Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03
Canim herseyin hayirlisi.herseyin bi vakti zamani var.hayatta en buyuk imtihanimiz bu olsun ins.

Kızlar birşey sorucam 1.5 -2 yıl evvel Urfa’da amh baktırmıştım 5.73 tü bu sene adıyamanda baktırdım Ankara’ya yolluyoruz dediler zaten amh 2.95 çıktı. Bu iki sonuç arasındaki fark nedir böyle yaaaa ???

Cihaz farkı olabilir benimde son aşılamada 1.39 du bu tüp bebek te 0.96 çıktı bende çok sasirmistim yani 2 test arasında 1 yıl yok

Arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?Laboratuvarına güvendiğiniz.

Canım ben önceden adet olmadığım normal bir günde baktırmıştım 1.7 çıkmıştı. Bu tedavide adetin 2. Günü bakıldı 3.47 çıktı. Doktor usgde gördüğüme göre 3.47 doğru dedi. Normalde amh her zaman bakılabiliyor ama benim doktor adetliyken olan sonuç daha doğru dedi. Sen ne zaman baktırmıştın?

:) 5.73 olanına adetten sonra baktırdım. Bu amh 2.95 çıkanada adetin 4. Günü baktırdım. Neden bu kadar fark çıkmış. Anlamadım rezerv bu kadar azalmaz demi ????

:) 5.73 olanına adetten sonra baktırdım. Bu amh 2.95 çıkanada adetin 4. Günü baktırdım. Neden bu kadar fark çıkmış. Anlamadım rezerv bu kadar azalmaz demi ????
Canım ultrasonda gördükleri ile beraber yorum yapıyorlar. Bu arada azalma değilde normal sınıra inmiş. Sen yumurta kalitesi için bir şeyler kullanıyordun belki polikistik yapıdan normale dönmüştür.

Canım ultrasonda gördükleri ile beraber yorum yapıyorlar. Bu arada azalma değilde normal sınıra inmiş. Sen yumurta kalitesi için bir şeyler kullanıyordun belki polikistik yapıdan normale dönmüştür.
Hmmm inafolic kombi kullanıyorum cnm. Belki de öyledir. Neyse hayırlısı olsun. Yumurtam az olsa da çok olsa da bi halt olduğu yokkkkkk zaten :)

Hmmm inafolic kombi kullanıyorum cnm. Belki de öyledir. Neyse hayırlısı olsun. Yumurtam az olsa da çok olsa da bi halt olduğu yokkkkkk zaten :)
Canım sen doğal yoldan hamile kalabiliyorsun, çok karamsar olma, bir gün olacak inşallah. Hiç olmadı tüp bebeğe başlarsın, sizin iyi embriyolarınız olur diye düşünüyorum. Gebelik için de riskli gebelik uzmanına gidersin, diğer özel durumlardan dolayı.

Canım arkadaşım çok teşekkürler moral verdiğin için. Perinatologa bu adetimle gidicem inşşş. Bizde başlıycaz Mart’ta. 8-9 ay korunduk hastalıktan dolayı psikolojim çok rahattı geçen ay yumurtlama günü birliktelik oldu. Bi umutlandım bugün idrar testi yaptım belki tutar diye ama nerdeeeee. Koca bi tek çizgi ile yüzyüze geldik. Biraz üzüldüm. artık olsun istiyorum yaaa

Benim de testime 3 gün kaldı ama önceki tecrübelerden pek umutlanamıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.

donasyon die bi ihtimalde var. benim tup bebek tutmazsa dusunurim

Dna hasarı % kaçtı canım mikroçip ve imsi yi size önerdiler

Zeynep canım bence sen doğal yolla hamile kalacaksın yine ve kuzuna kavuşacaksın inanıyorum. Üzülme olacak inşallah. Biliyorum ne kadar istediğini neler hissettiğini.. Ama olacak hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim.
Evet canım dün yaptım 198,5 çıktı. Doktorum yarın istedi bide tekrar inşallah artar yine kuzum. Bekliyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…