Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Desteğin için teşekkürler Moralim yükseliyor bunları duyunca. Bakalım hayırlısı olur inşşşş. Senin için de çok sevindim değerin iyi maşallahhhh inş katlanarak artar ve sağlıcakla kucağına alırsın Bebişini :)

gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba. Bugün transfer de 11. Gün Beta Hcg 1.03 çıktı gerçek test tarihi yarın ama artık bişey de degismeyecegi için sonuç olumsuz maalesef
8. Gün Beta Hcg 0.431
11. Gün Beta Hcg 1.03
umudunuzu lutfen kaybetmeyin. Bebeginiz sizi bekliyor sadece zaman... boyle dusunun.

Arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?Laboratuvarına güvendiğiniz.
baskent
Hastahanesi

canim 3 gun kalmis oncesinde test yapmayacak misin?

zeynepppppppp nasilsin canim?

Evet sizin tedavi ne durumda mennunmusunuz? Benim pgt yapılması gerek ve rezervim az
Bu yüzden karar veremedim...
Ne kadar çok embriyo olursa o kadar iyi tek gen hastalığı taşıyıcısıyım
Bizim 3 embriyomuz var. Transferi yaza bıraktık. Genel olarak memnun kaldım. Seçil hanım ve hemşireler özellikle çok iyiler. Fakat muhasebe ile ilgilenen Burak bey embriyo dondurma ücretini başta anlaştığımız şekilde değil daha fazla aldı ben öyle dememiştim dedi. Birde 3 emriyoyu aynı tüpte dondurmuşlar çözülürken nasıl olacak bu durum düşündürdü. Kendileri çözdükten sonra saplam kalırsa tekrar dındurabiliriz dedi ama işte yapacak birşey yok. Ama seçil hanım gerçekten çok iyi bir doktor.

İNşallah rabbim girdiğimiz bu yolda elimizi boş bırakmasın

umudunuzu lutfen kaybetmeyin. Bebeginiz sizi bekliyor sadece zaman... boyle dusunun.

baskent
Hastahanesi

Erken test yaptırmak istemiyorum canım, negatifse en azından 2 günüm daha iyi geçer. Pozitifse de değer az mı çok mu yine kimyasal gebelik mi stresine girmeyim.

bu aynı tüpe koyma durumu hakkında ne dediler ??? nasıl olması gerekiyormuş aslında ??

Erken test yaptırmak istemiyorum canım, negatifse en azından 2 günüm daha iyi geçer. Pozitifse de değer az mı çok mu yine kimyasal gebelik mi stresine girmeyim.
haklisin. Insan dusunmekten perisan oluyo oyke miydi boyle miydi diye. Ama insallah bu sefer olacak canim

baskent
Hastahanesi

İyi olmaya çalışıyorum cnm. Sağlık olarak iyiyim psikolojimi toparlamaya çalışıyorum. Bizde artık başlayacağız çalışmaya. Rabbim inş nasip eder. Sen nasılsın cnm , Bebişler nasıl ????

Kızlar bende bu ay başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe eşimin değerler düzeldi ama gene olmuyor.İkinci günü yumurta sayıma baktıracağım eğer çoksa başlayacağım.Ama kararsızım eğer 5.güne giden embriyom olursa pgt yaptırsam mı yaptırmasam mı

bu aynı tüpe koyma durumu hakkında ne dediler ??? nasıl olması gerekiyormuş aslında ??
Aslında nasıl olması gerektiğini de net bilmiyordum sanki 2 şerli donduruyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum. Benim gönlümden geçen tabiki 2 sini ayrı kalan 1 ini ayrı dondurmaları olurdu ama bana söylediklerinde nasıl donduracaklarını söylemediler sonra sorduğumda da yapacak birşey yoktu artık.

calismaya derken tup bebek mi canim yoksa normal yolla mi dneyeceksiniz? Ben de bebeklerde iyiler cok sukur. Tek bakmaya basladim yorucu ama en azindan kafam rahat

gönlünü ferah tut canım.. inşallah sıkıntı çıkmaz.. transferinde güzel olur... güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…