- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
NormalsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnYaaaa 2 embriyomu yerleştırdıker şimdi öğrendim bak inşallah ikiz olur ozaman bana normalsin dee
Neler yaşadığımı biliyorsun 2 buçuk yıl oldu ilk defa böyle olunca şaşkınlığım hala gitmediSeni rahatlatmak içinmiş demiyorum İnan düşük değil. Memorailın sayfasından 5. Gün moriyorsu ilk test 26ydı sonra kat kat artarak devam etti seninki de gayet iyi ilerliyor.
canim artmis degerin cok sukur. Dusuk diye endise etme Allah ol derse olacak. Hangi gun test yaptin?İnşallah canım sanki düşük değerle başladı gibi ama ısrarla soruyorum hemşireye doktora sorun yok önemli olan 2 kat artması diyorlar bilmiyorum
Bende olacağına inanmadığım için zerre dikkat etmedim hatta eşime 3 yumurtan 1 tane kalmış gördunmu donduracak kalmadı dedim cevap olarak sen dua et transfer edilecek kalsın dedi tanı ben kibar seklini yazdım o biraz argo söylemiştiNormalsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben olmayacaktı ne yalan söyliyeyim olacaktı
İlk test 9. Gun 2. Test 11 veeee 3.gun embriyosucanim artmis degerin cok sukur. Dusuk diye endise etme Allah ol derse olacak. Hangi gun test yaptin?
Bilmem mi ya bilmem mi? İnan çok ama çok sevindim ama aybalama çok üzüldüm onda bizimle aynı anda başlamıştı hatta normal gebe kaldı düşük yaptı. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.Neler yaşadığımı biliyorsun 2 buçuk yıl oldu ilk defa böyle olunca şaşkınlığım hala gitmedi
Kendine dikkat et olmaz böyle. Allahtan Umut kesilmez diye boşunamı dediler... lütfen!!!Bende olacağına inanmadığım için zerre dikkat etmedim hatta eşime 3 yumurtan 1 tane kalmış gördunmu donduracak kalmadı dedim cevap olarak sen dua et transfer edilecek kalsın dedi tanı ben kibar seklini yazdım o biraz argo söylemiştinasip işte rabbim ol dedi :) ve ben hala folıkasıt kullanmıyorum
Evet ben onun normal yolla kalıcağına inanıyorum 1 defa kaldı nıye olmasınkı tekrar olucak inşallah bende çok üzgünüm inanki onunkı blast embriyoydu sanırım nasıpBilmem mi ya bilmem mi? İnan çok ama çok sevindim ama aybalama çok üzüldüm onda bizimle aynı anda başlamıştı hatta normal gebe kaldı düşük yaptı. Şimdi neden böyle oldu anlamadım.
Rahim filmi vajinal ultrosan hormon testi hepsini yaptırdım ama bir sorun yok diyorlar anlamadım gittiHiçbir sorun yok görünüyor :)
Birde kendinize baktırın rahim filmi çektirin.
Kendim mi alsam folikasıt acaba yarın arayıp sorucamKendine dikkat et olmaz böyle. Allahtan Umut kesilmez diye boşunamı dediler... lütfen!!!
Sayı 31 milyon ileri hız 0 ileri yavaş 2 yerinde 7 haraketsiz 91 morfoloji 0.Kızlar morfoloji 1, ileri hareket 0 ve sayımız 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi. Acaba morfoloji düşüklüğü etkilermi tüp bebek şansımı. Varmı bizim gibi olupta tüp bebekle hamile kalan
tedavi sürecinde folik asit hep verirler kullanın diye ama belki aldığınız başka ilaçların içinde yeterli mik varsa ondan vermemiş olabilirlerKendim mi alsam folikasıt acaba yarın arayıp sorucam
Hayır değildi sen nereyi takip ediyorsun allah aşkınaEvet ben onun normal yolla kalıcağına inanıyorum 1 defa kaldı nıye olmasınkı tekrar olucak inşallah bende çok üzgünüm inanki onunkı blast embriyoydu sanırım nasıp
Sebepsiz infertilite yoktur sebebi bulunamayan infertilite vardır diyor benim dr.Rahim filmi vajinal ultrosan hormon testi hepsini yaptırdım ama bir sorun yok diyorlar anlamadım gitti
Sor ona göre hareket et canım.Kendim mi alsam folikasıt acaba yarın arayıp sorucam
o önemli olan kısım bizim yavrularda yüzde 94 hasarlı, sayımız da çok azSayı 31 milyon ileri hız 0 ileri yavaş 2 yerinde 7 haraketsiz 91 morfoloji 0.
Bu kadar berbat değer daha önce gördünüz mü bilmiyorum ama eşimin değerleri bu
Şişli Memorial da 0 morfolojiyle birsürü kişi hamile kaldı ve çocukları oldu. Bende başladım inşallah benim de olur inşallah hepimizin olur. :)
Önemli olan baş kısmı normal olan olsun yetiyor.
Hayır değildi sen nereyi takip ediyorsun allah aşkınalongwayinde aybalamında 3. Gün embriyosuydu. Şaşkın :) ben senin yerine de üzülürüm sen şuan bebeğine odaklan mutlu ve pozitif ol.
Bir arkadaşın %96 baş sorunu vardı memorialda gebe kaldı :)o önemli olan kısım bizim yavrularda yüzde 94 hasarlı, sayımız da çok az
canım bahçecide başladım mustafa hoca ile, ekimden beri tedavideyiz, Allah muhtaç etmesin ama ikinci adres orası aklımda, memorial da tüp bebek merkezinin üroloji dr var mı, yoksa lab iyi diye mi öneriyorsunBir arkadaşın %96 baş sorunu vardı memorialda gebe kaldı :)
Canım 3.gün embriyosu idi. Yok ya takılma bu beta başka bir şey sanırım millete bakıyorum ben de baya farklı herkesin. Takılma senSenın değerleri görünce kendimden korkuyorum ama senınki 5.gun embriyosuydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?