Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah canım benim aslında daha fazlaydı ama erken çatladı doktor bunları engellersem diğerleri gider dedi 2 tanesinde kendiliğinden çatladı. Şimdi 1 dondurulmusum var doktor rahmi kalinlastirip transfer etmek yerine havuz yöntemi yapalım dedi..Inşallah bir gün bana da nasip olur canim
Canım benimde tüp bebek merkezinde amh 0.96 çıktı ve 3 yumurta toplandı 3.gune 1 tanesi geldi altın yumurtam :) yani benimde aynı yumurtam azmis

Canım memorial semra hanim a mi gidiyorsun

İnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip etsin

Zor oluyor demi hem okul hem ev ben çalışmadığım için rahatım :) iyi olmaya çalışıyorum yarınida atlatirsam daha iyi olurum inşallah :) ne zaman gidicen doktora ilk muayene yani
Baya zorladı herkes rengin gitmiş falan diyor okulda çok hasta oldun diyen de var. Yoruluyorum baya. Ohh tadını çıkar evin ya ben gelir gelmez uzanma moduna geçiyorum zaten:) Pazartesi çağırdı canım. İnşallah kat kat artsın canım

Canım memorial semra hanim a mi gidiyorsun
Evet onun için gittim ama ekibinin takibindeyim. Hayırlı olur inşallah. Semra hanım tedavi planımı ayarladı. Gönül hanım Yücel bey kontrollerimi yaptı ama Semra hoca başka bir göz daha görsün demiş yarın günseli hanım kontrolümü yapacak. Anlayacağın ekip olarak çalışıyorlar.

-Pandora- kuzum nasılsın???? Test yaptın mı ??? Hala bekliyor musun ????

@Aybalam- cnm sen nasıl oldun ??? Dr neden tutmadığı ile ilgili bi yorum yaptı mı ???? Üzülme cnm inş senin bi kuzun yavrun olacak. Buna canı gönülden inanıyorum.

Saklicennet cnm hayırlı olsun valla e2 güzel çıkmış. Yumoşların dolu dolu olur inşşşş

ne gün gidiceksin yine cumartesi mi

İnşallah canım dua et.
Aslında bende dua edelim istiyorum eskisi gibi ama benim aktif bir okumam var bitmesini bekliyorum.

gönül hn ve yücel bey takip ediyor zatrn niye günseli hnm da baksın toplam dört dr, iyi bir şey ama merak ettim günseli hn semra hn gibi hoca mı ondan mı istedi
Şöyle oldu ben ilk gönül hocaya gittim sonra Semra hanıma randevu aldım. Semra hanım tek bakmıyor ekip dr seçmen gerekiyor bende Yücel beyi tercih etmiştim. O da çok iyiymiş. Sonra ikisi baktı. İğne aşamasında gönül hanıma tekrar geçtim üst üste ona gidince Semra hanım yumurta gelişimi için farklı bir dr daha görsün istemiş. Yarın soracağım. Bugün hemşireye neden böyle oldu endişelenmelimiyim dedim. Hayır endişelenecek birşey yok dedi. İnşallah yoktur. Bugün gönül hoca herşey çok iyi gidiyor demişti.

Kızlar biz zor bir vakaydık. Bu 3. Deneme. Spermlerde hiç hareket olmamasına rağmen tuttu. Bana o kadar imkansız geliyordu ki, şu an bile şaşkınım. O yüzden hiç pes etmeyin, bu işin peşini bırakmayın. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…