Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim ohss riskim vardı. Amh 9.2. Başta gönül hanımla konuştuk. Hatta beni Semra kahraman gördü. Amh yi görür görmez dozumu belirledi. 125ıu olarak. Onun üzerine adetle gittim başladık. 3 iğneyi 125 olarak vurdum sonrasında kontrol be e2 sonucu doz 137.5 çıkarıldı. Bugün 7. İğnemi vurmuştum kontrole gittim herşey güzel dedi. Şimdi msj bekliyorum dozu ve muayene günümü söyleyecekler. Yarın ya da diğer gün muayeneye gidebilirim bakalım.

Baya yumurtan var demek ki inşallah sağlıklı olurlar da güzel döllenirler.Sen zaten vitaminleri de kullanmıştın galiba onlar kalitelerini arttırırlar.
Evet ben 3/4 aydır takviye kullanıyorum. İnşallah döllenirler. Bizde sperm problemi olduğu için çok yumurtam olsun istiyorum. İnşallah dolu ve sağlıklıdırlar.

Bizde de öyleydi ne kadar çok yumurta o kadar çok şans inşallah hepsi döllenip 5. Güne gelir.
Ah canım inşallahhh. O kadar korkuyorum ki döllenme olmaz 5. Güne gelmez falan diye. Allahım korusun. İnşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur. İnşallah hepimizin sağlıklı güzel evlatları olur.

Oyyy maşallahhhhhhh 20 tane falan mı var hesaplayamadım valla inşallah hepsi dollenırrrr sana bebiş olarak gelir canım
Amin canım inşallah dua et bana sen artık hamilesin inşallah benimde herşeyim güzel olur ve bende bu kervana katılırım :)
21 yumurta olarak hesaplanabilir ama hepsi olgundur inşallah.

Kizlaar Karabiberim kavusmus bebegine
Daha dün gribi hatırlıyorum yerleşme kanaması oluyordu ama adet olduğunu sanıyordu Buradaki arkadaşların ısrarıyla kan testı yaptı sonuç pozıtıf :) zaman ne çabukkk geçıyorr hepımızın başına inşallah rabbım bebegını ona bağışlasın sağlıkla büyütsün inşallah

Amin canım inşallah dua et bana sen artık hamilesin inşallah benimde herşeyim güzel olur ve bende bu kervana katılırım :)
21 yumurta olarak hesaplanabilir ama hepsi olgundur inşallah.
canım inşallah güzel olucak dua edıyorum hele bu aralar daha çok edıyorum ve hepınız dualarımdasınız heyecanla takıp edıyorum senı

Canım bu kadar takılma mutlaka elenen olacaktır sen Elınden gelendi yaptın gerısı takdıri ilahı ayrıca döllenme sonrası embrıyoglar arıyor o kısımda çok heyecanlı benim kısa sürdü ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…