- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Hiçbir bilgim Yok ama değer kötü değil içini ferah tut.Ya kızlar bugün kan testi yaptırdım 345 olmuş tam 2 katı olmamış :/ iyi mi sizce
En son ne zaman yaptırdın.Eğer dünse iki katı olmaz iki günde bir iki katı olması gerek.Ya kızlar bugün kan testi yaptırdım 345 olmuş tam 2 katı olmamış :/ iyi mi sizce
Aynı saatte mi yaptırdın ??? Bu önemli ona göre.Ya kızlar bugün kan testi yaptırdım 345 olmuş tam 2 katı olmamış :/ iyi mi sizce
Yok canım 2 saat daha erken oldu Pazartesi’ye göreAynı saatte mi yaptırdın ??? Bu önemli ona göre.
Ondandır o zaman. Kafana takma canım. Sen aspirin , kan sulandırıcı iğne vs kullanıyor musun???Yok canım 2 saat daha erken oldu Pazartesi’ye göre
Normal yoldan cnm. 8 aldır korunuyorduk.calismaya derken tup bebek mi canim yoksa normal yolla mi dneyeceksiniz? Ben de bebeklerde iyiler cok sukur. Tek bakmaya basladim yorucu ama en azindan kafam rahat
Kullanıyorum canım iğne. İlaçlara devam. Ondandır demi ya zeynep. Doktora yazdım whatsapptan bakalımOndandır o zaman. Kafana takma canım. Sen aspirin , kan sulandırıcı iğne vs kullanıyor musun???
Tabi ki cnm ondandır. Hem Dr bana %60 artması yeterlidir demişti.Kullanıyorum canım iğne. İlaçlara devam. Ondandır demi ya zeynep. Doktora yazdım whatsapptan bakalım
Bu 3. Kan verişin demi canım bende hiç anlamiyorum bu kan işindenYa kızlar bugün kan testi yaptırdım 345 olmuş tam 2 katı olmamış :/ iyi mi sizce
sperm yada yumurta satin aliosun cnm. onu transfer ediolarO nasilolyr canim?
Himm bilemiuorum hayatta her sey insan icin o yuzden kesin bisey diyemem allah hayilrisini versin ne verrsesperm yada yumurta satin aliosun cnm. onu transfer ediolar
izne ayrildim canim ucretsiz izne ayrilcam 1 ay sonraLimoncum izne mi ayrıldın yoksa okula devam mı ?
simdilik sperm cnmSizde sorun neydi? Donasyon mu önerdiler? Sperm donasyonu mu? Yumurta donasyonu mu?
ben evlatliktan sa donasyonu terxih ederim en azindan kendim dogururum. tbi tercihHimm bilemiuorum hayatta her sey insan icin o yuzden kesin bisey diyemem allah hayilrisini versin ne verrse
İnşallah gerek kalmaz. Tüp bebeği nerede düşünüyorsunuz?simdilik sperm cnm
Evet senin çocuğun olur ama kocanın olmaz senin sevdiğin kadar sevmez....neyse dediğiniz gibi tercihben evlatliktan sa donasyonu terxih ederim en azindan kendim dogururum. tbi tercih
suan izmirdeyim. burda dusunuyorum. eger tutmazsa dusunuyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiormİnşallah gerek kalmaz. Tüp bebeği nerede düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?