Insallah canim .Oyle tatli bir telas ki beta,kese,kalp atisi,cinsiyet, ayrintili usg derken hoop kucaginda :)Minnoşlar bir döllensin de gözüm o zaman ayacak inşallah :)
Amin inşallah. Şuan hayal gibi geliyor bakalım :)Insallah canim .Oyle tatli bir telas ki beta,kese,kalp atisi,cinsiyet, ayrintili usg derken hoop kucaginda :)
İnşallah canım inşallahhhhhh.. :)Saklicennet Allah tamamina erdirsin mi diyim ne diyim bilemedim cok sevindim canim? Afilim92 nasilsin? Nasil oglusun? Kac aylik oldunuz? Biz yavastan ek gidaya basladik erken ama ikiz olduklari icin dr baslatti. Suskun Ceylan ne zaman gideceksin dr kontrolune?
Canım yarında kan vericem insallah bu kan verme son olur çok stresli sonra haber vericem onlar çağıracak sonuca göreSaklicennet Allah tamamina erdirsin mi diyim ne diyim bilemedim cok sevindim canim? Afilim92 nasilsin? Nasil oglusun? Kac aylik oldunuz? Biz yavastan ek gidaya basladik erken ama ikiz olduklari icin dr baslatti. Suskun Ceylan ne zaman gideceksin dr kontrolune?
ay cok heyecanli cok guzel zamanlarCanım yarında kan vericem insallah bu kan verme son olur çok stresli sonra haber vericem onlar çağıracak sonuca göre
Kuzularim benim bizde girecekmiyiz acaba bu günleri :)Bende oglusu uyuttum kizim bi turlu uyumuyo
Yok yaw heyecandan çok stres oluyorum eve gelince hasta oluyorum acaba arttimi artmadimi aklım cikiyoray cok heyecanli cok guzel zamanlar
İnşallah kuzum inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız :)gönlünü ferah tut canım.. inşallah sıkıntı çıkmaz.. transferinde güzel olur... güzel haberler verirsin bize
Kocaman bir insallah. goreceksiniz inaniuorum. Her kışın bir bahari vardirKuzularim benim bizde girecekmiyiz acaba bu günleri :)
stres yok kucuk tatli heyecanlar var bebisin hisseder annesiYok yaw heyecandan çok stres oluyorum eve gelince hasta oluyorum acaba arttimi artmadimi aklım cikiyor
Okuldan sürünerek geliyorum resmen. Çok uykum var kuzu. Sen nasılsın ?L Longway2015 sen nasılsın canım
Canım sen tüp bebeğe hazırlık sürecinde kendin için neler kullanmıştın? Eski postlara baktım ama bulamadım. Yazabilir misin tekrardanİnşallah canım inşallahhhhhh.. :)
Sonuç gayet iyi ama neden ros istendi anlamadım. Tek başına birşey ifade etmez diye biliyorum önemli olan DNA hasar testi. Ama ros yoksa hasarda yoktur sanırım. Bizd ros %58 falandı ama DNA da hasar yoktu.
Tabiki yazarım :) 2 ay lifetime resveratrol q10 acai kullandım bununla birlikte inofolikde kullandım folikasit olarak. Onlar bitince prowomen kullandım 1.5 ay kadar sonra tedaviye başladım.Canım sen tüp bebeğe hazırlık sürecinde kendin için neler kullanmıştın? Eski postlara baktım ama bulamadım. Yazabilir misin tekrardan
morfoliji sayı hiz hepsi kötü olduğu için tüp bebekte hangi yöntemi kullaniriz diye. Piksi yöntemi kullanacak. Bide progny m verdiSonuç gayet iyi ama neden ros istendi anlamadım. Tek başına birşey ifade etmez diye biliyorum önemli olan DNA hasar testi. Ama ros yoksa hasarda yoktur sanırım. Bizd ros %58 falandı ama DNA da hasar yoktu.
Piksi mikrocip mi? DNA hasarı olmayanları alacaklar sanırım. Progeny m güzel bir takviye.morfoliji sayı hiz hepsi kötü olduğu için tüp bebekte hangi yöntemi kullaniriz diye. Piksi yöntemi kullanacak. Bide progny m verdi
Zor oluyor demi hem okul hem ev ben çalışmadığım için rahatım :) iyi olmaya çalışıyorum yarınida atlatirsam daha iyi olurum inşallah :) ne zaman gidicen doktora ilk muayene yaniOkuldan sürünerek geliyorum resmen. Çok uykum var kuzu. Sen nasılsın ?
Sanırım mikrocip. En iyisini seçmek için. Mart adetimle başlayacaz şu an impryl ve omega royal kullaniyorum. Hakkımızda hayırlısı rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür InsallahPiksi mikrocip mi? DNA hasarı olmayanları alacaklar sanırım. Progeny m güzel bir takviye.
Bizimde tüm değerler yerlerde hatta çok çok az haraketli var. Allah yardımcımız olsun.
Bize ımsı kullanacaklar. Herkese farklı tedavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?