- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
Bence de ver inşallah güzel sonuçlar alırsın.Rabbim emeklerinin karşılığını verir.İnşallah canım birazdan kan vermeye gidicem
Korķma canim hayirlisini nasip edecktr ins Allahim..Çok korkuyorum
Kan verdim 4 bucukda alicamKorķma canim hayirlisini nasip edecktr ins Allahim..
Ederim canim sonucunu merakla bekliyorum. Nerede yaptirdin?Merhaba limonlu, seni böyle anne halinle görmek ne güzel, minikler oldu, doğdu, büyüdüler bile maşallah :) Darısı başımıza olsun. Benim transferim oldu, cuma gün test yapacağım. Dua et bize
canim benimde silik cizgiydi ilk yaptigimda. Sonucunu hemen yaz insallah olmustur
Son attığımada baktın mı ben baka sas oldum :) bakalım haber vericem canım dua et olur muEderim canim sonucunu merakla bekliyorum. Nerede yaptirdin?
canim benimde silik cizgiydi ilk yaptigimda. Sonucunu hemen yaz insallah olmustur
Ben gördüm bariz cizgi var Benim ilk yaptığım testte nerdeyse yoktu .Karanlikta flash isigiyla görünüyordu
Evet silikte olsa cizgi vr kndi cizgisi degl yani kirmizilk vr ins kanda da cikck canm
Korkma canım neden korkuyorsun. Bende gördüm :))Çok korkuyorum
İnşallah öyledir canım 4 bucukda belli olcak :)Ben gördüm bariz cizgi var Benim ilk yaptığım testte nerdeyse yoktu .Karanlikta flash isigiyla görünüyordu
Hadi betayi da gor rahatla insallah. Ama tahminimce bu kadar çizgi 100 200 arasi vardir .
Dua edin bana olur mu boğazlarım ağrıdı strestenKorkma canım neden korkuyorsun. Bende gördüm :))
İnşallah canım haber edicem hepinize hakkımızda hayırlısı olsun :)Evet silikte olsa cizgi vr kndi cizgisi degl yani kirmizilk vr ins kanda da cikck canm
Hayırlı olsun canım bol bol yumoslarin olsun inşallah :)Arkadaşlar gonal f 200 başladık tedaviye.. 3 gün sonra kontrola gidecem. ona göre doz ayarlaması yapılacakmış
İnşallah öyledir canım 4 bucukda belli olcak :)[/QUOTE
bence bariz çizgi var.İnşallah güzel sonuçlar çıkar.
Tek yumurtan sana evlat olmaya yetecek inşallah. Hemen bize de haber ver.Dua edin bana olur mu boğazlarım ağrıdı stresten
Amin inşallahHayırlı olsun canım bol bol yumoslarin olsun inşallah :)
Ankara üni. Bölüm başkanı Cem Atabekoğlu yaptı.Ederim canim sonucunu merakla bekliyorum. Nerede yaptirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?