Hadi gozun aydin canim.hayirli olsun gun be gun katlansin ins.degerin.Elhamdülillah kızlar Çarşamba günü tekrar kan vericem önemli olan değerlerin katlanması dedi 13.7 çıktı değerim düşük degilmi dedim hayır 1 gün önce yapılmış dedi şimdilik böyle :)
Bende seni bekliyordum. Zeynebinin mükafatı canım. Ona yaptığın iyilikler güzellikler hürmetine olsa gerek. Altın yumurtan inşallah sana sımsıkı tutunur. Şuanlık mutluluğunu palaşamıyorum aybalama çok üzüldüm ama senin adına da bir o kadar sevindim. İnşallah katlanarak gider değerin.Elhamdülillah kızlar Çarşamba günü tekrar kan vericem önemli olan değerlerin katlanması dedi 13.7 çıktı değerim düşük degilmi dedim hayır 1 gün önce yapılmış dedi şimdilik böyle :)
Kizzźzzzz yaaaa nasil sevindimm . Allahim ind katlanarak gider. Yaa kizimiz geliyor mu ki taktim ben kiza:)) ins allahim bana da nasip eder. Dua ett.Elhamdülillah kızlar Çarşamba günü tekrar kan vericem önemli olan değerlerin katlanması dedi 13.7 çıktı değerim düşük degilmi dedim hayır 1 gün önce yapılmış dedi şimdilik böyle :)
Tebrikler .Allah tamamına erdirsin insallahEvet hamileymisim
Bence çıkmış canım kan testinde bi ver bakalım. İnşallah görelim güzel haberleri :)
tebrikler. darisi basima.Evet hamileymisim
Kardeşim olcak diyor gezınıyor ortada :) inşallah canım bundan sonrasida çok onemli @Aybalam- bende gerçekten çok üzüldümBende seni bekliyordum. Zeynebinin mükafatı canım. Ona yaptığın iyilikler güzellikler hürmetine olsa gerek. Altın yumurtan inşallah sana sımsıkı tutunur. Şuanlık mutluluğunu palaşamıyorum aybalama çok üzüldüm ama senin adına da bir o kadar sevindim. İnşallah katlanarak gider değerin.
Yaaaaaaaaaaaa ben bunu niye görmedimElhamdülillah kızlar Çarşamba günü tekrar kan vericem önemli olan değerlerin katlanması dedi 13.7 çıktı değerim düşük degilmi dedim hayır 1 gün önce yapılmış dedi şimdilik böyle :)
Canım benim rabbim nasip edecek inşallah. Çok üzüldümKızlar iyi haber bekledim ama maalesef sonuç negatif.İnşallah diğer arkadaşlardan gelir pozitif haberleri
Sağol canım değer biraz dusuk gibi geldi ama rabbim en iyisini bilir bakalım carsamba yine Kan vercemYaaaaaaaaaaaa ben bunu niye görmedimsaçma sapan bekliyorum bide. Hadi hayırlı olsun inşallah kat kat artsın allahım çok şükür bi güzel haber daha
İnşallah canım çok sağol :)tebrikler. darisi basima.
İnşallah canım bende çok istiyorum kız ama bakalım sağlıklı ilerler insallah :)Kizzźzzzz yaaaa nasil sevindimm . Allahim ind katlanarak gider. Yaa kizimiz geliyor mu ki taktim ben kiza:)) ins allahim bana da nasip eder. Dua ett.
8 gun vuruldum canım gonalf hep 300 8.gunde çatlatma iğnesi ve gonapeptyl diğe bi iğne vurdum toplama işlemi olmadan e2 hormonuna bakıldı oda 745 çıktı bu arada benı hiç kontrola çağırmadı hormon testleri yapmadı sadece amh baktı oda 0.96 çıktı daha sonra toplama işleminde 3 yumurta toplandı 3. Güne sadece 1 tanesı kaldı ve oda transfer edildi 3.gun embriyosu yanı 1 kalıte demişti doktor işte böyle rabbım ol derse oluyor bunlar vesılekaç gün 300 doz vuruldunuz . sizin ilacınızda gonal f 900 mu ?
senin adına cok sevindim8 gun vuruldum canım gonalf hep 300 8.gunde çatlatma iğnesi ve gonapeptyl diğe bi iğne vurdum toplama işlemi olmadan e2 hormonuna bakıldı oda 745 çıktı bu arada benı hiç kontrola çağırmadı hormon testleri yapmadı sadece amh baktı oda 0.96 çıktı daha sonra toplama işleminde 3 yumurta toplandı 3. Güne sadece 1 tanesı kaldı ve oda transfer edildi 3.gun embriyosu yanı 1 kalıte demişti doktor işte böyle rabbım ol derse oluyor bunlar vesıle
Canim cahillmi maruz gor bu igneleri nereye vuruyorsn birde kime vurduyrsn benm cevre sartari pek olumlu olmagndan dusunyrm nasil olck dye:)8 gun vuruldum canım gonalf hep 300 8.gunde çatlatma iğnesi ve gonapeptyl diğe bi iğne vurdum toplama işlemi olmadan e2 hormonuna bakıldı oda 745 çıktı bu arada benı hiç kontrola çağırmadı hormon testleri yapmadı sadece amh baktı oda 0.96 çıktı daha sonra toplama işleminde 3 yumurta toplandı 3. Güne sadece 1 tanesı kaldı ve oda transfer edildi 3.gun embriyosu yanı 1 kalıte demişti doktor işte böyle rabbım ol derse oluyor bunlar vesıle
iğneler düsünmeyin cok kolay yaparsınız.. ben ilk igne mi daha bu akşam yaptım..Canim cahillmi maruz gor bu igneleri nereye vuruyorsn birde kime vurduyrsn benm cevre sartari pek olumlu olmagndan dusunyrm nasil olck dye:)
göbek deliğinin sağından yada solundan 3 parmak sonra vuruyorsun yada göbeğinin 3 parmak altına vuruyorsunCanim cahillmi maruz gor bu igneleri nereye vuruyorsn birde kime vurduyrsn benm cevre sartari pek olumlu olmagndan dusunyrm nasil olck dye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?