Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaten tam oturma 9 10 aylarda olurmus. Uyudular bende 1 saat kadar uyudum dinlendim

Kızlar 101 olmuş değerim

Allahim guzel guzel gecmesini saglar ins bol yumrta toplanir ve dollenir pazar gununu biz de sabirszkla beklycgz canim
Bu topiğin emektarı olarak ben de bu aşamaya geldiysem herkes gelir sanırım. Hayal bile edemiyordum cesaret toplayıp başlamayı. Opuya kadar geldim. İnşallah kaliteli embriyolarla transferim de olur. :)

Darisi basima .Tam uyuttum komsum sağolsun 5 dk olmadan duvara biseyler carpmaya basladi
aslinda sesli ortamda uyutmaya alistirmak lazim ama iste evelr hep sessiz olunca bebislerde alisiyorlar canim.

Bu topiğin emektarı olarak ben de bu aşamaya geldiysem herkes gelir sanırım. Hayal bile edemiyordum cesaret toplayıp başlamayı. Opuya kadar geldim. İnşallah kaliteli embriyolarla transferim de olur. :)
canim Allah yardimcin olsun. Hic korkma sonunda bebisin yada bebislerin olacak hep onlari hayal et

aslinda sesli ortamda uyutmaya alistirmak lazim ama iste evelr hep sessiz olunca bebislerde alisiyorlar canim.

canim Allah yardimcin olsun. Hic korkma sonunda bebisin yada bebislerin olacak hep onlari hayal et
Canim ilk doğduğunda oldukca gürültüluydu ev .Ama sonra dikkat etmeye basladik cunku asla uyumamaya basladi seste .Cok hassas sese karsi .8 saattir uyanik artik tukendik ama uyuyamiyor bir kez uykusu kacinca boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…