Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bahçecide başladım mustafa hoca ile, ekimden beri tedavideyiz, Allah muhtaç etmesin ama ikinci adres orası aklımda, memorial da tüp bebek merkezinin üroloji dr var mı, yoksa şab iyi diye mi öneriyorsun
Prof var ürolojide. Ekip ve lab olarak öneriyorum. Üroloji dr da çok beğeniyorlar.
Ya ben hiç Bahçeciye gitmedim. Direkt memorialda başladım. Birde bana yakın bir merkez vardı orayla görüştüm ama içime sinmedi.
Bahçeci imsı kullanacak mı? Oranın da lab fena değil diyorlar.

bizim az olduğu için sperm imsı yapıcaklar

Yaaa ağzından bal damlıyor Hayırlısı olsun inşallah tabi sağlıklı olsun da. Ama insan bi heveslenmiyor değil
Eminim eminim çaktırmıyorsun ama için içini yiyor biliyorum inşallah ikizdir biraz zor olur ama bir daha kalkışmazsınız bu maceraya :)
Bende çok istiyorum ikiz olsun ama benim merkez çift koymuyor. Aman diyorum sonra Merve buldu da bunuyorsun. Daha elde bir bile yok. O yüzden bir tane olsun benim olsun.
Zaten bana dua etmezseniz ahirette görüşürüz.

Tek çift sağlıklı diyorum inşallah ama öyle dediğin gibi Hepimize rabbim göstersin o mutluluğu çok çok istiyorum hepinizi mutlu görmeyi. Olacak inanıyorum.

Mehaba arkadaslar. Genel olarak yorumlayabilen ve morfolojide ki bas efekti nin yuksek olmasinin sebebi yda anlami nedir acaba ?

Sperm sayisi / 41x10 ml
Toplam sperm syisi / 106x10 ml
TPMS : 65x10 ml

Hizli ileri hareketli : %24
Yavas ileri hareketli : %37
Yerinde hreketli : %5
Hareketsiz : %34

Morfoloji

Normal : %2
Bas defekti : %86
Boyun : %4
Kuyruk : %2
Stoplazmik droplet : %6

Bize de çip yapmayacaklar ımsı tapacaklar. Memnunmusun merkezinden. Drundan.
ekimde mustafa hoca ile görüştüm yapılacabilecekleri anlattı, eşim üroloji druna gitti ilaçlara başladı ayrıca benim zorumla kaan hocaya da gittik ikisinin verdiği ilaçlar ortak sayılır onları kullanıyoruz, martta örnek vericek kaan hoca ok derse nisanda başlıyacağız

Eşim dr da Kaan hoca. Size ne verdi?
Biz bu ay emodex nac e vit kullandık. Bir de bitkisel ürünler.

İnşallah canım umudum var ama korkuyorumda ya negatif olursa diye umarım en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize

3 ay klomen promen k evicaptı sonra hoca merional iğne promen k olarak devam edin dedi, sizin üç ilaç mı emodex ve nac ın faydası ne oluyor
Sizin sayı mı az? İğneyi genelde sayısı az olana veriyor. Ya da fsh Yüksel olana. Bize hiç iğne vermedi.
3 ay sperra ımpryl verdi. Onları kullandık sayı yükseldi ama hıza hiç etki etmedi bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi tabi biz rapor alabilmek için bekledik 3 senemiz dolsun diye. O arada farklı ilaç denedik o da olmadı. Emodex ve nac DNA hasarı ve ros için kullanılıyor bizde ros çok yüksekti şuan ne durumda bilmiyorum. Bende iğne çok istedim belki hızı arttırır diye ama vermedi. Fsh normal dedi klomen kullanıyorduk başka bir ürolog vermişti bıraktırttı.

Tip fakültesinde yaptırdım canım bakalım bu ay interlitite bölümüne gidecem

Merhaba arkadaslar siteyi iki yildir takip ediyorum yeni üye oldum. Tüp bebek tedavisine başladık. Doktor ros testi istedi. 10.8 çıkmış kötü mü? Daha iyi sperm seçmek için yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…