- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Canım benimde tüp bebek merkezinde amh 0.96 çıktı ve 3 yumurta toplandı 3.gune 1 tanesi geldi altın yumurtam :) yani benimde aynı yumurtam azmis
Benim ohss riskim vardı. Amh 9.2. Başta gönül hanımla konuştuk. Hatta beni Semra kahraman gördü. Amh yi görür görmez dozumu belirledi. 125ıu olarak. Onun üzerine adetle gittim başladık. 3 iğneyi 125 olarak vurdum sonrasında kontrol be e2 sonucu doz 137.5 çıkarıldı. Bugün 7. İğnemi vurmuştum kontrole gittim herşey güzel dedi. Şimdi msj bekliyorum dozu ve muayene günümü söyleyecekler. Yarın ya da diğer gün muayeneye gidebilirim bakalım.
İnşallah canım rabbim olmayan herkese nasip etsinMaşallah canım benim aslında daha fazlaydı ama erken çatladı doktor bunları engellersem diğerleri gider dedi 2 tanesinde kendiliğinden çatladı. Şimdi 1 dondurulmusum var doktor rahmi kalinlastirip transfer etmek yerine havuz yöntemi yapalım dedi..Inşallah bir gün bana da nasip olur canim
Baya zorladı herkes rengin gitmiş falan diyor okulda çok hasta oldun diyen de var. Yoruluyorum baya. Ohh tadını çıkar evin ya ben gelir gelmez uzanma moduna geçiyorum zaten:) Pazartesi çağırdı canım. İnşallah kat kat artsın canımZor oluyor demi hem okul hem ev ben çalışmadığım için rahatım :) iyi olmaya çalışıyorum yarınida atlatirsam daha iyi olurum inşallah :) ne zaman gidicen doktora ilk muayene yani
Evet onun için gittim ama ekibinin takibindeyim. Hayırlı olur inşallah. Semra hanım tedavi planımı ayarladı. Gönül hanım Yücel bey kontrollerimi yaptı ama Semra hoca başka bir göz daha görsün demiş yarın günseli hanım kontrolümü yapacak. Anlayacağın ekip olarak çalışıyorlar.Canım memorial semra hanim a mi gidiyorsun
ben senin zamanlarindayken esimin gelipte yemek yemeyi iple cekerdim. Hemek yer yemez uyurdum cok uykusu geliyor insaninOkuldan sürünerek geliyorum resmen. Çok uykum var kuzu. Sen nasılsın ?
ne gün gidiceksin yine cumartesi miEvet onun için gittim ama ekibinin takibindeyim. Hayırlı olur inşallah. Semra hanım tedavi planımı ayarladı. Gönül hanım Yücel bey kontrollerimi yaptı ama Semra hoca başka bir göz daha görsün demiş yarın günseli hanım kontrolümü yapacak. Anlayacağın ekip olarak çalışıyorlar.
Yarın gideceğim Cumartesi çağırırlar mı bilmiyorum. İnşallah güzel sonuçlara ulaşabilirim.ne gün gidiceksin yine cumartesi mi
İnşallah canım dua et.-Pandora- kuzum nasılsın???? Test yaptın mı ??? Hala bekliyor musun ????
@Aybalam- cnm sen nasıl oldun ??? Dr neden tutmadığı ile ilgili bi yorum yaptı mı ???? Üzülme cnm inş senin bi kuzun yavrun olacak. Buna canı gönülden inanıyorum.
Saklicennet cnm hayırlı olsun valla e2 güzel çıkmış. Yumoşların dolu dolu olur inşşşş
gönül hn ve yücel bey takip ediyor zatrn niye günseli hnm da baksın toplam dört dr, iyi bir şey ama merak ettim günseli hn semra hn gibi hoca mı ondan mı istediYarın gideceğim Cumartesi çağırırlar mı bilmiyorum. İnşallah güzel sonuçlara ulaşabilirim.
Şöyle oldu ben ilk gönül hocaya gittim sonra Semra hanıma randevu aldım. Semra hanım tek bakmıyor ekip dr seçmen gerekiyor bende Yücel beyi tercih etmiştim. O da çok iyiymiş. Sonra ikisi baktı. İğne aşamasında gönül hanıma tekrar geçtim üst üste ona gidince Semra hanım yumurta gelişimi için farklı bir dr daha görsün istemiş. Yarın soracağım. Bugün hemşireye neden böyle oldu endişelenmelimiyim dedim. Hayır endişelenecek birşey yok dedi. İnşallah yoktur. Bugün gönül hoca herşey çok iyi gidiyor demişti.gönül hn ve yücel bey takip ediyor zatrn niye günseli hnm da baksın toplam dört dr, iyi bir şey ama merak ettim günseli hn semra hn gibi hoca mı ondan mı istedi
Yaaaaaa süper bi haber buuuu canımKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Yok canım 3. Gün embriyosu.Yaaaaaa süper bi haber buuuu canımTebrik ederim. 5.gün embriyosu idi demi kuzu
Yaaaa ne güzel haber buuu gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Teşekkür ederim canım, ne güzel hepimiz yakın zamanda gebe kaldık. Senin kan değerlerini de takipteyim. İnşallah herşey güzel devam edecek.Yaaaa ne güzel haber buuu gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tek transfer mi yoksa 2 miKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?