- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Desteğin için teşekkürlerZeynep canım bence sen doğal yolla hamile kalacaksın yine ve kuzuna kavuşacaksın inanıyorum. Üzülme olacak inşallah. Biliyorum ne kadar istediğini neler hissettiğini.. Ama olacak hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim.
Evet canım dün yaptım 198,5 çıktı. Doktorum yarın istedi bide tekrar inşallah artar yine kuzum. Bekliyorum işte..
Dna hasarı % kaçtı canım mikroçip ve imsi yi size önerdiler
gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı nasip etsinZeynep canım bence sen doğal yolla hamile kalacaksın yine ve kuzuna kavuşacaksın inanıyorum. Üzülme olacak inşallah. Biliyorum ne kadar istediğini neler hissettiğini.. Ama olacak hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim.
Evet canım dün yaptım 198,5 çıktı. Doktorum yarın istedi bide tekrar inşallah artar yine kuzum. Bekliyorum işte..
Sizde mi seçil hocayı düşünüyorsunuz?Dna hasarı % kaçtı canım mikroçip ve imsi yi size önerdiler
Evet sizin tedavi ne durumda mennunmusunuz? Benim pgt yapılması gerek ve rezervim azSizde mi seçil hocayı düşünüyorsunuz?
umudunuzu lutfen kaybetmeyin. Bebeginiz sizi bekliyor sadece zaman... boyle dusunun.Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03
baskentArkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?Laboratuvarına güvendiğiniz.
canim 3 gun kalmis oncesinde test yapmayacak misin?Canım ben önceden adet olmadığım normal bir günde baktırmıştım 1.7 çıkmıştı. Bu tedavide adetin 2. Günü bakıldı 3.47 çıktı. Doktor usgde gördüğüme göre 3.47 doğru dedi. Normalde amh her zaman bakılabiliyor ama benim doktor adetliyken olan sonuç daha doğru dedi. Sen ne zaman baktırmıştın?
Bizim 3 embriyomuz var. Transferi yaza bıraktık. Genel olarak memnun kaldım. Seçil hanım ve hemşireler özellikle çok iyiler. Fakat muhasebe ile ilgilenen Burak bey embriyo dondurma ücretini başta anlaştığımız şekilde değil daha fazla aldı ben öyle dememiştim dedi. Birde 3 emriyoyu aynı tüpte dondurmuşlar çözülürken nasıl olacak bu durum düşündürdü. Kendileri çözdükten sonra saplam kalırsa tekrar dındurabiliriz dedi ama işte yapacak birşey yok. Ama seçil hanım gerçekten çok iyi bir doktor.Evet sizin tedavi ne durumda mennunmusunuz? Benim pgt yapılması gerek ve rezervim az
Bu yüzden karar veremedim...
Ne kadar çok embriyo olursa o kadar iyi tek gen hastalığı taşıyıcısıyım
İNşallah rabbim girdiğimiz bu yolda elimizi boş bırakmasınBizim 3 embriyomuz var. Transferi yaza bıraktık. Genel olarak memnun kaldım. Seçil hanım ve hemşireler özellikle çok iyiler. Fakat muhasebe ile ilgilenen Burak bey embriyo dondurma ücretini başta anlaştığımız şekilde değil daha fazla aldı ben öyle dememiştim dedi. Birde 3 emriyoyu aynı tüpte dondurmuşlar çözülürken nasıl olacak bu durum düşündürdü. Kendileri çözdükten sonra saplam kalırsa tekrar dındurabiliriz dedi ama işte yapacak birşey yok. Ama seçil hanım gerçekten çok iyi bir doktor.
Erken test yaptırmak istemiyorum canım, negatifse en azından 2 günüm daha iyi geçer. Pozitifse de değer az mı çok mu yine kimyasal gebelik mi stresine girmeyim.umudunuzu lutfen kaybetmeyin. Bebeginiz sizi bekliyor sadece zaman... boyle dusunun.
baskent
Hastahanesi
canim 3 gun kalmis oncesinde test yapmayacak misin?
zeynepppppppp nasilsin canim?
bu aynı tüpe koyma durumu hakkında ne dediler ??? nasıl olması gerekiyormuş aslında ??Bizim 3 embriyomuz var. Transferi yaza bıraktık. Genel olarak memnun kaldım. Seçil hanım ve hemşireler özellikle çok iyiler. Fakat muhasebe ile ilgilenen Burak bey embriyo dondurma ücretini başta anlaştığımız şekilde değil daha fazla aldı ben öyle dememiştim dedi. Birde 3 emriyoyu aynı tüpte dondurmuşlar çözülürken nasıl olacak bu durum düşündürdü. Kendileri çözdükten sonra saplam kalırsa tekrar dındurabiliriz dedi ama işte yapacak birşey yok. Ama seçil hanım gerçekten çok iyi bir doktor.
haklisin. Insan dusunmekten perisan oluyo oyke miydi boyle miydi diye. Ama insallah bu sefer olacak canimErken test yaptırmak istemiyorum canım, negatifse en azından 2 günüm daha iyi geçer. Pozitifse de değer az mı çok mu yine kimyasal gebelik mi stresine girmeyim.
İyi olmaya çalışıyorum cnm. Sağlık olarak iyiyim psikolojimi toparlamaya çalışıyorum. Bizde artık başlayacağız çalışmaya. Rabbim inş nasip eder. Sen nasılsın cnm , Bebişler nasıl ????umudunuzu lutfen kaybetmeyin. Bebeginiz sizi bekliyor sadece zaman... boyle dusunun.
baskent
Hastahanesi
canim 3 gun kalmis oncesinde test yapmayacak misin?
zeynepppppppp nasilsin canim?
Aslında nasıl olması gerektiğini de net bilmiyordum sanki 2 şerli donduruyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum. Benim gönlümden geçen tabiki 2 sini ayrı kalan 1 ini ayrı dondurmaları olurdu ama bana söylediklerinde nasıl donduracaklarını söylemediler sonra sorduğumda da yapacak birşey yoktu artık.bu aynı tüpe koyma durumu hakkında ne dediler ??? nasıl olması gerekiyormuş aslında ??
calismaya derken tup bebek mi canim yoksa normal yolla mi dneyeceksiniz? Ben de bebeklerde iyiler cok sukur. Tek bakmaya basladim yorucu ama en azindan kafam rahatİyi olmaya çalışıyorum cnm. Sağlık olarak iyiyim psikolojimi toparlamaya çalışıyorum. Bizde artık başlayacağız çalışmaya. Rabbim inş nasip eder. Sen nasılsın cnm , Bebişler nasıl ????
gönlünü ferah tut canım.. inşallah sıkıntı çıkmaz.. transferinde güzel olur... güzel haberler verirsin bizeAslında nasıl olması gerektiğini de net bilmiyordum sanki 2 şerli donduruyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum. Benim gönlümden geçen tabiki 2 sini ayrı kalan 1 ini ayrı dondurmaları olurdu ama bana söylediklerinde nasıl donduracaklarını söylemediler sonra sorduğumda da yapacak birşey yoktu artık.
O nasilolyr canim?donasyon die bi ihtimalde var. benim tup bebek tutmazsa dusunurim
Limoncum izne mi ayrıldın yoksa okula devam mı ?calismaya derken tup bebek mi canim yoksa normal yolla mi dneyeceksiniz? Ben de bebeklerde iyiler cok sukur. Tek bakmaya basladim yorucu ama en azindan kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?