- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Kuzum şimdi kan verdim 4 bucukda çıkacak sonuç bana dua et olurmu çok korkuyorum hayırlısı olsun inşallah
Donasyon başkasının yumurtası yada başkasının spermi kullanılarak hamile kalınan yöntem değilmi neyse bu konuda yazdım 3 gün Ban yemiştim ben :)O nasilolyr canim?
Ben henüz ilaç aşamasındayım. Bende çok merak ediyorum nasıl gidiyor :) bir kez muayeneye gittim yarın 8. Günüm 2. Muayeneme gideceğim. Hiçbirşey hissetmiyorum. Acaba yumoşlar mı büyümüyor diyorum
Ay evet hatırlıyorum ama sende açtın ağzını yumdun gözünüDonasyon başkasının yumurtası yada başkasının spermi kullanılarak hamile kalınan yöntem değilmi neyse bu konuda yazdım 3 gün Ban yemiştim ben :)
Neden o kadar ara verdi doktor beni 2 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakıyordu.Birde e 2 değerime.Çok ara vermiş sanki.ya da başka bir yol izliyordur belki.Ben henüz ilaç aşamasındayım. Bende çok merak ediyorum nasıl gidiyor :) bir kez muayeneye gittim yarın 8. Günüm 2. Muayeneme gideceğim. Hiçbirşey hissetmiyorum. Acaba yumoşlar mı büyümüyor diyorum
KonusmicamAy evet hatırlıyorum ama sende açtın ağzını yumdun gözünübu şekilde çocuk sahibi olanlar var. Herkesin değer yargısı başka olabiliyor :)
Beni hiç cagirmadi yine 1 defa çağırmış :)Neden o kadar ara verdi doktor beni 2 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakıyordu.Birde e 2 değerime.Çok ara vermiş sanki.ya da başka bir yol izliyordur belki.
Sizde sorun neydi? Donasyon mu önerdiler? Sperm donasyonu mu? Yumurta donasyonu mu?donasyon die bi ihtimalde var. benim tup bebek tutmazsa dusunurim
Evet çok ilginç nasıl bir defayla anlamış şaşırdım.Beni hiç cagirmadi yine 1 defa çağırmış :)
Gidince soracağım bilmiyorum neden ara verdi. Herşey düzgün ilerliyor dedi ilk gittiğimde. Birsürü yumurtan var dedi. E2 yaptırdım 690 çıkmıştı 3. İğnem sonucu.Neden o kadar ara verdi doktor beni 2 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakıyordu.Birde e 2 değerime.Çok ara vermiş sanki.ya da başka bir yol izliyordur belki.
Valla bakEvet çok ilginç nasıl bir defayla anlamış şaşırdım.
Senin bebek mucize bebek :) bir daha kapısını açma o merkezin. Çok saçmaladılar tedavindeValla bakSaklicennet biliyor benim tedaviyi :) E2 falan 1 defa bakıldı hormon testi yapılmadi :)
Senin bebek mucize bebek :) bir daha kapısını açma o merkezin. Çok saçmaladılar tedavinde
Bazen böyle olabiliyor hangisini dikkate almak gerek bilmiyorum ama ikincisi de kötü bir değer değil. Kafana takma sakın.Kızlar birşey sorucam 1.5 -2 yıl evvel Urfa’da amh baktırmıştım 5.73 tü bu sene adıyamanda baktırdım Ankara’ya yolluyoruz dediler zaten amh 2.95 çıktı. Bu iki sonuç arasındaki fark nedir böyle yaaaa ???
Ediyorum canm rabbim ins gonlumden geceni nasipetsnKuzum şimdi kan verdim 4 bucukda çıkacak sonuç bana dua et olurmu çok korkuyorum hayırlısı olsun inşallah
T Tubeee canım koruyucu aile olmak çok iyi bir düşünce ama bence şuan değil. Şuan onu sil kafandan. Tüp bebek olmadı diyelim. Tedavi için bütçe ayırın ve İstanbul’a gelin İnan senin durumunda olup bir çocuk doğurup ikizlerini de ikinci dondurulmuşlardan kucağına alanlar var.
Bende koruyucu aile olmak istiyorum ama ilk önce kendi evladımı kucağıma almak istiyorum. Sonra elbette annesiz babasız yavrulardan birinide sahiplenmek istiyorum. Lütfen umutsuz da ümitsiz de olma. Farklı çareler yollar arama şuan. İnan çok sağlam merkezler var. En azından azospermi olup bebek sahibi olanlar var onları düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?