- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
doz olarak nasıl az mı çok mu ??Hayırlı olsun canım bol bol yumoslarin olsun inşallah :)
İnşallah canımTek yumurtan sana evlat olmaya yetecek inşallah. Hemen bize de haber ver.
Ben 300 vurdum hep hiç kontrola çağırmadi :) çok değil yükseltir bencedoz olarak nasıl az mı çok mu ??
Kan mi verdin canim benimde aklım çıkıyorKızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
hımmmm. ilaç ta tek paket aldım.. sordum alma dediler kontrole geldikçe doz ayarlaması yapacağız dediler ona göre alırsın dediler .. kanlar iyi dedi... muayene etti işte sorun yok dedi. sadece solda kist var. onu kontrol edelim dedi.. ilaçları aldım. nasıl kullanacağımı söylediler.. bide 3 lü antibiyotik verdiler.(azıtro 500 mg ) . 2 ni ben kullanacam bu akşam. 1 tanesini eşim kullanacakmış...Ben 300 vurdum hep hiç kontrola çağırmadi :) çok değil yükseltir bence
Ben bile çok heyecanlıyım .Inşallah beklediğin sonucu alırsın. Bize de güzel haberlerini verirsin. Dualarımız seninleDua edin bana olur mu boğazlarım ağrıdı stresten
inşallah güzel haber alırsınızDua edin bana olur mu boğazlarım ağrıdı stresten
Canım ben sonucu aliyim tedaviyi yazicam benimkini çok uyduruk oldu benimkihımmmm. ilaç ta tek paket aldım.. sordum alma dediler kontrole geldikçe doz ayarlaması yapacağız dediler ona göre alırsın dediler .. kanlar iyi dedi... muayene etti işte sorun yok dedi. sadece solda kist var. onu kontrol edelim dedi.. ilaçları aldım. nasıl kullanacağımı söylediler.. bide 3 lü antibiyotik verdiler.(azıtro 500 mg ) . 2 ni ben kullanacam bu akşam. 1 tanesini eşim kullanacakmış...
kaç gün 300 doz vuruldunuz . sizin ilacınızda gonal f 900 mu ?Ben 300 vurdum hep hiç kontrola çağırmadi :) çok değil yükseltir bence
tamam kolay gelsin.Canım ben sonucu aliyim tedaviyi yazicam benimkini çok uyduruk oldu benimki
Ay inanmıyorum var tatlım var hamişsin çok sevindim ya hayırlı olsunKızlar evde test yaptım silik çizgi varbelirgin olması gerekmiyor mu varsa yoksa ilaç etkisimi var hala
Kesin var canımDua edin bana olur mu boğazlarım ağrıdı stresten
Ah canım kesin mi ?test günün muydu .bende negatif aldım kayiplarim oldi ama herşey bir zamanı varmış bak şimdi oğlum kucağımda seninde olacak.bazen zamanını bilemiyoruz .Kızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
Evet çok güzelbenim sonuçlarım şunlar ,
e2 26,97 fsh 6,52 lh 5,28 prolaktin 6,94 tsh 1,45 doktor iyi dedi ama ??
Kızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
hayirlisi olsun canimAnkara üni. Bölüm başkanı Cem Atabekoğlu yaptı.
uzuldum. Insallah ya dogal yoldan ya da tekrar denemenizde olur.Kızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
Canım biliyorsun ben yeni tedavi oluyorum. Benim e2 20.2 fsh 5.6 lh 10 falan çıktı bende pco olduğu için lh yüksek seninki gayet iyi. Bana gonal f 450 3 kutu aldım günlük 125 ıu kullanıyordum bugün 5. Günüm 137.5 yükselttiler. Benim amh yüksek olduğu için az doz kullanıyorum. Senin şuanlık normal görünüyor herşey. Sadece kist var demişsin. Benim merkezim kist varken başlamıyor tedaviye ama e2 yüksek olursa. Senin e2 normal geldiği için başlatmışlar sanırım. Hayırlı olsun.kaç gün 300 doz vuruldunuz . sizin ilacınızda gonal f 900 mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?