- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Benim ohss riskim vardı. Amh 9.2. Başta gönül hanımla konuştuk. Hatta beni Semra kahraman gördü. Amh yi görür görmez dozumu belirledi. 125ıu olarak. Onun üzerine adetle gittim başladık. 3 iğneyi 125 olarak vurdum sonrasında kontrol be e2 sonucu doz 137.5 çıkarıldı. Bugün 7. İğnemi vurmuştum kontrole gittim herşey güzel dedi. Şimdi msj bekliyorum dozu ve muayene günümü söyleyecekler. Yarın ya da diğer gün muayeneye gidebilirim bakalım.Onlara takılma bence önemli olan büyükler olsun sağlıklı olsun inşallah.Ama daha sık görmeliydi doktor sanki en azından küçükler için doz ayarlaması yapardı onlar büyür diğerlerini baskılarda sanki .
Baya yumurtan var demek ki inşallah sağlıklı olurlar da güzel döllenirler.Sen zaten vitaminleri de kullanmıştın galiba onlar kalitelerini arttırırlar.E2 değerim 4300 çıkmış
Yumurtalar şaha kalkmışE2 değerim 4300 çıkmış
Hiç sorma kuzum ya 690 dı en son test sonucum bugün açarken ünşallah ikibini geçmiştir diye dua ede ede açtım çok şükür rabbime maaşallahı var yumoşların. İnşallah eşimin spermleri döller yumurtalarımı inşallahhhhhh. :)Yumurtalar şaha kalkmış
Evet ben 3/4 aydır takviye kullanıyorum. İnşallah döllenirler. Bizde sperm problemi olduğu için çok yumurtam olsun istiyorum. İnşallah dolu ve sağlıklıdırlar.Baya yumurtan var demek ki inşallah sağlıklı olurlar da güzel döllenirler.Sen zaten vitaminleri de kullanmıştın galiba onlar kalitelerini arttırırlar.
Bizde de öyleydi ne kadar çok yumurta o kadar çok şans inşallah hepsi döllenip 5. Güne gelir.Evet ben 3/4 aydır takviye kullanıyorum. İnşallah döllenirler. Bizde sperm problemi olduğu için çok yumurtam olsun istiyorum. İnşallah dolu ve sağlıklıdırlar.
Oyyy maşallahhhhhhh 20 tane falan mı var hesaplayamadım valla inşallah hepsi dollenırrrr sana bebiş olarak gelir canımE2 değerim 4300 çıkmış
Bende hesaplamayı bilmıyorum normal hamıleliklerde adetin ilk gününden sayılıyormuşSen artık bir aylık hamilesin sanırım.belki tüp bebekte farklı hesaplanıyor olabilir .tadını çıkar dinlen güzel güzel hayaller kur
Ah canım inşallahhh. O kadar korkuyorum ki döllenme olmaz 5. Güne gelmez falan diye. Allahım korusun. İnşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur. İnşallah hepimizin sağlıklı güzel evlatları olur.Bizde de öyleydi ne kadar çok yumurta o kadar çok şans inşallah hepsi döllenip 5. Güne gelir.
Amin canım inşallah dua et bana sen artık hamilesin inşallah benimde herşeyim güzel olur ve bende bu kervana katılırım :)Oyyy maşallahhhhhhh 20 tane falan mı var hesaplayamadım valla inşallah hepsi dollenırrrr sana bebiş olarak gelir canım
Daha dün gribi hatırlıyorum yerleşme kanaması oluyordu ama adet olduğunu sanıyordu Buradaki arkadaşların ısrarıyla kan testı yaptı sonuç pozıtıf :) zaman ne çabukkk geçıyorr hepımızın başına inşallah rabbım bebegını ona bağışlasın sağlıkla büyütsün inşallahKizlaar Karabiberim kavusmus bebegine
canım inşallah güzel olucak dua edıyorum hele bu aralar daha çok edıyorum ve hepınız dualarımdasınız heyecanla takıp edıyorum senıAmin canım inşallah dua et bana sen artık hamilesin inşallah benimde herşeyim güzel olur ve bende bu kervana katılırım :)
21 yumurta olarak hesaplanabilir ama hepsi olgundur inşallah.
Canım bu kadar takılma mutlaka elenen olacaktır sen Elınden gelendi yaptın gerısı takdıri ilahı ayrıca döllenme sonrası embrıyoglar arıyor o kısımda çok heyecanlı benim kısa sürdü ama olsun :)Ah canım inşallahhh. O kadar korkuyorum ki döllenme olmaz 5. Güne gelmez falan diye. Allahım korusun. İnşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur. İnşallah hepimizin sağlıklı güzel evlatları olur.
Minnoşlar bir döllensin de gözüm o zaman ayacak inşallah :)Saklicennet gözün aydin canim.
İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı %30 ve üzeriyse sorun yoktur. Haraketsizlik çok değil normal.117 milyon spermde %53 hareketsizlik kötü mü sizce ?
İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı %30 ve üzeriyse sorun yoktur. Haraketsizlik çok değil normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?