Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi bugün 19.00 ilk dozu vurulacam... perşembe kontrol dediler.. doz ayarlaması yapılacakmış... kişiye göre değişiyor ama acaba kaçıncı günde yumurta toplanır ki ?

Ben 300 vurdum hep hiç kontrola çağırmadi :) çok değil yükseltir bence
hımmmm. ilaç ta tek paket aldım.. sordum alma dediler kontrole geldikçe doz ayarlaması yapacağız dediler ona göre alırsın dediler .. kanlar iyi dedi... muayene etti işte sorun yok dedi. sadece solda kist var. onu kontrol edelim dedi.. ilaçları aldım. nasıl kullanacağımı söylediler.. bide 3 lü antibiyotik verdiler.(azıtro 500 mg ) . 2 ni ben kullanacam bu akşam. 1 tanesini eşim kullanacakmış...

Canım ben sonucu aliyim tedaviyi yazicam benimkini çok uyduruk oldu benimki

Kızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
Ah canım kesin mi ?test günün muydu .bende negatif aldım kayiplarim oldi ama herşey bir zamanı varmış bak şimdi oğlum kucağımda seninde olacak.bazen zamanını bilemiyoruz .

kaç gün 300 doz vuruldunuz . sizin ilacınızda gonal f 900 mu ?
Canım biliyorsun ben yeni tedavi oluyorum. Benim e2 20.2 fsh 5.6 lh 10 falan çıktı bende pco olduğu için lh yüksek seninki gayet iyi. Bana gonal f 450 3 kutu aldım günlük 125 ıu kullanıyordum bugün 5. Günüm 137.5 yükselttiler. Benim amh yüksek olduğu için az doz kullanıyorum. Senin şuanlık normal görünüyor herşey. Sadece kist var demişsin. Benim merkezim kist varken başlamıyor tedaviye ama e2 yüksek olursa. Senin e2 normal geldiği için başlatmışlar sanırım. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…