- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
inşallah canım hepimiz için hayırlı olurCanım biliyorsun ben yeni tedavi oluyorum. Benim e2 20.2 fsh 5.6 lh 10 falan çıktı bende pco olduğu için lh yüksek seninki gayet iyi. Bana gonal f 450 3 kutu aldım günlük 125 ıu kullanıyordum bugün 5. Günüm 137.5 yükselttiler. Benim amh yüksek olduğu için az doz kullanıyorum. Senin şuanlık normal görünüyor herşey. Sadece kist var demişsin. Benim merkezim kist varken başlamıyor tedaviye ama e2 yüksek olursa. Senin e2 normal geldiği için başlatmışlar sanırım. Hayırlı olsun.
Ay inanmıyorum var tatlım var hamişsin çok sevindim ya hayırlı olsun
Seni cok iyi anliyorum ilk kan verdigimizde 2 saate cikar dediler 1 saati ymk yiyerek gecirdim .2.saati hastanenin kapısında bekledim :).
İnşallah canım hala çok korkuyorumSeni cok iyi anliyorum ilk kan verdigimizde 2 saate cikar dediler 1 saati ymk yiyerek gecirdim .2.saati hastanenin kapısında bekledim :).
Az sonra sevincten ucacaksin insallah
Benim de 9.2 canım.inşallah canım hepimiz için hayırlı olurdoktor her şey iyi tedaviye başlayabiliriz dedi. kist içinde kontrol edelim , diğer aydan kalmış olabilir dedi. onun harici birşey demedi... benim amh 5,22 miş. senin amh kaçtı ?
Belli oldu mu acabaaaa??? Merakla bekliyoruzİnşallah canım hala çok korkuyorum
Hamile misiiiinKızlar
Evet hamilesinKızlar
hamilesin demiKızlar
Hayırlı olsun, bir tanecik embriyo tuttu bak :))Kızlar
Evet başkada yoktu :)Hayırlı olsun, bir tanecik embriyo tuttu bak :))
Gözün aydınEvet hamileymisim
Kaç çıktı değerin canım.Evet başkada yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?