Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evlatlikta ayni duyguyu yasamayacakmiydinz.
Bunu ben de konusmustum dha once esimle sadece ismini blmyrdm duymustm esim sicak bakmadi ama cok istesem konussam ikna olabilcek biri ama ben kalben isteyemedim cddianlamada herksn tcihine saygi duyarm ben bi de dini boyuttan arastrmstm o acidan da uygun deglms dye ogrenmstm ama insanoglu bu her sey gelyr basina o yuzden ben de kesin kesin yapmam diyemem ypsm da bî esim bilir bi ben diye dusunyrm . Konusu gecmisken syaziyorm yoksa ole bi planim yok tedavilerr bakacgz

suan izmirdeyim. burda dusunuyorum. eger tutmazsa dusunuyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiorm
Anlıyorum sizi inşallah tutar. İstanbul’a gelme olasılığınız nedir? Burada iyi merkezler var. Donasyonu Kıbrıs yapıyor diye biliyorum. Birde istanbulda deneyin derim. Şişli memorialı öneririm.

Kizlar semen testinde bir sorum varmi diye bakabilirmisiniz 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum ama bi türlü gebelik olismuyor

Eklentiler

• 20190220_191747.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar morfoloji 1, ileri hareket 0 ve sayımız 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi. Acaba morfoloji düşüklüğü etkilermi tüp bebek şansımı. Varmı bizim gibi olupta tüp bebekle hamile kalan

Suskun Ceylan kuzum sana bakmaya geldin tahlil sonucun nedir?
Canım 34.41 olmuş yaklaşık 3 kat artmış...hemşire ilk testi çok erken yaptığımı söyledi 3.gun embriyosu ve 5. Gun embriyosu arasında fark oluyormuş yanı daha küçük sanırım o yüzden ilk Değer düşük çıkmıştı 13.7 kafam almıyor bunları inankı bugün arayıp sonucu söylediğimde gayet iyi dediler hayırlısı artık :)

tercih meselesi dedigim gibi. psikolojik olrk hazir olmk lazim.

Evet evet gayet iyi ilerliyor ben bile çok şaşkınım. :)
Maaşallah diyelim ya çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…