Teşekkür ederim, Allah hepimize kısmet etsin. Ankara üniversitesinde oldu.hayırlı olsun , Allah daim etsin sağlıkla kucağına alıdığın günleri görürsün inş, sizin merkez neresiydi
İnşallah ikizdir canım arkadaşım. :)Teşekkür ederim, Allah hepimize kısmet etsin. Ankara üniversitesinde oldu.
Yaaa coksevndm canm musait olnca surecini anltrmsn bize de umut ve bilgi olsn.Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
ins canimm valahaaa icim pir pir darisi bizee olsun insan bekledikce ici eziliyr yoruluyorNe güzel oldu buralar şenlendi darısı diğer bütün arkadaşlara inşallah
Yaaa coook sevimdim masallhKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
yaaaaa cok sevindim. Gogsen hoca test gununde deger 200un ustundeyse yuksek ihtimal ikiz olur demisti. Benimki test gunumde 200un ustundeydi ve ikizdi. Seninde oyle olabilir pandora. Ayyy cok sevindimKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Onlar gelişecektir canım sen merak etme.opu ne zaman insallah.Evet kuzum onu tercih ettim. Opuyu da o yapacak sanırım onu istedim. Küçükler var dedi aklım şimdide onlara takıldı :)
Ay süper çok sevindim canım hadi gözün aydın .bak yeterki Allah ol desin.Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
buyuduler teyzesi 5 ayimiz bitti cok sukurAy süper çok sevindim canım hadi gözün aydın .bak yeterki Allah ol desin.
Yanlış hatırlamıyorsam sizde genetikti sorun .çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah.
Beth18 canım kaç aylık oldunuz?
Kuzuların büyümüştür
İnşallah inşallah canım dualarını eksik etmiyorsun biliyorum allah razı olsun.Onlar gelişecektir canım sen merak etme.opu ne zaman insallah.
İnşallah seninde transferin olduğu hamiş oldugun günleri görürüz.
Yaaa tebrik ederim .Gozlerim nasil doldu .Kızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
Iyiyim canim .Oglusla beraber fena griptik .Yeni toparlaniyoruz .7 .ayimiz doldu.Emeklemeye calisiyor oglum .Ek gıdaydı oyundu ,bakimiydi derken gunler gecip gidiyor .Bana cok duskunlesti .Hosuma gitmiyor degil ama zorlaniyorum .Su an annem bize bakiyor sabah cok erken kalkti anneme verdim ama bensiz durmuyor .Tam bir koala yani .Saklicennet Allah tamamina erdirsin mi diyim ne diyim bilemedim cok sevindim canim? Afilim92 nasilsin? Nasil oglusun? Kac aylik oldunuz? Biz yavastan ek gidaya basladik erken ama ikiz olduklari icin dr baslatti. @Suskun Ceylan ne zaman gideceksin dr kontrolune?
tamam canım, işe geldim şuan, müsait bir zamanda uzun uzun yazacağım.Yaaa coksevndm canm musait olnca surecini anltrmsn bize de umut ve bilgi olsn.
Yaaa coook sevimdim masallhgozun aydin canim Allh tamamina erdirsin ins.
Evet bugün 200 ü geçmiş olabilir :) Bakalım sağlıklı gelsinde ikiz ya da tek hepsine razıyım :)yaaaaa cok sevindim. Gogsen hoca test gununde deger 200un ustundeyse yuksek ihtimal ikiz olur demisti. Benimki test gunumde 200un ustundeydi ve ikizdi. Seninde oyle olabilir pandora. Ayyy cok sevindim
Teşekkür ederim kızlar, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ay süper çok sevindim canım hadi gözün aydın .bak yeterki Allah ol desin.
Yanlış hatırlamıyorsam sizde genetikti sorun .çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah.
Beth18 canım kaç aylık oldunuz?
Kuzuların büyümüştür
evet afilim ben de seni etiketleyip haber ediyim diyordum, okumuşsun :) senin ilk haber verdiğinde de nasıl uçmuştuk, daha dün gibi :)Yaaa tebrik ederim .Gozlerim nasil doldu .
O kadar sevindim ki anlatamam .
Su topik hareketlendi yaa bahar geldi bahar .
Rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin
tamam canım, işe geldim şuan, müsait bir zamanda uzun uzun yazacağım.
Evet bugün 200 ü geçmiş olabilir :) Bakalım sağlıklı gelsinde ikiz ya da tek hepsine razıyım :)
Teşekkür ederim kızlar, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
tamam canım, işe geldim şuan, müsait bir zamanda uzun uzun yazacağım.
Evet bugün 200 ü geçmiş olabilir :) Bakalım sağlıklı gelsinde ikiz ya da tek hepsine razıyım :)
Teşekkür ederim kızlar, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet bizde fshr ve usp9y geni bozuktu. Sanırım sizde de fshr bozuktu dimi? Hocayı aradım şimdi, değer güzel dedi tebrik etti, yarın yine kan ver katlanıp katlanmadığına bakalım dedi.-Pandora- canimm sen bana cok buyuk umut oldun bizdede genetik problem cikmisti kaan hocanin yaptirdigi testte ins bizimde tedavimiz guzel sonuclanir.
Evet kuzum oglusum abi oldu kardesler geliyor tek tek :))evet afilim ben de seni etiketleyip haber ediyim diyordum, okumuşsun :) senin ilk haber verdiğinde de nasıl uçmuştuk, daha dün gibi :)
Çok mutlu oldum adınıza. Bize de umut oluyor. Rabbim ol derse oluyor. Inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallahKızlar çok değişik duygular içindeyim.Yarın test günümdü, bu akşam gidip kan verdim. Minik mucizem benimleymiş, beta 157 çıktı. inşallah herşey sağlıcakla ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?