- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Aaaaaaaaaaaaaaaaa gözlerime inanamıyorum.Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Ya evet çok korkuyorum benim niye düşük sizinki gibi değilkiiTeşekkür ederim canım, ne güzel hepimiz yakın zamanda gebe kaldık. Senin kan değerlerini de takipteyim. İnşallah herşey güzel devam edecek.
2 embriyo transfer ettiler. Değer yüksek mi sence ikiz olabilir mi?Tek transfer mi yoksa 2 mi
Kendime bakınca yüksek tabi2 embriyo transfer ettiler. Değer yüksek mi sence ikiz olabilir mi?
O zaman bende hamiş kalabilirimmmmmmKızlar biz zor bir vakaydık. Bu 3. Deneme. Spermlerde hiç hareket olmamasına rağmen tuttu. Bana o kadar imkansız geliyordu ki, şu an bile şaşkınım. O yüzden hiç pes etmeyin, bu işin peşini bırakmayın. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Vallahi oldu, mucize olduAaaaaaaaaaaaaaaaa gözlerime inanamıyorum.Çok sevindim inşallah devam eder inşallah güzel bir şekilde ilerler. Topiğimizin mucize annesi.
Canım seninki savaşçı resmen, bence ilerleyecek, sen ağır iş yapmamaya çalış. Bu arada ben bugün idrar testi de baktım. Lap diye negatif çıktı biliyo musunKendime bakınca yüksek tabi
Çok çok çok müthiş bir haber ben bu gazla giderim herhaldeVallahi oldu, mucize oldusen de takıl peşimize inşallah :)
Tabiki kalabilirsin canımmm sıra sendeeeeO zaman bende hamiş kalabilirimmmmmm
Aman o idrar testi insanı sinir ediyor ben bugün yine yaptım 2 dk bekledikten sonra çizgi çıkıyor :)Canım seninki savaşçı resmen, bence ilerleyecek, sen ağır iş yapmamaya çalış. Bu arada ben bugün idrar testi de baktım. Lap diye negatif çıktı biliyo musun
Evet tatlım sizde bize göre hareketli var, hem de sayı çok. Olacak inşallahO zaman bende hamiş kalabilirimmmmmm
Ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmm oleyyyyhhhhhhhhjhhh Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bak oldu sonunda.Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Kızlar ne dikkatimi çekti demekki 5. Gün embriyosu diye takılıp kalmamak gerekiyor kafaya takmamak gerekiyor şuan tutanların hepsi 3. Gün embriyosuYok canım 3. Gün embriyosu.
Ayy benim de gözüm doldu şimdi. Ben hep olsun da bugünleri unutup gideyim diye dua ettim, gerçekten şu an çektiğim sıkıntılar hiç gözümde değil. Sadece biraz inşallah devam eder endişesi var okadar. İnşallah sende unutup gideceksin bu dertleri.Ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmm oleyyyyhhhhhhhhjhhh Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bak oldu sonunda.Gözlerim yaşardı yaaaaaa. Sen çok denedin pes etmedin ve oldu. Rabbim çok büyük. İnşşşşş diğer arkadaşlara ve bana da nasip eder
Hayırlı olsun canım ünşallah sağlıkla devam eder çok sevindim.Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Hayırlı olsun, allah devamını getirsin .Kızlar biz zor bir vakaydık. Bu 3. Deneme. Spermlerde hiç hareket olmamasına rağmen tuttu. Bana o kadar imkansız geliyordu ki, şu an bile şaşkınım. O yüzden hiç pes etmeyin, bu işin peşini bırakmayın. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım ünşallah sağlıkla devam eder çok sevindim.
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun, allah devamını getirsin .
hayırlı olsun , Allah daim etsin sağlıkla kucağına alıdığın günleri görürsün inş, sizin merkez neresiydiÇok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?