- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Prof var ürolojide. Ekip ve lab olarak öneriyorum. Üroloji dr da çok beğeniyorlar.canım bahçecide başladım mustafa hoca ile, ekimden beri tedavideyiz, Allah muhtaç etmesin ama ikinci adres orası aklımda, memorial da tüp bebek merkezinin üroloji dr var mı, yoksa şab iyi diye mi öneriyorsun
Yaaa ağzından bal damlıyorKuzum longwayda iki tane var sen ona ben bakıyorsun belki de onun ki ikiz kim bilir.
bizim az olduğu için sperm imsı yapıcaklarProf var ürolojide. Ekip ve lab olarak öneriyorum. Üroloji dr da çok beğeniyorlar.
Ya ben hiç Bahçeciye gitmedim. Direkt memorialda başladım. Birde bana yakın bir merkez vardı orayla görüştüm ama içime sinmedi.
Bahçeci imsı kullanacak mı? Oranın da lab fena değil diyorlar.
Eminim eminim çaktırmıyorsun ama için içini yiyor biliyorumYaaa ağzından bal damlıyorHayırlısı olsun inşallah tabi sağlıklı olsun da. Ama insan bi heveslenmiyor değil
Bize de çip yapmayacaklar ımsı tapacaklar. Memnunmusun merkezinden. Drundan.bizim az olduğu için sperm imsı yapıcaklar
Tek çift sağlıklı diyorum inşallah ama öyle dediğin gibiEminim eminim çaktırmıyorsun ama için içini yiyor biliyoruminşallah ikizdir biraz zor olur ama bir daha kalkışmazsınız bu maceraya :)
Bende çok istiyorum ikiz olsun ama benim merkez çift koymuyor. Aman diyorum sonra Merve buldu da bunuyorsun. Daha elde bir bile yok. O yüzden bir tane olsun benim olsun.
Zaten bana dua etmezseniz ahirette görüşürüz.
ekimde mustafa hoca ile görüştüm yapılacabilecekleri anlattı, eşim üroloji druna gitti ilaçlara başladı ayrıca benim zorumla kaan hocaya da gittik ikisinin verdiği ilaçlar ortak sayılır onları kullanıyoruz, martta örnek vericek kaan hoca ok derse nisanda başlıyacağızBize de çip yapmayacaklar ımsı tapacaklar. Memnunmusun merkezinden. Drundan.
Eşim dr da Kaan hoca. Size ne verdi?ekimde mustafa hoca ile görüştüm yapılacabilecekleri anlattı, eşim üroloji druna gitti ilaçlara başladı ayrıca benim zorumla kaan hocaya da gittik ikisinin verdiği ilaçlar ortak sayılır onları kullanıyoruz, martta örnek vericek kaan hoca ok derse nisanda başlıyacağız
3 ay klomen promen k evicaptı sonra hoca merional iğne promen k olarak devam edin dedi, sizin üç ilaç mı emodex ve nac ın faydası ne oluyorEşim dr da Kaan hoca. Size ne verdi?
Biz bu ay emodex nac e vit kullandık. Bir de bitkisel ürünler.
Sayı 31 milyon ileri hız 0 ileri yavaş 2 yerinde 7 haraketsiz 91 morfoloji 0.
Bu kadar berbat değer daha önce gördünüz mü bilmiyorum ama eşimin değerleri bu
Şişli Memorial da 0 morfolojiyle birsürü kişi hamile kaldı ve çocukları oldu. Bende başladım inşallah benim de olur inşallah hepimizin olur. :)
Önemli olan baş kısmı normal olan olsun yetiyor.
Sizin sayı mı az? İğneyi genelde sayısı az olana veriyor. Ya da fsh Yüksel olana. Bize hiç iğne vermedi.3 ay klomen promen k evicaptı sonra hoca merional iğne promen k olarak devam edin dedi, sizin üç ilaç mı emodex ve nac ın faydası ne oluyor
İlk negatifte hemen yılmak yok. Yol uzun belki de ilki negatif olacak ama kavuşana kadar devam ünşallah.İnşallah canım umudum var ama korkuyorumda ya negatif olursa diye umarım en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize
Bende tek hissediyorum ama inşallah ikiz olur. :)L Longway2015 ben de senin ikiz olacak diye dusunuyorum canim
sahlikla olsunda ikiz tek farketmez canimBende tek hissediyorum ama inşallah ikiz olur. :)
Tip fakültesinde yaptırdım canım bakalım bu ay interlitite bölümüne gidecemSebepsiz infertilite yoktur sebebi bulunamayan infertilite vardır diyor benim dr.
Hiç gebe kalmadınız mı? Bu değerlerle gebe kalınabilir. Ya da güzel bir merkezde mi yaptırdınız sperm testini. Heryer güvenilir olmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?