Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende seni bekliyordum. Zeynebinin mükafatı canım. Ona yaptığın iyilikler güzellikler hürmetine olsa gerek. Altın yumurtan inşallah sana sımsıkı tutunur. Şuanlık mutluluğunu palaşamıyorum aybalama çok üzüldüm ama senin adına da bir o kadar sevindim. İnşallah katlanarak gider değerin.

Kizzźzzzz yaaaa nasil sevindimm . Allahim ind katlanarak gider. Yaa kizimiz geliyor mu ki taktim ben kiza:)) ins allahim bana da nasip eder. Dua ett.

Kardeşim olcak diyor gezınıyor ortada :) inşallah canım bundan sonrasida çok onemli @Aybalam- bende gerçekten çok üzüldüm

Yaaaaaaaaaaaa ben bunu niye görmedim saçma sapan bekliyorum bide. Hadi hayırlı olsun inşallah kat kat artsın allahım çok şükür bi güzel haber daha

arkadaslar birsey soracam azitro diye antibiyotik verdi doktor ben 2 tane eşim 1 tane kullanacak..bugün ilk dozumu vuruldum yedide.. hemşire bugün kullanabilirsiniz dedi de ben sonradan aklım karıştı ??? siz ne zaman içtiniz ?? sormak istedim

kaç gün 300 doz vuruldunuz . sizin ilacınızda gonal f 900 mu ?
8 gun vuruldum canım gonalf hep 300 8.gunde çatlatma iğnesi ve gonapeptyl diğe bi iğne vurdum toplama işlemi olmadan e2 hormonuna bakıldı oda 745 çıktı bu arada benı hiç kontrola çağırmadı hormon testleri yapmadı sadece amh baktı oda 0.96 çıktı daha sonra toplama işleminde 3 yumurta toplandı 3. Güne sadece 1 tanesı kaldı ve oda transfer edildi 3.gun embriyosu yanı 1 kalıte demişti doktor işte böyle rabbım ol derse oluyor bunlar vesıle

senin adına cok sevindim hayırlısıyla kucağına al insallah bebisini evet Rabbim ol diyecek ve olacak.. nasip kısmet .. insallah bende güzel haberler bu grubumuza.. bilmesek de birbirimizi ama insan mutlu oluyor güzel haberler alınca.. artık seninde duaların daha kabul olur hamilesin bana dua et olur mu ? :-(

Canim cahillmi maruz gor bu igneleri nereye vuruyorsn birde kime vurduyrsn benm cevre sartari pek olumlu olmagndan dusunyrm nasil olck dye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…