Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah kolaylik versin canim. Senin hastaneyi dusundgm icin aklima gelyrsn grdikce evt ikiz bakimi cok zordur ama biz hasret kaldgmz icin hep ikiz istyrz :) kendine ve bebeklrine iyi bak.

haklisin yazamiyorum ama arada okuyordum. Bakalim tek bakinca okumaya vaktim olacak mi ne yaptin? Tedaviye basladin di mi? Allah cift cizgiyi gormeyi nasip etsin insalalh
Evet başladım 4. İğnemi vurdum. Pco olduğu için embriyolarım dondurulacak tabi o kalitede embriyom olursa :). Nisa’n Mayıs gibi transfer ama Ramazan da geliyor erteler miyim? Bilmiyorum.
Senin bakıcına ne oldu. Ayrıldıysa. Yeni bakıcı arasana.
Okula ara mı verdin? Anne olmak kolay değilmiş değil mi?

Zaman ne kadar hızlı geçiyor ne çabuk bitti 5. Ayları masallah kuzulara :) bende tüp bebek yaptırdım salı test yapicam :)
oyle nasil geciyor anlamiyorum. Sabah bebelerle kalkiyorum aksam oldugunu esim gelince anliyorum. Canim benim test gunune 2 gun kalmis insallah sonuc pozitiftir

Allah kolaylik versin canim. Senin hastaneyi dusundgm icin aklima gelyrsn grdikce evt ikiz bakimi cok zordur ama biz hasret kaldgmz icin hep ikiz istyrz :) kendine ve bebeklrine iyi bak.
ay herkese tavsiye ediyorum. Cok kalabalik ama gogsen bey bir tane . Evet cok zor ama insallah cektigim zorluk 1-2 sene sonra cok rahat edeceksin diyor herkes :)
Allah insallah her dondurulan embriyona can kan versin canim. Evet hic kolay degil. Bakicim nisan gibi ayrilmak istiyordu sagligi yerinde degildi. Bi kac kez izin aldi saglik problemleinden dolayi ve bu sayi artti gun gectikce. Eve ilgi gostermemeye basladi bende nisani beklemedim artik gelmemesini soyledim. Zaten kendimi denemek istiyordum. Kizim basta emmiyordu bu sebeple yanimda birisi sartti ama artik oda emiyor birine ihtiyacim olursa yine arayisa gecicem. Ama simdilik kendim goturmek istiyorum. Evet okula 2 sene gitmeyi dusunmuyorum izin alicam canim

Merhaba limonlu, seni böyle anne halinle görmek ne güzel, minikler oldu, doğdu, büyüdüler bile maşallah :) Darısı başımıza olsun. Benim transferim oldu, cuma gün test yapacağım. Dua et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…