Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz???? Başka bi yere tayin isteyip bide evlatlık bi bebek alıp gitmek istiyorum oraya. Sıfırdan başlamak tüm olumsuzlukları geride bırakmak istiyorum.

Kızlar bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz???? Başka bi yere tayin isteyip bide evlatlık bi bebek alıp gitmek istiyorum oraya. Sıfırdan başlamak tüm olumsuzlukları geride bırakmak istiyorum.
Bunu esimle konuyrduk gecen yil tayin isteyip aldgimiz bebegin evlatlik oldgiunu bilmemelerini istemistm ama kadinlar klubu yani siz umut oldunuz kendi evladimiz olsn dye ugrasmaya karar vrdk ama nasip ollmzsa bi bebek buyutup ona az da olsa becerebilrsek anne baba olmayi isterz

Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03

Arkadaşlar eşime sperm testi yaptıracağız da. 3 aylık gıda takviyesi,yaşam şeklinde değişiklik vs bakalım nasıl etki etmiş diye. Ona göre de aşılama veya tüp bebek karar vereceğiz. Önceki sperm testini ankara düzen laboratuvarında yaptırmıştık. Fakat burada okuduğum bazı yorumlarda ankara düzen laba güvenmiyoruz gibi şeyler var. Bu da aklımı karıştırdı. Sizce aynı yerde mi yaptırmalıyım yoksa başka bir laboratuvarda mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Ona göre tedaviyi sekillendirecegiz.

Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03
Çok üzüldüm ama İnan geçecek bunlar ben iki defa negatif almış biri olarak her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.Evet çok yıpranıyorsun ama sağlığın yerinde olsun yine dene.Bakarsın bu süreçte doğal olur.Vitaminler konusunda ise net bir şey diyemiyorum.Ben çok da yararlı olduklarını düşünmüyorum ama bitkisel şeyler dene bir daha ki denemeye kadar.

Kesinlikle düzene güvenme derim sonuçlar çok iyi çıkıyor.En iyi sonuçlar tüp bebek merkezlerinde bence.

Çok yoruldum artık ne yapacağım bilemiyorum

Çok yoruldum artık ne yapacağım bilemiyorum
İnan şu an öyle hissediyorsun biraz zaman geçsin tekrar başlarsın düşünmeye.Elbet kolay değil yaşadıklarımız ama İnan her deneme birbirinden farklı.Biraz dinlenin ve takviyeler kullanın bitkisel.Biraz dinlenip devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…