Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yarında kan vericem insallah bu kan verme son olur çok stresli sonra haber vericem onlar çağıracak sonuca göre

Canım sen tüp bebeğe hazırlık sürecinde kendin için neler kullanmıştın? Eski postlara baktım ama bulamadım. Yazabilir misin tekrardan
Tabiki yazarım :) 2 ay lifetime resveratrol q10 acai kullandım bununla birlikte inofolikde kullandım folikasit olarak. Onlar bitince prowomen kullandım 1.5 ay kadar sonra tedaviye başladım.

Sonuç gayet iyi ama neden ros istendi anlamadım. Tek başına birşey ifade etmez diye biliyorum önemli olan DNA hasar testi. Ama ros yoksa hasarda yoktur sanırım. Bizd ros %58 falandı ama DNA da hasar yoktu.
morfoliji sayı hiz hepsi kötü olduğu için tüp bebekte hangi yöntemi kullaniriz diye. Piksi yöntemi kullanacak. Bide progny m verdi

morfoliji sayı hiz hepsi kötü olduğu için tüp bebekte hangi yöntemi kullaniriz diye. Piksi yöntemi kullanacak. Bide progny m verdi
Piksi mikrocip mi? DNA hasarı olmayanları alacaklar sanırım. Progeny m güzel bir takviye.
Bizimde tüm değerler yerlerde hatta çok çok az haraketli var. Allah yardımcımız olsun.
Bize ımsı kullanacaklar. Herkese farklı tedavi.

Sanırım mikrocip. En iyisini seçmek için. Mart adetimle başlayacaz şu an impryl ve omega royal kullaniyorum. Hakkımızda hayırlısı rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…