Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan ben de senin icin girdim bugunkan vereckti dye Saklicennet senin nasl gdyr canim
Ben henüz ilaç aşamasındayım. Bende çok merak ediyorum nasıl gidiyor :) bir kez muayeneye gittim yarın 8. Günüm 2. Muayeneme gideceğim. Hiçbirşey hissetmiyorum. Acaba yumoşlar mı büyümüyor diyorum

Donasyon başkasının yumurtası yada başkasının spermi kullanılarak hamile kalınan yöntem değilmi neyse bu konuda yazdım 3 gün Ban yemiştim ben :)
Ay evet hatırlıyorum ama sende açtın ağzını yumdun gözünü bu şekilde çocuk sahibi olanlar var. Herkesin değer yargısı başka olabiliyor :)

Neden o kadar ara verdi doktor beni 2 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakıyordu.Birde e 2 değerime.Çok ara vermiş sanki.ya da başka bir yol izliyordur belki.

T Tubeee canım koruyucu aile olmak çok iyi bir düşünce ama bence şuan değil. Şuan onu sil kafandan. Tüp bebek olmadı diyelim. Tedavi için bütçe ayırın ve İstanbul’a gelin İnan senin durumunda olup bir çocuk doğurup ikizlerini de ikinci dondurulmuşlardan kucağına alanlar var.
Bende koruyucu aile olmak istiyorum ama ilk önce kendi evladımı kucağıma almak istiyorum. Sonra elbette annesiz babasız yavrulardan birinide sahiplenmek istiyorum. Lütfen umutsuz da ümitsiz de olma. Farklı çareler yollar arama şuan. İnan çok sağlam merkezler var. En azından azospermi olup bebek sahibi olanlar var onları düşün.

Neden o kadar ara verdi doktor beni 2 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakıyordu.Birde e 2 değerime.Çok ara vermiş sanki.ya da başka bir yol izliyordur belki.
Gidince soracağım bilmiyorum neden ara verdi. Herşey düzgün ilerliyor dedi ilk gittiğimde. Birsürü yumurtan var dedi. E2 yaptırdım 690 çıkmıştı 3. İğnem sonucu.
Sonra dozu bir tık arttırdı 5. İğnemde ve yanına cetrotide diye bir iğne ekledi yarın sabah kontrolüm var bakalım.

Bazen böyle olabiliyor hangisini dikkate almak gerek bilmiyorum ama ikincisi de kötü bir değer değil. Kafana takma sakın.

U Umut2019 üzülmemek elde değil biliyorum ama her düştüğünde daha da güçlenerek kalkmayı öğrenmemiz gerek. Yolumuz uzun ve yorucu bu kez olmadı bir daha olmayacak diye birşey yok. Her nasip vaktine esirmiş derler. Sen şimdi bu tedavinde iyi gitmeyen eksik olan ne onları bul ve bir sonraki daha iyi olsun. Merkezi lab iyi olan biryer seçmek çok önemliymiş. Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…