evlatlikta ayni duyguyu yasamayacakmiydinz.Evet senin çocuğun olur ama kocanın olmaz senin sevdiğin kadar sevmez....neyse dediğiniz gibi tercih
Bunu ben de konusmustum dha once esimle sadece ismini blmyrdm duymustm esim sicak bakmadi ama cok istesem konussam ikna olabilcek biri ama ben kalben isteyemedim cddianlamada herksn tcihine saygi duyarm ben bi de dini boyuttan arastrmstm o acidan da uygun deglms dye ogrenmstm ama insanoglu bu her sey gelyr basina o yuzden ben de kesin kesin yapmam diyemem ypsm da bî esim bilir bi ben diye dusunyrm . Konusu gecmisken syaziyorm yoksa ole bi planim yok tedavilerr bakacgzevlatlikta ayni duyguyu yasamayacakmiydinz.
Anlıyorum sizi inşallah tutar. İstanbul’a gelme olasılığınız nedir? Burada iyi merkezler var. Donasyonu Kıbrıs yapıyor diye biliyorum. Birde istanbulda deneyin derim. Şişli memorialı öneririm.suan izmirdeyim. burda dusunuyorum. eger tutmazsa dusunuyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiorm
Kat kat artsın inşallah canım. Hadi bakalımKızlar ilk değerim 13.7 idi hatırlıyorsaniz bugün 34.41 olmuş hemşire cuma günü tekrar istedi
İnşallah canım sanki düşük değerle başladı gibi ama ısrarla soruyorum hemşireye doktora sorun yok önemli olan 2 kat artması diyorlar bilmiyorum Kat kat artsın inşallah canım. Hadi bakalım
cnm istanbulda sonraki asama hakkimizda hayirlisiAnlıyorum sizi inşallah tutar. İstanbul’a gelme olasılığınız nedir? Burada iyi merkezler var. Donasyonu Kıbrıs yapıyor diye biliyorum. Birde istanbulda deneyin derim. Şişli memorialı öneririm.
Canım 34.41 olmuş yaklaşık 3 kat artmış...hemşire ilk testi çok erken yaptığımı söyledi 3.gun embriyosu ve 5. Gun embriyosu arasında fark oluyormuş yanı daha küçük sanırım o yüzden ilk Değer düşük çıkmıştı 13.7 kafam almıyor bunları inankı bugün arayıp sonucu söylediğimde gayet iyi dediler hayırlısı artık :)Suskun Ceylan kuzum sana bakmaya geldin tahlil sonucun nedir?
tercih meselesi dedigim gibi. psikolojik olrk hazir olmk lazim.Bunu ben de konusmustum dha once esimle sadece ismini blmyrdm duymustm esim sicak bakmadi ama cok istesem konussam ikna olabilcek biri ama ben kalben isteyemedim cddianlamada herksn tcihine saygi duyarm ben bi de dini boyuttan arastrmstm o acidan da uygun deglms dye ogrenmstm ama insanoglu bu her sey gelyr basina o yuzden ben de kesin kesin yapmam diyemem ypsm da bî esim bilir bi ben diye dusunyrm . Konusu gecmisken syaziyorm yoksa ole bi planim yok tedavilerr bakacgz
Hiçbir sorun yok görünüyor :)Kizlar semen testinde bir sorum varmi diye bakabilirmisiniz 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama bi türlü gebelik olismuyor
Senın değerleri görünce kendimden korkuyorum ama senınki 5.gun embriyosuydu sanırımKat kat artsın inşallah canım. Hadi bakalım
Evet evet gayet iyi ilerliyor ben bile çok şaşkınım. :)Canım 34.41 olmuş yaklaşık 3 kat artmış...hemşire ilk testi çok erken yaptığımı söyledi 3.gun embriyosu ve 5. Gun embriyosu arasında fark oluyormuş yanı daha küçük sanırım o yüzden ilk Değer düşük çıkmıştı 13.7 kafam almıyor bunları inankı bugün arayıp sonucu söylediğimde gayet iyi dediler hayırlısı artık :)
Düşük değil demi sende söyle düşük değil deEvet evet gayet iyi ilerliyor ben bile çok şaşkınım. :)
Maaşallah diyelim ya çok sevindim
Kuzum longwayda iki tane var sen ona ben bakıyorsun belki de onun ki ikiz kim bilir.Senın değerleri görünce kendimden korkuyorum ama senınki 5.gun embriyosuydu sanırım
Niye şaşkınsınnnnnn tedavımden çıkan sonuca mıEvet evet gayet iyi ilerliyor ben bile çok şaşkınım. :)
Maaşallah diyelim ya çok sevindim
Seni rahatlatmak içinmiş demiyorum İnan düşük değil. Memorailın sayfasından 5. Gün moriyorsu ilk test 26ydı sonra kat kat artarak devam etti seninki de gayet iyi ilerliyor.Düşük değil demi sende söyle düşük değil de
Yaaaa 2 embriyomu yerleştırdıker şimdi öğrendim bak inşallah ikiz olur ozaman bana normalsin deeKuzum longwayda iki tane var sen ona ben bakıyorsun belki de onun ki ikiz kim bilir.
Ben yalan söyliyeyim senin tedavin hiç iç açıcı gelmemişti çok üzülmüştüm merkeze de çok kızmıştım ama oldu işte bir yumurtadan bir minnoş oldu inşallah. Şimdi pozitif düşünüyoruz :)Niye şaşkınsınnnnnn tedavımden çıkan sonuca mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?