Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu adet olucakmisim gibi ağrılar hep olcak mı wc gidip duruyorum korkudan aklım çıkıyor
Çok normal canım ben arkadaşlarıma adet olucam galiba dedim öyle sancim vardı evde test yaptım çıktı .hatta arkadaş adetolucam diyodun ya kız dedi
Ya aynı sancılar oluyor korkma,oraya yerleşmeye çalışan bir şey var adet gibi sancı yapıyor oyuzden

bizde sayı üç beş diyim sen anlailaç ile çıkış oluyor sayı artıyor milyon olmuyor ama artıyor şükür, fakat genetik kaynaklı olduğu için baş kısmında tutmuyor, bu altıncı tadevimiz, hoca olmazsa tese yapılsın eşin dedi iğne ile spermleri olgunlaştıracak ameliyat olursa diye, sayımız çünkü çol çok artmıyor eğer döllenme yapamayacak olursa tese yapılsın dedi hiç de tese olmamıştı

Evet gece uyandırıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı doktoru aradım normal dedi ama ben korkudan olecem bu arada normal adet günüm bugundu şimdi ben 12 gunlukmu hamileyim yoksa bugün 1 aylıkmi nasıl hesaplanıyor

Evet canım ismini hatırladım :) sanırım hamileyim :) sen nasilsin
Ohh çok şükür birimiz daha kavuştuk muradimiza Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım. Bu ay benim gibi zor süreçten geçen arkadaşlardan gebelik haberi almam çok mutlu etti beni. Bana gelecek olursak en son seninle nerede kaldım hatırlamıyorum ama eşim de sorun var sanıyorken asıl zor kisim bendeymis ameliyat oldum rahimde yapışıklık vardı 3 ay sonra ocak aynında ilk tüp bebek denememizi yaptık amh sorunum var vücudum da yumurta sayisi az ve kalitesiz neyse 1 yunurta döllendi transfer için gittigimde rahim inceliği yüzünden transferim yapılamadı. 2 reglimi olup tekrar basliycam tedaviye. Ama bitkin ve kötü haldeyim ayna da kendime bakıyorum tanıyamıyorum canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba arkadaslar siteyi iki yildir takip ediyorum yeni üye oldum. Tüp bebek tedavisine başladık. Doktor ros testi istedi. 10.8 çıkmış kötü mü? Daha iyi sperm seçmek için yaptırdık
Sonuç gayet iyi ama neden ros istendi anlamadım. Tek başına birşey ifade etmez diye biliyorum önemli olan DNA hasar testi. Ama ros yoksa hasarda yoktur sanırım. Bizd ros %58 falandı ama DNA da hasar yoktu.

nizim ros testi normal çıkmıştı, dna hasarı yüzde 22 oranlar iyi aslında ama morf sıfır ve genetik bozuk, promen k ve omega 3 dna hasarını düşürür mü

Sen artık bir aylık hamilesin sanırım.belki tüp bebekte farklı hesaplanıyor olabilir .tadını çıkar dinlen güzel güzel hayaller kur

Canım benimde tüp bebek merkezinde amh 0.96 çıktı ve 3 yumurta toplandı 3.gune 1 tanesi geldi altın yumurtam :) yani benimde aynı yumurtam azmis

nizim ros testi normal çıkmıştı, dna hasarı yüzde 22 oranlar iyi aslında ama morf sıfır ve genetik bozuk, promen k ve omega 3 dna hasarını düşürür mü
DNA hasarınız yokmuş. Promen de olan c vit e vit gibi antioksidanlar DNA hasarını onarır ama en güçlü antioksidan astaksantin oceanda var istersen al eşine hergün bir kapsül ver.

Evet kuzum onu tercih ettim. Opuyu da o yapacak sanırım onu istedim. Küçükler var dedi aklım şimdide onlara takıldı :)
Onlara takılma bence önemli olan büyükler olsun sağlıklı olsun inşallah.Ama daha sık görmeliydi doktor sanki en azından küçükler için doz ayarlaması yapardı onlar büyür diğerlerini baskılarda sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…