Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdırsın inşAllah ankaradaki embrıyolog ismi ne acaba o mu sızde tedavi uyguladı

Embriyoloğun ismini söyleyebilir misin?

benimkilerde babasini bile yabanciliyorlar. Iki gece kizim agladi agladi nedenini bulamadim. Dun aksam esime dedim ki birak bakalim ben uyutayim bu aksam. Hep ben ilgilendim hic aglamadi. Aksama kadar birlikteyiz hep beni goruyorlar baskasini gorunce yadirgiyorlar demekki. Gecmis olsun grip cok zor bebege gecince daha zor. Bizde yavas yavas oturma calismalari yapiyoruz bakalim teyzesi. Cok sukur bugunumuze simdi ikisi bir uyudu ben de uyucam insallah

Benimki zaten sadece memede uyuyor tam bir dudak tiryakisi .Oyun oynarken bile göğsümü acmaya calisiyor
Biz hala desteksiz oturamıyoruz. Patates cuvali gibi yuvarlaniyor birakinca
Insallah mışıl mışıl uyurlar sen de dinlenirsin

mrb arkadaşlar.. tüp bebek tedavisnin 5 günündeyiz... üşüttüm sanırım ateşim var. boğazlarım ağrıyor ?? ilaç kullansam mı yoksa bitki çayları falan mı içsem.. ilerlemeden geçse.. ??

mrb arkadaşlar.. tüp bebek tedavisnin 5 günündeyiz... üşüttüm sanırım ateşim var. boğazlarım ağrıyor ?? ilaç kullansam mı yoksa bitki çayları falan mı içsem.. ilerlemeden geçse.. ??
Canım parol, minoset dışındaki ilaçlar da bitki çayları da zararlı olabilir bence, ben olsam içmezdim doktora sormadan.

İçme. Dr bana ilaç kullanma ağrı olursa da minoset gibi ağrı kesiciler kullan dedi.
Ateşin varsa mutlaka dr git durumunu da kadın Doğum dr söyle.

Evet bizde fshr ve usp9y geni bozuktu. Sanırım sizde de fshr bozuktu dimi? Hocayı aradım şimdi, değer güzel dedi tebrik etti, yarın yine kan ver katlanıp katlanmadığına bakalım dedi.
Ewet canim fshr ve dnah5 geni bozuk bizdede.ins degerin katlanarak gider canim.saglikcaklA alirsin kuzunu ins.kucagina

T

az ateşim var bide üşüyorum canımm. tamam şimdi konuşayım doktorla. tşk ederim
Kivi portakal falan tüket bol bol ama hasta olmadan alsaydın keşke önlemini. :)
Ihlamur iç derse limonlu ıhlamur içersin. Ayaklarını üşütme ama ilk önce ateşini düşür.

Kızlar sizce bir daha kan vermeli miyim? doktorum istemedi Pazartesi çağırdı direk. Napim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…