliydiBence hamilesin bende silik bile çıkmıyordu.İğnenin etkisi de geçmiştir.Bu gün kaçıncı gün?
İnşallah canım birazdan kan vermeye gidicemBence var,3.gün embriyosu geç tutunur silik çizgi olunca genelde tutuyor.
amin inşallah canımAmin canım inşallah. Sende bu kervana katıl bereketli bir sene olsun :)
Hadi ins.pozitifi gorursun canim hayirliaiyla.İnşallah canım birazdan kan vermeye gidicem
Merakla bekliyorum sonucu, hadi güzel haberlerle gel inşallah :)İnşallah canım birazdan kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?