- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Kendime ve gobegimden yapıyordum canım :)Canim cahillmi maruz gor bu igneleri nereye vuruyorsn birde kime vurduyrsn benm cevre sartari pek olumlu olmagndan dusunyrm nasil olck dye:)
İnşallah canım çok sağol :)Suskun Ceylan canım gözün aydın çok sevindim insallah sağlıkla ilerler.hayirli sağlıklı bir evlat olur sana
Kim geziniyor .Ben olayi kaçırdım .Kardeşim olcak diyor gezınıyor ortada :) inşallah canım bundan sonrasida çok onemli @Aybalam- bende gerçekten çok üzüldüm
Zeynebımız var bizim o :) biraz karışık baktığım bi kız var 1 aylıktı aldım 4 yasında şuan teyzesi :)Kim geziniyor .Ben olayi kaçırdım .
Yaaa ne guzel kalbin var senin tebrik ediyorum.Zeynebımız var bizim o :) biraz karışık baktığım bi kız var 1 aylıktı aldım 4 yasında şuan teyzesi :)
Aaa ben de bilmiyordum canım. Ne güzel maşallah sana yaZeynebımız var bizim o :) biraz karışık baktığım bi kız var 1 aylıktı aldım 4 yasında şuan teyzesi :)
Masaallah sana ins kardesi de gelecekZeynebımız var bizim o :) biraz karışık baktığım bi kız var 1 aylıktı aldım 4 yasında şuan teyzesi :)
Kuck mu normal igne mi ben aciya dayanikliym ama kndime kendim yapamam baskasi olsa sogukknliyim :)))iğneler düsünmeyin cok kolay yaparsınız.. ben ilk igne mi daha bu akşam yaptım..
Canım daha önce anlattım ama sanırım sizler yoktunuz o zaman :) ağrıların devam ediyormuAaa ben de bilmiyordum canım. Ne güzel maşallah sana ya
bende öyle düşünüyordum kendim yapamam diye... hastanede anlattılar bide video izledim yaptım. acı hissetmiyorsun bile..Kuck mu normal igne mi ben aciya dayanikliym ama kndime kendim yapamam baskasi olsa sogukknliyim :)))
Kaçırdım canım sanırım. Ediyor çokça aynı şekilde tam gazCanım daha önce anlattım ama sanırım sizler yoktunuz o zaman :) ağrıların devam ediyormu
Bunu esimle konuyrduk gecen yil tayin isteyip aldgimiz bebegin evlatlik oldgiunu bilmemelerini istemistm ama kadinlar klubu yani siz umut oldunuz kendi evladimiz olsn dye ugrasmaya karar vrdk ama nasip ollmzsa bi bebek buyutup ona az da olsa becerebilrsek anne baba olmayi isterzKızlar bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz???? Başka bi yere tayin isteyip bide evlatlık bi bebek alıp gitmek istiyorum oraya. Sıfırdan başlamak tüm olumsuzlukları geride bırakmak istiyorum.
Çok üzüldüm ama İnan geçecek bunlar ben iki defa negatif almış biri olarak her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.Evet çok yıpranıyorsun ama sağlığın yerinde olsun yine dene.Bakarsın bu süreçte doğal olur.Vitaminler konusunda ise net bir şey diyemiyorum.Ben çok da yararlı olduklarını düşünmüyorum ama bitkisel şeyler dene bir daha ki denemeye kadar.Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03
Kesinlikle düzene güvenme derim sonuçlar çok iyi çıkıyor.En iyi sonuçlar tüp bebek merkezlerinde bence.Arkadaşlar eşime sperm testi yaptıracağız da. 3 aylık gıda takviyesi,yaşam şeklinde değişiklik vs bakalım nasıl etki etmiş diye. Ona göre de aşılama veya tüp bebek karar vereceğiz. Önceki sperm testini ankara düzen laboratuvarında yaptırmıştık. Fakat burada okuduğum bazı yorumlarda ankara düzen laba güvenmiyoruz gibi şeyler var. Bu da aklımı karıştırdı. Sizce aynı yerde mi yaptırmalıyım yoksa başka bir laboratuvarda mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Ona göre tedaviyi sekillendirecegiz.
Çok yoruldum artık ne yapacağım bilemiyorumÇok üzüldüm ama İnan geçecek bunlar ben iki defa negatif almış biri olarak her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.Evet çok yıpranıyorsun ama sağlığın yerinde olsun yine dene.Bakarsın bu süreçte doğal olur.Vitaminler konusunda ise net bir şey diyemiyorum.Ben çok da yararlı olduklarını düşünmüyorum ama bitkisel şeyler dene bir daha ki denemeye kadar.
İnan şu an öyle hissediyorsun biraz zaman geçsin tekrar başlarsın düşünmeye.Elbet kolay değil yaşadıklarımız ama İnan her deneme birbirinden farklı.Biraz dinlenin ve takviyeler kullanın bitkisel.Biraz dinlenip devam.Çok yoruldum artık ne yapacağım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?