- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Yok ya verme boşa stres olma doktor bı sıkıntı görse verdirirdi zaten rahat ol :)Kızlar sizce bir daha kan vermeli miyim? doktorum istemedi Pazartesi çağırdı direk. Napim sizce
zaten tam oturma 9 10 aylarda olurmus. Uyudular bende 1 saat kadar uyudum dinlendimBenimki zaten sadece memede uyuyor tam bir dudak tiryakisi .Oyun oynarken bile göğsümü acmaya calisiyor
Biz hala desteksiz oturamıyoruz. Patates cuvali gibi yuvarlaniyor birakinca
Insallah mışıl mışıl uyurlar sen de dinlenirsin
Kızlar 101 olmuş değerim
Süperrrrrr hadi bakalım artık rahat ol cnm. Çok iyi sonucun. Seninde iki kat üstü ikiz olabilir bence. Benim son gebelikte iki kat üstüydü iki kese oluşmuştu. Haberin olsunKızlar 101 olmuş değerim
Şaka yapıyorsunn 3 kat yukseldi ama bilmem olabilirmiki bugün transferin 13. GünüSüperrrrrr hadi bakalım artık rahat ol cnm. Çok iyi sonucun. Seninde iki kat üstü ikiz olabilir bence. Benim son gebelikte iki kat üstüydü iki kese oluşmuştu. Haberin olsun
Olabilir tabi. Benimde normalin üstündeydi yükselme. Senin gibi. Çift kese göründü.Şaka yapıyorsunn 3 kat yukseldi ama bilmem olabilirmiki bugün transferin 13. Günü
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim. Umarım rabbim hediyelerini çoğaltarak vermiştir. Canım arkadaşım.Şaka yapıyorsunn 3 kat yukseldi ama bilmem olabilirmiki bugün transferin 13. Günü
Maşallah kuzulara .ben bir tanesiyle çok zorlandim iki daha zordurbuyuduler teyzesi 5 ayimiz bitti cok sukur
canim sen dogum yaptin di mi? Nasil yavrun sen iyi misiniz?Maşallah kuzulara .ben bir tanesiyle çok zorlandim iki daha zordur
Darisi basima .Tam uyuttum komsum sağolsun 5 dk olmadan duvara biseyler carpmaya basladizaten tam oturma 9 10 aylarda olurmus. Uyudular bende 1 saat kadar uyudum dinlendim
Allah razı olsun canım rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahHakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim. Umarım rabbim hediyelerini çoğaltarak vermiştir. Canım arkadaşım.
Hiiic korkma çok güzel oluyor mis gibi uyuyorsun uyaninda kasiklarim agrimisti benim ağrı kesici iğne vurmalarıni istemistim hiç korkmaArkadaşlar Pazar yumurta toplama işlemim var dualarınızı eksik etmeyin.
İlk kez anestezi alacağım biraz korktum galiba.
Allahim guzel guzel gecmesini saglar ins bol yumrta toplanir ve dollenir pazar gununu biz de sabirszkla beklycgz canimArkadaşlar Pazar yumurta toplama işlemim var dualarınızı eksik etmeyin.
İlk kez anestezi alacağım biraz korktum galiba.
Bu topiğin emektarı olarak ben de bu aşamaya geldiysem herkes gelir sanırım. Hayal bile edemiyordum cesaret toplayıp başlamayı. Opuya kadar geldim. İnşallah kaliteli embriyolarla transferim de olur. :)Allahim guzel guzel gecmesini saglar ins bol yumrta toplanir ve dollenir pazar gununu biz de sabirszkla beklycgz canim
Amin insallah canimBu topiğin emektarı olarak ben de bu aşamaya geldiysem herkes gelir sanırım. Hayal bile edemiyordum cesaret toplayıp başlamayı. Opuya kadar geldim. İnşallah kaliteli embriyolarla transferim de olur. :)
aslinda sesli ortamda uyutmaya alistirmak lazim ama iste evelr hep sessiz olunca bebislerde alisiyorlar canim.Darisi basima .Tam uyuttum komsum sağolsun 5 dk olmadan duvara biseyler carpmaya basladi
canim Allah yardimcin olsun. Hic korkma sonunda bebisin yada bebislerin olacak hep onlari hayal etBu topiğin emektarı olarak ben de bu aşamaya geldiysem herkes gelir sanırım. Hayal bile edemiyordum cesaret toplayıp başlamayı. Opuya kadar geldim. İnşallah kaliteli embriyolarla transferim de olur. :)
Canım yaptım 44 günlük oldu oğlum.zaman çabuk geçiyor değil mi?iyiz çok şükür sadece sütümle doymuyor oğlum mama veriyorumcanim sen dogum yaptin di mi? Nasil yavrun sen iyi misiniz?
Canim ilk doğduğunda oldukca gürültüluydu ev .Ama sonra dikkat etmeye basladik cunku asla uyumamaya basladi seste .Cok hassas sese karsi .8 saattir uyanik artik tukendik ama uyuyamiyoraslinda sesli ortamda uyutmaya alistirmak lazim ama iste evelr hep sessiz olunca bebislerde alisiyorlar canim.
canim Allah yardimcin olsun. Hic korkma sonunda bebisin yada bebislerin olacak hep onlari hayal et
Grip im uzun süredir canım. Eşim askere gitti geldi. Döndüğünden bu yana kendimize gelemedik ne illet birşeymiş bu. Bizim transfer yaza kaldı. Tüpe başlayanların olumlu haberleriyle seviniyorum bu ara. Sen nasılsın güzel anne?ayllllliiiin35 nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?